evet lazer bence de çok kötü birşey resmen orayı yakıp büzüştürüyolar ilerde daha büyük sorunlar olabilir. iplikle dikmekle aynı şey mi. şişli med akın bey in soyadını kimse bilmiyor canım ben güvenemiyorum o yüzden sen ne düşünüyosun bu konuda. adam gizemli mavi sakal gibi bişey çok saçma geliyor doktorun soyadının nette hiç olmaması

Ben gidicem bu perşembe ve pazar günü nisanlimla birleşme düşünüyoruz inşallah aksilik çıkmaz dua edin bana kızlar yaxicam sonrasında hemen buraya.

İnşallah dua edin lütfen :/ evt ebru hanıma gitcem ben ona yaptirmistim ve kontrole çağrılmamıştı ancak ben içim rahat etsin diye gidiyorum şansa gelecek birşey değil.sizde muhakkak kontrollerde gidin içiniz rahat olsun

ne kadara yaptırdın ebru hanıma canım

Önceki mesajlarda detaylı anlattim ama totalde 3250 verdim.ve kontrole gitcem cuma sanırım tutmmisssa tekrardan yapıyormuş 250 t daha alıyormuş.öyle dedi buradaki arkadaslar dua edin bana pazar birleşme f
Düşünüyoruz esimle ins.kanamam olur dugunume 1 ay kaldı bu arada.düğünden önce ikna ettim ve bu stres bitsin artık .

çok iyi yapıyosun kontrole gıtmekle bence çok önemli inşallah herşey yolunda gıdıcek kalbını ferah tutmaya çalış ah birde ben kurtulsam su dertten düğünden önce olması çok iyi olmus kafan rahat olur hıc yoktan

Evet kızlar bu gun

Evet kızlar bu gün gittim ebru hanım 3 kez baktı tutmuş dedi ama ben lastiğin için kapalı da gorunebilir dedi ve işini riske atmadi tekrardan dikti ve acı falan yok ilk yaptigimda oturamiyordum ancak sukur şimdi gayet iyiyim ayrıca b.veya k.abdest yaparken de sorun olmaz dedi yolculukta vs.de de olmaz dedi.kısaca şimdilik mutluyum sadece pazar günü birleşme anında kanamayi görünce çok daha huzurlu olcam dua edin.pazara yazarım ins.buraya en geç haftaici yazarım haber bekleyin benden....bu arada 250 TL daha verdim işlem için toplamda 3500 ye bitti bu iş.inşallah da allah utandirmaz iyi haber veririm :)))

Kastigim içinkkapali gorunebilir demişti yukarda t9 yanlış yazmış

Aklım sende haberlerini bekliyorum canım Allah yardıcımız olsun

aylin30 dan bi haber var mı?kızlar umarım hepimiz kurtuluruz..
Merhaba kızlar ... Ben evlendim kanamam da oldu Aalaha şükür ....Ebru hanıma zaten çok güveniyordum hiç sorun olmadı ... Kontrolde de zaten hep tutmuş demişti çok şükür çok darısı başınıza kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…