Canım senin tarihi ??? Ne zaman 3250 odedim bende ve kontrol içinde alıyormuş çok paraci bu doktorlar allah kimseyi dusurmesin bu hallere...bizde kurtulcaz canım inan bana güzel sonuçlar çıkacak inşallah ...inanmak istiyorum böyle en azından....ben giderim doktora kabulde ediyormuş hatta sen gittiğinde sorarmisin benim için ona gore geliyim....
sorarım ama benim düğün senden sonra ben 200 tl de ilk muayane için ödemiştim tamamen para işleri güçleri ama telefonla aç sor asistanına sana bilgi verirler tam olarak ne kadar alır bende bilmiyorum. umarım güzel sonuçlar alırız..
sorarım ama benim düğün senden sonra ben 200 tl de ilk muayane için ödemiştim tamamen para işleri güçleri ama telefonla aç sor asistanına sana bilgi verirler tam olarak ne kadar alır bende bilmiyorum. umarım güzel sonuçlar alırız..
İnşallah canım hepimiz cçok mutlu oluruz...kimse bu duruma dismeyi istemez ama hayat bu herşey istediğin gbi gitmeye bilir...allah kötü insanlardan korusun ...ve yardımcımız olsun
Kizlar bende randevu aldim korkuyorum açıkçası bide panik atak var bende :/ tecrubelerinizi yazmissiniz gercekten cok yardimci oluyor okudum hepsini umarim bendede bi sknti olmaz
randevum 2 hafta sonra düğün belli değil ama yaa yinede stresliyim bide ben ayse hanımın asıstanıyla konustum cerrahi ve lazerli yapım yapılıyor muş acaba hangisini yapsam bilemedim kızlar akıl verin daraltmaya gerek olur mu olmaz mı :/ kızlar bana akıl verin ne yapmalıyım