Canım senin tarihi ??? Ne zaman 3250 odedim bende ve kontrol içinde alıyormuş çok paraci bu doktorlar allah kimseyi dusurmesin bu hallere...bizde kurtulcaz canım inan bana güzel sonuçlar çıkacak inşallah ...inanmak istiyorum böyle en azından....ben giderim doktora kabulde ediyormuş hatta sen gittiğinde sorarmisin benim için ona gore geliyim....

Ve tabi ne kadar ücret alır onu da sorarmisin ben ona gore kendimi ayarlamak istiyorum...zor durumda kalmak istemiyorum

sorarım ama benim düğün senden sonra ben 200 tl de ilk muayane için ödemiştim tamamen para işleri güçleri ama telefonla aç sor asistanına sana bilgi verirler tam olarak ne kadar alır bende bilmiyorum. umarım güzel sonuçlar alırız..

Tamam canım nettenbulur arar sorarim tteşekkürler...muane 250 TL aldı benden de sorun çıkmasın yeter gden para olsun..

İnşallah canım hepimiz cçok mutlu oluruz...kimse bu duruma dismeyi istemez ama hayat bu herşey istediğin gbi gitmeye bilir...allah kötü insanlardan korusun ...ve yardımcımız olsun

İnşallah dugn ssonrası hemen yazcam...sizlri bilgilendircem

Kizlar bende randevu aldim korkuyorum açıkçası bide panik atak var bende :/ tecrubelerinizi yazmissiniz gercekten cok yardimci oluyor okudum hepsini umarim bendede bi sknti olmaz

Son düzenleyen: Moderatör:
randevum 2 hafta sonra düğün belli değil ama yaa yinede stresliyim bide ben ayse hanımın asıstanıyla konustum cerrahi ve lazerli yapım yapılıyor muş acaba hangisini yapsam bilemedim kızlar akıl verin daraltmaya gerek olur mu olmaz mı :/ kızlar bana akıl verin ne yapmalıyım

bende merak etmiştim ama sonra turgay karakayaya yaptırdım

düğün varmı yakında canım. Sensin durumlar nasıl ıyı oldunmu 1 ay sonra kontrol var herşey belli olcak

Arek sen hangi islemde yaptirmistin canm . Yaptiranlara cok gecms olsun bende randevu günümü bekliyorum.. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…