sana onu burdakı tıp öğrencısı tavsıye etsın kendısı cok bılıyor ya benım sadece ablam yapıyor bu işi ama oda aıle hekımı yani burdan nerdedır nedır dıyemem özelden bır cok mesaj aldım bu konuda aynı senın gıbı benden isim vermemı ablamın çalıştıgı yerı söylememi istemısler yada ebe hemsıre varsa söyle yazmıslar ama burdan yazmak ıstemıyoryum neden sıze yazan buzmavısı adlı öğrencı arkadasa sormuyorsunkı bana neden soruluyor ben dr degılım tıp öğrencısı olanda ben degılım benım sadece ablam aıle hekımı ve oda zaten adını oraya buraya reklam yapmıyor suc olur dıye
belırlı bır suresı var benım bıldıgım kadar yanı herhalde 24 saat sureklı vajınal akıntı halınde eşin senı kurcalayacak hali yok :) zaten o boyar maddeının mantıgı vajınal sıvı yanı vajınal sıvın yeterınce yoksa zaten o içerde kıvam alamaz denıyor benım bıldıgım bu kadar dısarı akan kokan yok dıyorlar ama yınede kullanmadıgım ıcın bılmeyecegım sadece kullanıcılarına sordum o kadar
merhaba canım ben ve bır arkadasım yapay zar denılen seyden kullandık basıt bır kullanımı var ama her yerden almamak lazım orjınalını bulmak zor dikim yaptıranlarda var yanı bılemıyorum karar senın kişiye ve durumuna göre degısır karar vermek
Bende çok korkuyorum oda yalansa biz naparız ya çıldırcamGeciciyle kanamam oldu diyenlerde reklam değildir inşallah
Yok artık yaa ciddimsn biz napcaz offfkızlar diktirirken dıkkat edın geçici kalıcı bunlar hıkaye ben diktirdim korkmayın ama kanamadı ve kaç dr gezdim hepsı bırbrının pisliğini örtüyor suclu yıne sız oluyorsunuz al birini vur ötekine bu sıtedekı diktirdim kan geldı veya falan dr iyi dyen herkesın Allah belasnı versin hepside dr asistanı dr un yanında çalışan ayakcısı kımseye ıtıbar edıp paranızı yatırmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?