Theendsin bu konuyu anlatmak ve konuşmak çok zor muayene bölümü dahada zor inş bana umut verici seyler söylerde biraz olsun rahatlarım panik halindeyim bende vazmıgeçsem diye düşünüyorum artık ama yinede hayır diyemiyorum çok seviyorum
Sidem3 aynı korku bendede var hepimiz aynı durumdayız birbirimize destek olalım biraz olsun rahatlarız bende hayatımı mahveden gerizekalıya mesaj attım benden uzak dur diye bişey yazmadı 3senedir yüzünü gördüğüm yok mesaj atıyodu arada cevap vermiyodum 4ay önce tanıştım şimdiki erkek arkadasimla çok iyi bi insan böyle erkeklerde varmış dedirtti bana onu kaybetmekten çok korkuyorum

Canım aynen bide bu korku var ya birine bişey söylerse ya düğünümü rezil ederse diye gerçi bnm olay üzerinden 6 Sene gecti evlendi çoluğu çocuğu var ama bn yinede korkuyorum bide bn ilişki yaşamadım bi takım endişem var umarım bişey olmamıştır diyorum hiç evlenme bu seferde o aptala yenik düşmek istemiyorum niye evlenmiyim ki mutluluk bnm de bizlerinde hakkı bu işlemden başla yol yok kızlar raht olun kötü düşünmeyin devede kulak bir ameliyat sadece toplumsal sosyal anlamda anlm taşıdığı için bize ağır geliyor bunu üstesinden gelmk zorundayız

Nişanlın peşini bıraktı mı benim en büyük korkum da bu ya evlenirken öncesi karşıma çıkarda hayatımı mahveder diye korkuyorum

Canım bak onlar arkasını dönüp gidebiliyor biz bunun üzerine hem para ödeyip hem o psikolojiye giriyoruz adam evlenmiş boşver benim ki de nişanlandı ama karşıma çıkmasın diye de dua ediorum inşallah çıkmaz ben sessiz sedasız evlenicem zaten düğün olcakta aralar kısa ama o yüzden pek kimse bilmicek evlendikten sonra da sosyal hesaplardan uzak kalıcaz. inşallah bi problem çıkmaz ya inşallah sende mutlu olursun

Valla benım de 1,5 yıl oluyo melek gibi adam :) bakalım nolcak

Aynen canım bn zaten sosyal bişey kullanmıyorum hiç te kullanmadım işimden fırsat ta bulamıyorum zaten Allah'a her zmn şükretmek lazım daha kötü durumlarda da olabilirdik çok şükür ki çaresiz değil çaresi var bence bunun için bile dua etmeliyiz evlendiğim gece gözümü kapatıp ertesi güne mutlu bir sekilde açmak istiyorum..

İnşallah canım inşallah bende gözümü açıp kapayıp o anın iyi geçmiş olmasını temenni ediyorum ama inan ben çok dua ettim çok dua ettim ve çok şükür ki istediğim şey kısmen oldu diyebilirim. Artık rahatlamak istiyorum. Pek girmeyeceğim siteye sadece arada bakarım bi de kontrolden sonra yazarım bi de düğünün ertesi gün inşallah herşey çok güzel olur inşallah.

Tamam tatlım iyi haberlerini bekliyoruz inşalalh herşey yolunda gider bnm sadece merak ettiğim bir konu var ameliyattan sonra oturup kalkman da bir problem oluyor mı

3 Gün biraz ama yürümende bi problem yok canım merak etme herşey normal hayat gibi dikkat çekmiyosun yani bi de ben çok narinim ben böyle diyosam normaldir emin ol

Tamam tatlım iyi haberlerini bekliyoruz inşalalh herşey yolunda gider bnm sadece merak ettiğim bir konu var ameliyattan sonra oturup kalkman da bir problem oluyor mı

Sen kime ameliyat olmayı düşünüyosun? Bence en iyisi geçici olan ben kalıcı yaptırdım ama inanmıyorum kalıcıya ya bilmiyorum aklım karışık

İnşallah bişeyin yoktur bende Murat Bey i çok istedim ama gidemezdim ki neyse hayırlısı olsun inşallah

Theendsin inş sorun yaşamazsın ben kızlar facebook kullanıyorum dondurayım diyorum sözlenme aşamasında ne desem de süphelenmese direk şifremi ister sözlensek

Yok canım benim ki de öyleydi ben kullanmak istemiyorum kullanmayalım bu şeyler yüzünden çoğu kişinin ilişkisi bitiyor evlilikler bitiyor dedim zaten birbirimizi kaybetmekten korkuyoruz o yüzden tmm dedi. Hem zaten öyle sosyal hesaplara resim koyanları pek samimi bulmuyorum ben.

De ki niye herkes benm resimlerimi bakıp beğensin ki onlar cahillikte kaldı bn artık evli çocuklu olucam ne gereği var de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…