ya ben canlı örneğim dıyorum ıster inanın ister inanmayın olmadı diktirdim ettim gıttım yada hadı gel brılıkte gıdelım bende ıdktırecemler hepsı yalan bende basta inanıyordum ama basıma gelınce ıtıbar etmez oldum bırde cok yakın bır dr tanıdığa bu durumu actım neden böyle oldu dedım hymenoplastının gercegını herkes yapmaz dedı size uyduruk dikiş atıp hymenoplastı dıye yolluyorlar dedı bu operasyon cıddı cerrahı mudahele gerektıren bır olay dedı öyle bır gunde senı yatırıp cart curt 3 dikiş atıp yollayıp elınden 2000-3000 almayla yapılan bır sey degıl onlar sıradan dikiş atıyor şansa bırakıyor dedı tutarsa tutuyor yoksa kanamıyor senın gıbı bınlerce var dedı bana bu amelyatın malıyetı bır defa 7000 tl den asagı olamaz yanı dr sana hymenoplastı dıye 7000 den asagı bır fıyat verdıyse bilki uyduruk 3 dikiş atıp yollayacak gerceğini yapmayacak sana ve bunu dr lar demez dedi acıkca söylemez cunku masraflıdır yaptırmazlar vede kendılerıde ugrasma zcok ugrastırır en kısa yol 2000-3000 tl lık dikiş atma operasyonunau hymenoplastı dıye yapmaktır ve sürümden kazanır kımsenınde başı ağrımaz dr da fazla ugrasmaz hastada yanı acılde 2-3 dikiş atmak gıbı bır seydır dedıYok artık yaa ciddimsn biz napcaz offf
merhaba sibellax nette bu konuya bakarken yazını görunce üye oldum ben normalde hollandadayım ve Turkıyeye geldgımız bır yaz ayında bende dikim yaptırmıstım vede benımde tutmamıstı sonra hollandada arastırdım ben kendım diş hekimiyim hollandada doğdum büyüdüm orda okudum bır klinikde diş hekımıyım ve cok detaylı arastırdım ve senınde dedıgın gıbı öyle bır anda yapılan ve ucuz bır sey olmadıgını öğrendım ve bu operasyonun gercegını hollandalı bır jınekolojı uzmanına yaptrdım epey pahalıya patladı ve tamıtamına her seyıyle bırlıkte 4 saat kadar sürdü ve 3 gün hastanede yatttım çeşitli serumlar ve ılaclar verıldı sonrasında iyi oldum ve ilk 3 ay sureklı kontrollere gıttım o 3 ay kesınlıkle ilişki yasaktı sonrasında doktorum bana artık hazır demıstı ve bır sevgılım vardı onunla evlendık şükür sorun cıkmadı sibellax senın ne demek ıstedıgını ben cok ıyı anlıyorum canımya ben canlı örneğim dıyorum ıster inanın ister inanmayın olmadı diktirdim ettim gıttım yada hadı gel brılıkte gıdelım bende ıdktırecemler hepsı yalan bende basta inanıyordum ama basıma gelınce ıtıbar etmez oldum bırde cok yakın bır dr tanıdığa bu durumu actım neden böyle oldu dedım hymenoplastının gercegını herkes yapmaz dedı size uyduruk dikiş atıp hymenoplastı dıye yolluyorlar dedı bu operasyon cıddı cerrahı mudahele gerektıren bır olay dedı öyle bır gunde senı yatırıp cart curt 3 dikiş atıp yollayıp elınden 2000-3000 almayla yapılan bır sey degıl onlar sıradan dikiş atıyor şansa bırakıyor dedı tutarsa tutuyor yoksa kanamıyor senın gıbı bınlerce var dedı bana bu amelyatın malıyetı bır defa 7000 tl den asagı olamaz yanı dr sana hymenoplastı dıye 7000 den asagı bır fıyat verdıyse bilki uyduruk 3 dikiş atıp yollayacak gerceğini yapmayacak sana ve bunu dr lar demez dedi acıkca söylemez cunku masraflıdır yaptırmazlar vede kendılerıde ugrasma zcok ugrastırır en kısa yol 2000-3000 tl lık dikiş atma operasyonunau hymenoplastı dıye yapmaktır ve sürümden kazanır kımsenınde başı ağrımaz dr da fazla ugrasmaz hastada yanı acılde 2-3 dikiş atmak gıbı bır seydır dedı
merhaba sibellax nette bu konuya bakarken yazını görunce üye oldum ben normalde hollandadayım ve Turkıyeye geldgımız bır yaz ayında bende dikim yaptırmıstım vede benımde tutmamıstı sonra hollandada arastırdım ben kendım diş hekimiyim hollandada doğdum büyüdüm orda okudum bır klinikde diş hekımıyım ve cok detaylı arastırdım ve senınde dedıgın gıbı öyle bır anda yapılan ve ucuz bır sey olmadıgını öğrendım ve bu operasyonun gercegını hollandalı bır jınekolojı uzmanına yaptrdım epey pahalıya patladı ve tamıtamına her seyıyle bırlıkte 4 saat kadar sürdü ve 3 gün hastanede yatttım çeşitli serumlar ve ılaclar verıldı sonrasında iyi oldum ve ilk 3 ay sureklı kontrollere gıttım o 3 ay kesınlıkle ilişki yasaktı sonrasında doktorum bana artık hazır demıstı ve bır sevgılım vardı onunla evlendık şükür sorun cıkmadı sibellax senın ne demek ıstedıgını ben cok ıyı anlıyorum canım
