Ankara'dan gidiyorsun değil mi canım şuan nasılsın yaptıralı ne kadar oldu ve ben çok korkuyorum en çok ta tutmamasından ama buradaki o kadar insan umut oldu bana çaresi var diyorum kendi kendime ama kafayı sıyırmak üzereyim
Kmerhaba kızlar ben 2 ay önce antepde hakan yılankırana ameliyat oldum kalıcı yöntemle 20 gün sonra kontrole çağırdığında dikişlerimin tuttuğunu ama dikkat etmem gerektiğini ve düğünden 4 gün önce tekrar görmek istediğini söyledi. Bunun stresiyle düğün hazırlıkları yapmak çok zormuş allah yardımcımız olsun
Kaca yaptı doktor ayrıca tecrübeli mi öncekilerin sıkıntısı.oldu mu...bende antebe gelin gidicem...ankaraya kontrole gitmek zor ama yaptırdığın doktor beni muayene ederimi ben kalıcı yaptırdım ebru zulfikarogluna ...ve çağırmadi kontrole ama içim rahat değil...nasıl gitcem bilmiyorum ayrıca seve seve düğünün ne zaman...benim 22 ağustos..dua edicem allah yardımcımız olsunnnn
3.000 tl ödeme yaptım düğünüm ağustos da kalıcı olarak doktorun yeri merkezde kontrol için gidebilirsin sıkıntı olmaz inan sana şu kadar söylüm antepte çok tecrübeli doktorlarda var ancak daha pahalı doktorum .ok iyi kibar ve halden anlayan birisi düğünden önce kontrole gidicem son kez bakıcak içimiz rahat etsin diye sonra inş. sorunsuz bir düğün yaşıycam inan bunu düşünmekten düğün hazırlıklarına kafamı veremıyorumsen ne kadara yaptırdın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?