Sagol canim desteğin için düşünmemeye çalışıcam ben yalan söylemekten nefret eden biriyim bu kadar büyük bir yalan çok zor geliyor o nedenle ama yapcak bişey yok bu yol tek çözüm umarım hepimiz mutlu oluruz zaten saf olmasak her haltı yer oraya dokundurmazdık öyleleri çok ama biz kötüyüz nedenseCnm kendini fazla strese sokma hayatta hic kimse 4 4luk degilki herkesin bi kusuru bi hatasi var gönlünü ferah tut Allah yardimcin olsun. Insallah hersey yolunda gider . üzülüp skma canını. Hasta olcan yoksa
Kızlar mecburuz ya paraya doymuyolar genelde 3gün önce çağırıp geçici yapıyormuş diye yorumlar okudum ben ama sonuçları hep olumlu canımkızlar toplaşın...
ebru hoca fiyatı 3250 ye çıkarmış. kesin mi peki tutuyor mu bu doktorun yaptığı poerasyonlar. nişanlandım düğün tarihi belli değil.
ileride bir risk yaratır mı bu kalıcı olan? kanser kadın hastalığı vs. neticede o bölgeye bıçak vuruyorlar. o zaman kalıcı yaptırmanın matığı ne?? offfffO ne ya
Kızlar mecburuz ya paraya doymuyolar genelde 3gün önce çağırıp geçici yapıyormuş diye yorumlar okudum ben ama sonuçları hep olumlu canım
aynen öyle zafiyetten yararlanıyorlar. hadi bir de yaptıkları iş kesin olsa para feda olsun ama o da yokYuh ya inan mıyorum altı üstü bi dikiş ya düşersin alnın yarılır ikiye ayrılır dikilir sonra o yara iyileşir aynn buna benzer bişey sırf mecburiyetten yaralanıyorlar doğum yapsak daha ucuza yaparız ua
Canım ben Ebru hocaya oldum kalıcı yapmıştı kanamam da oldu çok iyi bir doktorankarada ebru hocadan başka bu işlemi yapan iyi bir doktor var mı
Şahap diyorlardı bi kaç kişi formu oku canım net bir fikrin oluşur dediğim gibi ebru hanım ön planda çoğu kişi ona yaptırmış sonuç almak için düğünden önce mutlaka kontrole gitmek lazım hangi doktor olursa olsun kanser konusunu hiç bilmiyorum ama bence sorun olmaz küçük bir operasyon sonuçta paraya bakmayınankarada ebru hocadan başka bu işlemi yapan iyi bir doktor var mı
Merhaba canım Harun özkan nası süreci biraz paylaşırmısınKızlar merhaba,
Ben Dr. Harun Özkan'a yaptırdım bugün 4.gün iyiyim çok şükür benim düğün de nasip olursa 1,5 ay sonra bakalım neler olacak inşallah tutar.
Merhaba canım Harun özkan nası süreci biraz paylaşırmısın
Theedns senin düğün ne zmn
SüCanım ben Ebru hocaya oldum kalıcı yapmıştı kanamam da oldu çok iyi bir doktor
Haklısın bende muayene için gitcem bakalım ne dicek %100 garanti verir mi merak ediyorum ona göre düğüne yakın giderim diye planlıyorum sen zamanlama olarak iyi yapmışsın yakın yaptırmak en iyisi o psikoloji çok ağırdır haklısın ben ağlamaktan nası konuşurum doktorla onu bile bilmiyorum umarım kurtuluruz bu derttenValla kızlar ben hiç bişe anlamadım girdim ve çıktım ameliyat esnasında ipin geçişlerini hissettim sadece ufak bi histi Harun Bey e gittim çünkü İstanbul da oturuyorum ve ona tekrar kontrole gidebilirim diye düşündüm. Yalnız o ameliyat masasında çok kötü bi iç çöküş yaşadım kalkamıcam sandım kalbim bi hızlandı bi durdu sanki değmezmiş diyorum para hiç önemli değil ama o masada hissettiğiniz şeye değmiyor, keşke diyorum olmasaydı...
Her neyse ben güvendim gittim bakalım eylül de kontrole gidicem ekim de düğün olacak inşallah
Bende bunu merak ediyorum bende muayene ye gideyim yazarım sana canımCanım yanlış anlama sakın bişey sormak istiyorum önceki ilişkinin süresi nasıldı yani çok kere mi sadece 1 kere mi yani ne olursa olsun tamiri oluyor mı
Canım yanlış anlama sakın bişey sormak istiyorum önceki ilişkinin süresi nasıldı yani çok kere mi sadece 1 kere mi yani ne olursa olsun tamiri oluyor mı
Sü
Haklısın bende muayene için gitcem bakalım ne dicek %100 garanti verir mi merak ediyorum ona göre düğüne yakın giderim diye planlıyorum sen zamanlama olarak iyi yapmışsın yakın yaptırmak en iyisi o psikoloji çok ağırdır haklısın ben ağlamaktan nası konuşurum doktorla onu bile bilmiyorum umarım kurtuluruz bu dertten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?