- 19 Temmuz 2015
- 93
- 28
- 8
- 38
Sagolun kızlar hemen kapatmıyım ama şu aşamada direk dikkatini çeker sözlenelim biraz süre geçtikten sonra en mantıklısı o hıyar cepten mesaj atar atarsa faceten aramayada mesajada kapalı bulamaz beni bana hattımıda faceimide kapatıcam o Allah ın belasından kurtulcam inş keşke erkek olsaydım çekçeğimiz çile varmış
Çok iyi anlıyorum seni canım insan akıl tutulması yaşıyo sanırım bende naptığımı bilmiyodum onların gram umrunda değil adam olanın yapacağı şey değil orda kendilerini gösterdiler bu insana koyuyo zaten değmeyen bi insanla yaşamak erkek düşmanı olmuştum onun yüzünden şimdi tanıdığım insanla yaşamak isterdim çünkü adam olan o karakterli bir insan ilk gördüğü an evlenmek istiyorum dedi beni kaybetmekten çok korkuyo el üstünde tutuyor keşke dedirtiyor üzülmek benim kaderim sanırımCahillik işte insan başını taşlara vuruyor ben daha o zamn 15 yaşındaydım ailem herkes bana kızıyordu kızım sana göre değil kızım bize göre değil anladım mı anlamadım yok ben seviyorum lanet olsun ona da sevgisine de şimdi kabusum oldu sana yemin ederim ne kızlık biliyordum ne zar çocuktum o adi pislik hiç mi düşünmedi hiç mi demedi bu daha çıcuktur diye bende bilmiyorum beynim dondu durdu Allah'tan öyle bir ilişkim olmadı sadece bi noktada kafam da soru işareti var ve bundan tedirginim ben kime anlatayım ki derdimi kim inanır ki Türk halkı işte yapıltır damgayı..yani anlayacağın ben ilk lez kendimi bu kadar çaresiz açiz hissediyorum
Yazdıklarımın bir kısmını siliyorum canım özele kaçtı biraz yorum falan yapılmasın diye.Olumlu düşün olumlu olsun canım düğün var mı yada ameliyat oldun mu
Akın beyden sonuç alan çok kişi vardı formda ayşe hanıma yaptıranı pek bilmiyorum yazılmamış onla ilgili bir şey harun özkan anadan doğma olucaksınız diye garanti veriyormuş düğünden önce kontrole çağırmıyor ondan kanaması olmayan olmuş ama canım formu okursan aşağı yukarı bir fikrin oluşurYa kizlar kadin dogumcu daha mi iyi acaba Akin bey Ayse hanim falan nasil bu konularda Harun bey bana bi turlu inandirici gelmiyo son anda kontrole falan cagiriyomu Harun bey
Akın beyden sonuç alan çok kişi vardı formda ayşe hanıma yaptıranı pek bilmiyorum yazılmamış onla ilgili bir şey harun özkan anadan doğma olucaksınız diye garanti veriyormuş düğünden önce kontrole çağırmıyor ondan kanaması olmayan olmuş ama canım formu okursan aşağı yukarı bir fikrin oluşur
Akın beyi genelde övüyorlar fiyatıda uygunmuş ben ist olsam ona giderdim bi sorun olursa düğünden öncede çağırıyormuş yine sen bi görüş ona göre karar ver bence ben bursadayım murat arslan a gidicem düğünden öncede kontrole gidebilmek için bide sonuç alanlarda var o cesaretlendirdi bizde kurtuluruz bu dertten inş kızlarHarun ozkanda kanamasi olmayani okuyunca iyice tereddute dustum ister istemez bi yandan onu istiyor gibiyim ama yaptrdigim kalicininda son hafta kontrol edilmesini isterim icimin rahat olmasi acisindan of of Allah hepimizin yardimcisi olsun
Allah tövbemizi kabul etsin eşlerimizde haklarını helal etsin inş elimizden bişey gelmiyor seviyoruz onları hatalarımızdan yaralanan en çok bizleriz yine kızlar birbirimize destek olalım olumlu sonuç alanlar bizi cesaretlendirdi inş bizde mutlu oluruz bu formda olmasa içimizi dökemicezÜzülme ağlama lütfen çok güzel bi hadisi şerif var diyor ki bir insanı kınamayın yaptığı şeyden. Haberiniz olabilir ama tövbesinden olamaz .. Rabbim benim yüreğimi biliyor böyle birşeyi gerçekten bilmediğimi ve gerçekten çocuk yaşta olduğumu yalnıCa sevdiğim için peşine sürükledim öyle yanlış kötü çirkin bir amacım zaten yoktu sonra sonra öğrendim ben zar olayını bak burda o kadar insan yaptırdı kurtuldu biliyorum çok zor vicdan bırakmıyor ama bizi bu duruma iten toplum başka ne gelir ki elimizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?