Canim ben kalici yaptırdım olmadi oyüzden hic kimseye guvenipte yaptiramam tekrar tek care gecici seninde imkanin varsa gecici düşün derim kalicida kanama sansi cok aZ

Yada sevgilim askere gidicek o ara yaptırım diyorum kalıcı olmasi lazim ama o zaman onada guvenmiyorum kanama olur mu olmaz mı

Mumtaz yuce veya meltem aksu yu düşünüyorum kızlar ankarada ikisinden birine gidicem artık kurtulmak istiyorum gerçekten

Mümtaz yüceye giden biri yazmış buraya düğüne kadar 3 kez kontrole gitmiş en son bir ay önce çağırmış kanaması olmuş ama galiba o bizim duruma göre değişir.düğüne yakın kalıcı son günlerde geçici yaptırıp sağlama almak lazım bence bu yüzden en ucuz ve mantıklı mümtaz yüce meltem aksu var

3kere kontrole gitmekte sknti ya nekadar peki canim o iki doktorun fiyatlari. Harun ozkan arda katircioglu ve turgay karakaya bidaha kontrole cagirmiyo garanti diyo onlardan birine giderim sanirim. Param yeterse harun ozkan yada arda beyi tercih ederim yetmezsede turgay bey o biraz daha ucuz cunku.

mümtaz bey mailinde geçici 1000 kalıcı 1500 dedi bence kişinin durumuna göre değişir kontrol sayısı. dediğin doktorlar çok iyi ama istanbuldalar

Evet canim hepsi istanbulda ama ankarada uzak bana istanbukda uzak oyuzden mevbur parami ayarladiktan sonra bi hun sabah erkenden cikip yaptirip gelcem geri evdekilere farkettirmeden nasi olcak bilmiyorum ama bakalim..

Bu 3 üyelik aynı yerden üyeler, neden siteye üye olduklarını söylememe gerek yok sanırım.
3'ü de banlandı.

Hanımlar,
lütfen sizden rica ediyorum reklam yaptığından şüphelendiğiniz kişileri topikte bence reklam yapıyorsun diye yazmak yerine çünkü biz sizlerin her yazınızı takip edemiyoruz, yorumların altında yer alan K.İ.B butonuna basarak bildiriniz.

kızlar diktirirken dıkkat edın geçici kalıcı bunlar hıkaye ben diktirdim korkmayın ama kanamadı ve kaç dr gezdim hepsı bırbrının pisliğini örtüyor suclu yıne sız oluyorsunuz al birini vur ötekine bu sıtedekı diktirdim kan geldı veya falan dr iyi dyen herkesın Allah belasnı versin hepside dr asistanı dr un yanında çalışan ayakcısı kımseye ıtıbar edıp paranızı yatırmayın

Yok artık yaa ciddimsn biz napcaz offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…