bende senle aynı durumdayımSagol canim destegin için düğün yok bu korkumdan dolayı kimseyle ciddi bi adim atamiyorum cok korkuyorum geçici yaptıranlar cevap yazarsa cok sevinirim
inşallahKizlar ben herseyi anlattm herşeyi unut ben seni birakmicam dedi ama yinede mutlu değilim anlattığım icin.
sidemKızlar saçmalamayın lazer yakma işlemidir uzak durun daha da zarar vermeyin normal fleb olun ve kontrollere gidin sakın bulaşmayın ve gerçekten 3250 çok para kimi arayıp sorduysam hepsi 1500 ile 2000 aralığı söyledi o nerdeyse iki katı ben burayı okudukça yalnızca iki doktorun tecrübesine çok inandım biri Murat Aslan diğeri şişli med Akın bey muhakkak birinden birine karar verip gidicem gerçekten hayati bir mesele ben bi doktoru aramıştım bana çok Yapmacık geldi işte şöyle işte böyle kesin garanti gerçekten kafamda soru işareti kalınmıştı doktor dediğin ciddi olur işini yapar ve sana gerçekçi olur Akın bey bana aradığımda böyle bir işlemi neden yaptırıyorsunuz imkanınız varsa söyleyin demişti Murat hoca ise ben işimi yaparım geceleri başımı yastığa rahat koymak için doğru olurum demişti gerçekten kızlar bunlar bile beni çok etkiledi ama kimi aradıysam direk para direk kesin konuşmalar zaten psikolojimiz kötü herkese inanmak istiyoruz Allah sonumuzu hayır etsin.
Canim bence paran varsa kalici yaptir sonra zaten gecici yaptircak vaktin olucaksa kontrole gtvek vaktinde olur dugun oncesi gidersin tutmadi derse doktor geciciye cevirir dikis atip
sidem
sen bursada mısın
bende ona düşünüyorum
psikolojim çok bozuk
Kizlar ben herseyi anlattm herşeyi unut ben seni birakmicam dedi ama yinede mutlu değilim anlattığım icin.
inşallah
sonradan sorun çıkartmaz[/QUOTE bende oyle umuyorum
Yok kizlar ne olursa olsun soylemeyin . ben soyledim ama mecbur kaldim soylemesem daha kötü seyler olcakti. Onunda veni ne kadar kabullendigini zaman ilerledikce görücem suan icin bi sknti yok gibi ama aklinda soru isaretleri olduğunu anlayabiliyorumBende söylemek istedim ama kabul etmezki tutucu bir ailesi var zaten ben onla olmak istiyorum benden asla vazgeçmiceğini söylüyor ama bunu kabul etcek biri değil onu çok sevmemin hiç kıymeti yok ne zarmış
Valla cok sagol cnm ben sizin sayenizde burdaki arkadaslar sayesinde cok daha iyim cok sukur aramizda gizli sakli Bisi kalmadi ama ben paranoyaklastm biraz ilerde problem olurmu diye. 2 aya kokusu cikar bu iliskinin nolcak bilmiyorumNe guzel soyleyip kurtulmussun hep ruyamda goruyorum bende sevgilime herseyi anlattigimi ama gercekte anlatamiyorum iste okadar buyuk bi cesaretim yok seni tebrik ediyorum valla ne guzel iste birakmicam seni demis diktirme derdimde kalmadi artik takma kafana.
Bende erkek arkadasimla oyle baslamistim cnm yani sana deger veriyosa seni seviyosa sende onu birakma çünkü her erkek bunu yapmaz her erkekte bu cesaret yok sende seviyosan baska biseyi kafana takma hickimse dort dortluk değil sende bende bi cahillik yaptik ama bi kereye mahsus hepimiz temiziz sende temizsin arkadaslar hic kimse kendini ezik gibi gormesin sirf bi hata yaptik diye lutfen ben gercekten bunun üzüntüsünü yasiyorum ne bakire kasarlar var benim cevremde siz onlarin tirnagi bile olamazsiniz herkese mavi bocuk dagitanlar. Neden kendinize adaletsizlik yapiosunuz. Sakin bu haksizligi kendinize yapmayin. Sizleri seviyorumSize yaşadıklarımıda anlatmak içimi dökmek istiyorum ben 18 yaşımda bu hataya düştüm hiç sevgilim olmamıştı o ilkti çok saftım bana güzel sözler söylüyordu ilklerimi hep onda yaşadım onla evlenme hayalleri kuruyodum cinselliğin bu kadar kolay olduğunu bile bilmiyodum halbuki bi erkekle baş başa kalmak yeterliymiş nolursa olsun onla evlenmek mecburiyetinde hissettim kendimi bi tek o dokunmuştu bana mecburdum beni aldattı defalarca yalan söyledi senelerce ağladım bi keresinde evlenince böyle olmaz bile dedi bana üni okudum yaptıklarına rağmen onu bırakmadım hep ilgisizdi o kadar soğudumki ondan ailemde onla olmama karşı zaten 3 senedir hiç aramadım oda arada bi aradı rahatsız etme dedim onla evlenceğime hiç evlenmemeye karar verdim şimdi işyerinde biriyle tanıştım bana ilk andan seninle evlenmek istiyorum dedi çok etkilendik birbirimizden çok seviyorum onu bana o kadar değer veriyoki illa bi hata yapar ayrılırız diye kabul ettim aslında evlenemem çünkü ama beni kaybetmekten o kadar korkuyoki tek bir hata yapmadı istemeye göndermek istiyo ailesini bana akıl verir misiniz
Çok acı çektim bu durumdan dolayı unutmak istiyorum herseyi canım o nedenle zaten cesaret edip söyleyemem ağır bir laf söylerse kaldıramam ama sanki heran öğrencekmiş gibi geliyor çok korkuyorum ailesini istemeye yollayacak iyice stres oldumBende erkek arkadasimla oyle baslamistim cnm yani sana deger veriyosa seni seviyosa sende onu birakma çünkü her erkek bunu yapmaz her erkekte bu cesaret yok sende seviyosan baska biseyi kafana takma hickimse dort dortluk değil sende bende bi cahillik yaptik ama bi kereye mahsus hepimiz temiziz sende temizsin arkadaslar hic kimse kendini ezik gibi gormesin sirf bi hata yaptik diye lutfen ben gercekten bunun üzüntüsünü yasiyorum ne bakire kasarlar var benim cevremde siz onlarin tirnagi bile olamazsiniz herkese mavi bocuk dagitanlar. Neden kendinize adaletsizlik yapiosunuz. Sakin bu haksizligi kendinize yapmayin. Sizleri seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?