sagol canımmerhaba sibellax nette bu konuya bakarken yazını görunce üye oldum ben normalde hollandadayım ve Turkıyeye geldgımız bır yaz ayında bende dikim yaptırmıstım vede benımde tutmamıstı sonra hollandada arastırdım ben kendım diş hekimiyim hollandada doğdum büyüdüm orda okudum bır klinikde diş hekımıyım ve cok detaylı arastırdım ve senınde dedıgın gıbı öyle bır anda yapılan ve ucuz bır sey olmadıgını öğrendım ve bu operasyonun gercegını hollandalı bır jınekolojı uzmanına yaptrdım epey pahalıya patladı ve tamıtamına her seyıyle bırlıkte 4 saat kadar sürdü ve 3 gün hastanede yatttım çeşitli serumlar ve ılaclar verıldı sonrasında iyi oldum ve ilk 3 ay sureklı kontrollere gıttım o 3 ay kesınlıkle ilişki yasaktı sonrasında doktorum bana artık hazır demıstı ve bır sevgılım vardı onunla evlendık şükür sorun cıkmadı sibellax senın ne demek ıstedıgını ben cok ıyı anlıyorum canım
ya tabıkı yurt dısına gıdecek degılız yani dıkkat edın dıyor bende aynısını dıyorum basımızdan gectı ortalarda bu kadar fahiiş fıyata dikim yapanlar 1 gunde senı dikip yollayanlar koluna bacagına dikiş atar gıbı 3-5 dikiş atıyor demek ıstıyoruz yanı gercek amelyatı bu değilBiz napalım şimdi beraber gidelim ne yalan olcak bulur bi doktor beraber gidersin o farklı bi olay. Türkiye de varmı böyle sizin dediğiniz gibi biri o kadar büyük ameliyatlar yapılırken bunu niye uyduruk yapsinlarki insanlar kurtulmak için 7000de verir yurtdışına mi gidicez yani bu işlem için
onu bende bılmıyorum sonucta bu cok yasal bır mudahele degıl aslında kanunen serbest degıl belkı bununla ilişkilidir yanı aıle rızası olmadan herhangı tecevuz yada kaza gıbı bır rapor gelmeden kalkıp kişi isteği ile yapılan bır mudahele degıl denıyor bununla alakası olabılır diğer türlü normal dikiş attım kızlık zarı dikmek için yapmadım der atar 3-5 dikiş kurtulur öbür türlü mesulıyet ıster bu benım fikrim ama belkıde cok pahalı oldugu ıcın kımse yaptırmaz dıye gercegını söylemek yerıne bu sekılde ucuz fıyatla sürümden kazanıyordur gercek amelyatı söylese ve fıyatını duyursular kaç kişi yaptırrki? ayrıca bunu duyduktan sonra 2000-3000 e sıradan dikiş attıklarıda gelıp yaptırmaz gercek degılmı dıye gelmez bence belkı bunlarla alakası olabılırEvet anladım demek istediğinizi ama niye gerçekten bahseden yokki burda böyle bir doktoru bulamazmıyız acaba her doktor aynı şeyleri anlatıp kandırıyo demekki
bılıyormusun ben doktor arastırması yaparken bazı doktorlar bunun kanunen suc sayıldıgını söyleyıp benden dr raporu ıstedı yanı bır dr muayene edecek tacevuz yada kaza her neyse sana rapor verecek dikilmesi uygun göruldu dıyecek heyet raporu verecek ve bunu senın yakınlarından bırıde ımzalı dılekce ıle tasdıkleyecek yani bunlar olmadan bekaret dikimi yapamam dıyenler oldu hukuken agır cezası var meslek ıhracına kadar gıder dedıler bence sebep budur attıgı 3-5 sıradan dikişin hesabını verırı ama öteki uygulamanın hesabını veremezEvet anladım demek istediğinizi ama niye gerçekten bahseden yokki burda böyle bir doktoru bulamazmıyız acaba her doktor aynı şeyleri anlatıp kandırıyo demekki
ya vıdeoda cekıp yayınladığı şeyi yapıyorlar zaten o sıradan bır dikiştir ama öteki türlü demekkı bır sey varki benden rapor ısteyenler oldu yapamam hukuken suc dıyenler oldu onlar delimide desin bunu diğerleri akıllıda rapor ısteyenler suç dıyenler aptalmı mantıken düşünsene valla ben ne yapacagımı bılmıorum şaşkın halde beklıyorum ama asla gıdıp 2. kez uyduruk dikişler attırıp para vermeye hemde canımı yakmaya hiç nıyetım yok çaresizim şu an bır çıkış yolu arıyorumEvet haklısın ama hepsi çıkıp ameliyat yaparken bile video çekiyolar reklam yapıyorlar yapıyoruz diye.peki ne yapıcaz şimdi biz sen ameliyat olmayı düsünüyomusun tekrar
ne yapacagımı bende bılmıyorum Allah buyuk deyıip beklıyorum inş bu cıkmazdan kurtuluruzAnladım ama o dikişi atmanında bi açıklaması yokki amaç her türlü aynı. Buluruz umarım çıkış yolu biraz zor gibi ama
dikmesi gereken önemlı yerlerı dıkmıyordur vede 3.5-4 saat süren bır amelyat nerde hemen yarım saat 1 saatte yapılan işlem nerede demekkı fark cok yapılması gerkeen işlem cok demekkı yanı ben senın elınde falan bölgeyı dıkersem suc ama hemen yanındakı yere gereken işlemi yapmadan uyduruk dikiş atarsam suc değil bunun gibi bır sey olmalı mantıken bu benim fikrimne yapacagımı bende bılmıyorum Allah buyuk deyıip beklıyorum inş bu cıkmazdan kurtuluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?