- 5 Kasım 2014
- 194
- 76
- 28
- 33
canim bende senin yasadiklarina benzer seyler yasadim bende 18 yasimdaydim hatirlamak bile istemiyorum simdi 2 senelik cok guzel bi iliskim var evlenmek istiyorum 1 2 seneye kadar bende hep sakladim asla soyleyemem kendime bile unutturmaya calisiyorum cunku ona soylersem o nasil unutur. Oyuzden dikimden baska care yok. En iyi doktoru bulup kalici dikim yaptirmam lazim. Kucuk bi yerde yasamasam geciciye birakirdim ama kucuk biyerde yasiyorum bi hastaneye gitsem burilerini gorurum kesin burda oyuzden tek care kalici ve son kpntole gerek duymayan doktor var bir iki tane ama cok pahali para biriktirip zaman bulup biran once yaptirmam lazimÇok acı çektim bu durumdan dolayı unutmak istiyorum herseyi canım o nedenle zaten cesaret edip söyleyemem ağır bir laf söylerse kaldıramam ama sanki heran öğrencekmiş gibi geliyor çok korkuyorum ailesini istemeye yollayacak iyice stres oldum
Bende bursada murat arslan a kalıcı yaptırıcam düğünden öncede kontrole gidemem şehir dışı olursa o nedenle ona gideyim diyorum ama para biriktirmem lazım benimde canım sen kime yaptırcancanim bende senin yasadiklarina benzer seyler yasadim bende 18 yasimdaydim hatirlamak bile istemiyorum simdi 2 senelik cok guzel bi iliskim var evlenmek istiyorum 1 2 seneye kadar bende hep sakladim asla soyleyemem kendime bile unutturmaya calisiyorum cunku ona soylersem o nasil unutur. Oyuzden dikimden baska care yok. En iyi doktoru bulup kalici dikim yaptirmam lazim. Kucuk bi yerde yasamasam geciciye birakirdim ama kucuk biyerde yasiyorum bi hastaneye gitsem burilerini gorurum kesin burda oyuzden tek care kalici ve son kpntole gerek duymayan doktor var bir iki tane ama cok pahali para biriktirip zaman bulup biran once yaptirmam lazim
Kafam çok karışık bu dikim kesin çözüm mü o geceyi atlatamazsam ailem öğrenirse ikisininde kalbi dayanmaz büyük bir risk nası bi şeyin içine düştük her yol kapalıcanim bende senin yasadiklarina benzer seyler yasadim bende 18 yasimdaydim hatirlamak bile istemiyorum simdi 2 senelik cok guzel bi iliskim var evlenmek istiyorum 1 2 seneye kadar bende hep sakladim asla soyleyemem kendime bile unutturmaya calisiyorum cunku ona soylersem o nasil unutur. Oyuzden dikimden baska care yok. En iyi doktoru bulup kalici dikim yaptirmam lazim. Kucuk bi yerde yasamasam geciciye birakirdim ama kucuk biyerde yasiyorum bi hastaneye gitsem burilerini gorurum kesin burda oyuzden tek care kalici ve son kpntole gerek duymayan doktor var bir iki tane ama cok pahali para biriktirip zaman bulup biran once yaptirmam lazim
Canım bende bunu düşündüm ama oda çözüm değilki ailelerimiz yıkılcak hersey yine ortaya çıkçak Allah ın affını hiç kazanamıcaz malesef bu acıyı yaşayarak cezamızı çekiyoruz güçlü olup bu durumu arkamızda bırakmalıyız başka çaremiz yokKizlar ben intihar edicem cok çaresiz hissediyorum kendimi(
Sonuç alanlar var dimi Murat beyden okumuştum bi kaç kişi şu dertten kurtulayım başka bir şey istemiyorum karşımdaki insan bu yalanı haketmicek biri oda vicdan azabı yapıyo ama seviyorum onu yaptığım bu hata yüzünden kaybetmek istemiyorum onu çok mutlu olacağımıza inanıyorum onunla keşke yaşamasaydım o ilk olsaydı ama geçmişi değiştiremiyoruz haketmicek biriyle yaşamak ayrı can sıkıcı ama elden bişey gelmiyor seven erkek dokunmak istemiyo şimdi benimle olan insan bana dokunmaya kıyamıyo o böyle oldukça ne kadar salak olduğumu anlıyorumMurat arslan iyi bence ben bursada olsam bendr ona yaptirirdim bide dugunden once kontrolede gidebilirsin ne guzel. Ben arda katircioglu veya harun ozkana yaptirmayi dusunuyorum canim tabi oncelikle para lazim en son iste hangi doktora gidecegine karar vermek onemli
Çok acı çektim bu durumdan dolayı unutmak istiyorum herseyi canım o nedenle zaten cesaret edip söyleyemem ağır bir laf söylerse kaldıramam ama sanki heran öğrencekmiş gibi geliyor çok korkuyorum ailesini istemeye yollayacak iyice stres oldum
