Arkadaşlar merhaba
Bu işlemi yaptıran arkadaşlar, sizce kadın doğumcuya mı gitmeli yoksa estetik cerrahlara mı yaptırmalı?

Bence ikiside ayni islemi yapiyo onemli olan tecrube ama soyle dusunmek lazim estetik cerrahlarinin isi zaten dokularla yaptiklari ameliyatlar sadece bir bolgeyle ilgili degil doku olan her bolgeyle ilgili bilgi sahibiler yani islem yapilan yer kadin dogumculari ilgilendirsede yapilan islem estetikcileride ilgilendiriyo. Ama yinede doktor tecrubesi daha onemli bence canim

burda bir arkadaş yorumunda estetik cerrahların bu konuda daha iyi olduğunu yazmış ordan kafama takıldı. o yüzden sormak istedim

Evet kızlar ilişkiye girdik eşim acemi olduğundan yirtmakta dikisleri baya zorlandı hatta yirtamadi sadece oradan sürtünmeyle olan kan geldi dikişyerlerinden.yyanı sonuçta geldi kan.ben çok kastim eşim de benden dolayı pek yapamadı.ancak o gece duş aldım ertesi gün bile kanamam oldu lavobada.sizleretavsiyem rahat olun kasmayino an çünkü zor yirtiliyo dikisler ama sonuç olarak bitti gitti sukur evliyim artik.ve düğün hazirliklarima gonlumce devam edebilirim.inşallah hepinizin kanaması olur ve stresten kurtulursunuz zorlu günlerdi ama sukur Rabbim e bitti.

Çok sevindim senin adına inşallah mutlu olursunuz
KIZLAR BENDE TEMMUZ SONU HARUN ÖZKAN A GİDECEĞİM 10 GÜN SONRA DA NİŞAN OLACAK...
EKİM DE DÜĞÜN ÖYLE KONUŞUYORUZ YİNE DE YAZACAĞIM BURAYA İNŞALLAH BENİM DE TUTAR KANAMAM OLUR

Senin adına çok sevindim artık yeni bir sayfa açtın umarım çok mutlu olursun bende merak edıyordum nasıl oldun acaba diye mutlu haberlerle döndün bize darısı benim başıma umarım bende atlatırım herşey güzel olur

Sizi gerçekten seven ve sevdiği için evlenen bir insanı ilk gece bir kan görmesi adına kandırmak gibi bir şey değil mi yapılan,bir zaruret yoksa eğer geçmişte keyfe keder bir şey Yaşanmış sa evlendiğiniz kişide bunu bilsin ne var bunda,netice de insan Vicdanından saklanamaz ki

ayy cok sevındım canım. kurtuldun sukur olsun insallah bende böyle güzeş haberler yazarım gönlünce dugun hazrlıkları yap artık hersey bitti.

Gozunaydin canim darisi basimiza. Ne guzel son kontrole gitme sansiniz var ve son dikisinizi attirdiniz ama ben kucuk biyerde yasadigim icin dugunden once gidemem dogal olarakta kesin garanti veren son kontrole cagirmayan doktor ariyorum. Yine bi fikriniz olursa doktor konusunda bizi bilgilendirin lutfen

Sagolun kızlar darısı başınıza rahat olun eğer doktor tecrubeliyse ve dikiş atmissa garanti kaniyo. Doktorunuzu iyi seçin ve kontrolünuzu yapın muhakkak benim düğün öncesi çok iyi oldu çok rahatladım.sizde ikna edebilirseniz düğün öncesi bi an da olsun bitsin bizim gbi çok yıprandık üzüldük ama şükürler olsun bitti...sizin de güzel haberlerinizi bekliyorum

Canım dugu
n

Canım düğün öncesisşart ama ikna et öncesinde yapın ben öyle yaptım çünkü düğünoöncesi mümkün değildi gitmem.ayarladim ikna ettim esimi o zaten dünden hazırdı olmasına.oldu ve bitti rrahatiz su an 1 ay sonrada düğün var kismetse inşallah ...

Canım çok sevindim sen de Ebru Zülfikaroğluna yaptırmışsın ben de ikimizin de kanaması oldu şükür ... Ben yaptıralı çok oldu ama yine son kontrole gittim riske atamazdım hoca zaten tuttu demişti ama ilişkideçok heycan yaptım. Çok şükür kabuslarım bitti sen de iyi ki beklememişsin bak çok iyi olmuş Allah nutlu etsin canım çok şükür

Kızlar intiharin eşiğindeyim lütfen yardım edin burdan okuduğum kadarıyla gecicide kesin kanama oluyormuş bunlar doğru mu cok tedirginim

Cok kötüyüm o kadar yiprandim ki canimdan vazgeçmek üzereyim burayi okuyorum her gün ama internet ortami ya soylendigi gibi gecicide de kanama olmuyorsa naparim ben

Gecici yaptirma sansin varsa hic dusunme mutlaka olur kanaman bence cunku kalici yaptiripta sonradan geciciye ceviriyo bazi doktorlar oyle oluyo kanama dugun nezaman

Sagol canim destegin için düğün yok bu korkumdan dolayı kimseyle ciddi bi adim atamiyorum cok korkuyorum geçici yaptıranlar cevap yazarsa cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…