burda bir arkadaş yorumunda estetik cerrahların bu konuda daha iyi olduğunu yazmış ordan kafama takıldı. o yüzden sormak istedimBence ikiside ayni islemi yapiyo onemli olan tecrube ama soyle dusunmek lazim estetik cerrahlarinin isi zaten dokularla yaptiklari ameliyatlar sadece bir bolgeyle ilgili degil doku olan her bolgeyle ilgili bilgi sahibiler yani islem yapilan yer kadin dogumculari ilgilendirsede yapilan islem estetikcileride ilgilendiriyo. Ama yinede doktor tecrubesi daha onemli bence canim
Evet kızlar ilişkiye girdik eşim acemi olduğundan yirtmakta dikisleri baya zorlandı hatta yirtamadi sadece oradan sürtünmeyle olan kan geldi dikişyerlerinden.yyanı sonuçta geldi kan.ben çok kastim eşim de benden dolayı pek yapamadı.ancak o gece duş aldım ertesi gün bile kanamam oldu lavobada.sizleretavsiyem rahat olun kasmayino an çünkü zor yirtiliyo dikisler ama sonuç olarak bitti gitti sukur evliyim artik.ve düğün hazirliklarima gonlumce devam edebilirim.inşallah hepinizin kanaması olur ve stresten kurtulursunuz zorlu günlerdi ama sukur Rabbim e bitti.
Evet kızlar ilişkiye girdik eşim acemi olduğundan yirtmakta dikisleri baya zorlandı hatta yirtamadi sadece oradan sürtünmeyle olan kan geldi dikişyerlerinden.yyanı sonuçta geldi kan.ben çok kastim eşim de benden dolayı pek yapamadı.ancak o gece duş aldım ertesi gün bile kanamam oldu lavobada.sizleretavsiyem rahat olun kasmayino an çünkü zor yirtiliyo dikisler ama sonuç olarak bitti gitti sukur evliyim artik.ve düğün hazirliklarima gonlumce devam edebilirim.inşallah hepinizin kanaması olur ve stresten kurtulursunuz zorlu günlerdi ama sukur Rabbim e bitti.
ayy cok sevındım canım. kurtuldun sukur olsun insallah bende böyle güzeş haberler yazarım gönlünce dugun hazrlıkları yap artık hersey bitti.Evet kızlar ilişkiye girdik eşim acemi olduğundan yirtmakta dikisleri baya zorlandı hatta yirtamadi sadece oradan sürtünmeyle olan kan geldi dikişyerlerinden.yyanı sonuçta geldi kan.ben çok kastim eşim de benden dolayı pek yapamadı.ancak o gece duş aldım ertesi gün bile kanamam oldu lavobada.sizleretavsiyem rahat olun kasmayino an çünkü zor yirtiliyo dikisler ama sonuç olarak bitti gitti sukur evliyim artik.ve düğün hazirliklarima gonlumce devam edebilirim.inşallah hepinizin kanaması olur ve stresten kurtulursunuz zorlu günlerdi ama sukur Rabbim e bitti.
nGozunaydin canim darisi basimiza. Ne guzel son kontrole gitme sansiniz var ve son dikisinizi attirdiniz ama ben kucuk biyerde yasadigim icin dugunden once gidemem dogal olarakta kesin garanti veren son kontrole cagirmayan doktor ariyorum. Yine bi fikriniz olursa doktor konusunda bizi bilgilendirin lutfen
Canım çok sevindim sen de Ebru Zülfikaroğluna yaptırmışsın ben de ikimizin de kanaması oldu şükür ... Ben yaptıralı çok oldu ama yine son kontrole gittim riske atamazdım hoca zaten tuttu demişti ama ilişkideçok heycan yaptım. Çok şükür kabuslarım bitti sen de iyi ki beklememişsin bak çok iyi olmuş Allah nutlu etsin canım çok şükürCanım düğün öncesisşart ama ikna et öncesinde yapın ben öyle yaptım çünkü düğünoöncesi mümkün değildi gitmem.ayarladim ikna ettim esimi o zaten dünden hazırdı olmasına.oldu ve bitti rrahatiz su an 1 ay sonrada düğün var kismetse inşallah ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?