Seni cok iyi anlıyorum bende sanki herkes biliomus gibi geliyodu. Ama oyle bisi yok sil kafandan kotu gecmisi yeni bisayfa ac sevdiginle hic bisi soyleme. Hayatina devam et insallah cok mutlu olursun insallah hepimiz mutlu oluruzCanım bende bunu düşündüm ama oda çözüm değilki ailelerimiz yıkılcak hersey yine ortaya çıkçak Allah ın affını hiç kazanamıcaz malesef bu acıyı yaşayarak cezamızı çekiyoruz güçlü olup bu durumu arkamızda bırakmalıyız başka çaremiz yok
İnş sende mutlu olursun canım o geceyi atlatma korkusu çok zor işte nişanlancaz yakında evliliğe daha var ama ciddiye binince insan çok korkuyo düğüne yakın yaptırayım diyorum öyle daha iyi olur dimi sen napıyosun bi sorun yoktur inşSeni cok iyi anlıyorum bende sanki herkes biliomus gibi geliyodu. Ama oyle bisi yok sil kafandan kotu gecmisi yeni bisayfa ac sevdiginle hic bisi soyleme. Hayatina devam et insallah cok mutlu olursun insallah hepimiz mutlu oluruz
Benim suan için bi skntm yok cok şükür sadece biraz utanıyorum sevdiğim adamdan bu yasadiklarimdan dolayi ama çok iyi biri hersey insanlar icin ben seni yargilamam korkma diyo teselli ediyo ama çok agladim anlatrken yaninda iken felan zombiye donmustum artk aglamaktan sende korkma burdaki cogu arkadas tecrubelerini paylasti sağolsun bi sknti yasayan yok o konuda. sende atlatcaksin mutlu bi yuva kurucaksn.İnş sende mutlu olursun canım o geceyi atlatma korkusu çok zor işte nişanlancaz yakında evliliğe daha var ama ciddiye binince insan çok korkuyo düğüne yakın yaptırayım diyorum öyle daha iyi olur dimi sen napıyosun bi sorun yoktur inş
Hep yanında olur inş canım keşke bende yanımda olacağını bilsemde söylesem en azından sakladığın bişe kalmadı vicdanın rahat Allah kimsenin başına vermesin çok zor bir durum benim kuzenimin eşide bizim gibi bi hata yapmış kuzenime söyledi ağladı falan kuzenim ama kabul etti sevdiği için çok mutlu bi evlilikleri var şuanda bi kızları var şimdi tekrar hamile seven kabul ediyo aslında canımBenim suan için bi skntm yok cok şükür sadece biraz utanıyorum sevdiğim adamdan bu yasadiklarimdan dolayi ama çok iyi biri hersey insanlar icin ben seni yargilamam korkma diyo teselli ediyo ama çok agladim anlatrken yaninda iken felan zombiye donmustum artk aglamaktan sende korkma burdaki cogu arkadas tecrubelerini paylasti sağolsun bi sknti yasayan yok o konuda. sende atlatcaksin mutlu bi yuva kurucaksn.
aynen seven kabul edıyor ama bunu ıtıraf etmekte kolay değil ki :/Hep yanında olur inş canım keşke bende yanımda olacağını bilsemde söylesem en azından sakladığın bişe kalmadı vicdanın rahat Allah kimsenin başına vermesin çok zor bir durum benim kuzenimin eşide bizim gibi bi hata yapmış kuzenime söyledi ağladı falan kuzenim ama kabul etti sevdiği için çok mutlu bi evlilikleri var şuanda bi kızları var şimdi tekrar hamile seven kabul ediyo aslında canım
Sen kontrole gittinmi ayse hanıma benımde arkadasım gitmeyi düsünüyo ama karar veremedicanım insallah hersey yolundadır haberlerini bekliyoruz
Hemde hiç değil ben söyleyemem cesaretim yok ama vicdanım sızlıyor pazar günü isticekler sonrasında söz kesilecek bi yanım çok mutlu bi yanım kan ağlıyor düğün tarihim netleşsin ona göre gidip bu ameliyatı olucam kalıcı yaptırıcam tutmazsa geçici olsun öyle en mantıklısı inş bi sorun yaşamam mutlu olmak istiyorum sadece bu formu okuyorum hergün içim biraz rahat ediyo sorun yaşamam bende inş bu riske girmek çok zor kalbim sıkışıyor bazenaynen seven kabul edıyor ama bunu ıtıraf etmekte kolay değil ki :/
Cnm kendini fazla strese sokma hayatta hic kimse 4 4luk degilki herkesin bi kusuru bi hatasi var gönlünü ferah tut Allah yardimcin olsun. Insallah hersey yolunda gider . üzülüp skma canını. Hasta olcan yoksaHemde hiç değil ben söyleyemem cesaretim yok ama vicdanım sızlıyor pazar günü isticekler sonrasında söz kesilecek bi yanım çok mutlu bi yanım kan ağlıyor düğün tarihim netleşsin ona göre gidip bu ameliyatı olucam kalıcı yaptırıcam tutmazsa geçici olsun öyle en mantıklısı inş bi sorun yaşamam mutlu olmak istiyorum sadece bu formu okuyorum hergün içim biraz rahat ediyo sorun yaşamam bende inş bu riske girmek çok zor kalbim sıkışıyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?