- 19 Temmuz 2015
- 93
- 28
- 8
- 38
Nişanlın peşini bıraktı mı benim en büyük korkum da bu ya evlenirken öncesi karşıma çıkarda hayatımı mahveder diye korkuyorum
Theendsin bu konuyu anlatmak ve konuşmak çok zor muayene bölümü dahada zor inş bana umut verici seyler söylerde biraz olsun rahatlarım panik halindeyim bende vazmıgeçsem diye düşünüyorum artık ama yinede hayır diyemiyorum çok seviyorum
Sidem3 aynı korku bendede var hepimiz aynı durumdayız birbirimize destek olalım biraz olsun rahatlarız bende hayatımı mahveden gerizekalıya mesaj attım benden uzak dur diye bişey yazmadı 3senedir yüzünü gördüğüm yok mesaj atıyodu arada cevap vermiyodum 4ay önce tanıştım şimdiki erkek arkadasimla çok iyi bi insan böyle erkeklerde varmış dedirtti bana onu kaybetmekten çok korkuyorum
Aynen canım bn zaten sosyal bişey kullanmıyorum hiç te kullanmadım işimden fırsat ta bulamıyorum zaten Allah'a her zmn şükretmek lazım daha kötü durumlarda da olabilirdik çok şükür ki çaresiz değil çaresi var bence bunun için bile dua etmeliyiz evlendiğim gece gözümü kapatıp ertesi güne mutlu bir sekilde açmak istiyorum..
Tamam tatlım iyi haberlerini bekliyoruz inşalalh herşey yolunda gider bnm sadece merak ettiğim bir konu var ameliyattan sonra oturup kalkman da bir problem oluyor mı
Umarım birşeyim yoktur da gerek kalmaz yaptırmaya
Canım sıkıldı kapattım de sonradan zaten şifresini unuttum dersin bi dHa da açma bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?