Oyle de tekrar forumlari okuyunca bagzilari germe FLN yapmis.. Benim doktorum hic yapmadi korkuyorum acaba paramdan istifade ettimi diye sanki trdeki doktorlar daha basariliymis diye geliyor bana

Ama avrupa daki ürünler kaliteli olur buraya yurt dışından gelmiyo zaten dikiş malzemeleri yapan tecrübe ligde korkma ha emin degil sen gel buraya baktir ona göre tekrar tekrar yapılıyormuş e snerse gecici dikiş attir

Magduriyetimizi kullanıyorlar canim benim parasız nefes bile anlamiyosun malesef nedense dikim parası estetik ameliyattan daha fazla gel de yeme kafayi biseyde diyemiyoaun neden diye tutsa tutmasa desek mesala tutmayacak madem neden garanti veriyosun yine sen suçlu oluyorsun durun bahanesi çok yok iyi bakmasın etmedin der malesef mağdur olan hep biziz.umurlarindami ne halde o parayı kazandığın ben bulaşık yok adım yillardir disi den tirnagimdan artirdim bu dertlede yaşamak zor gecici doktor arkadaşım kaliciyla hiç uğraşma bn sordum durma ile kalıcı diye bişey yokmuş gecici varmis yapılır ama doğuştan olan zarfla aynı olmuyo malesef

kızlar gece başıma çok kötü bir şey gelebilirdi.günlerdir tam bir ilişki yaşayamadık.gece kendime dokunduğumda 3 4 cm lik bir ip geldi elime.çekiyorum gelmiyor.başındada duğun.makas bulup lavaboya koştum kestin.gormemesi bir mucize.korkudan oldum.eğer aydınlık olsaydı hayatım bitmişti.ipte normal dikiş ipinden farkı yok çok sağlam bir ip. Allahım beni korudu

yaptıran arkadaşlar dikkatli olun bu konuda.tam atlattım derken her şey mafolmasın

yaptıran arkadaşlar dikkatli olun bu konuda.tam atlattım derken her şey mafolmasın
Canım çok geçmiş olsun..Rabbim her yönden kurtarmış korumuş seni..Rabbim bir daha karşına çıkarmasın hiçbirinizin böyle olumsuz şeyler..Canım benim sana sorum olacak..ilişkiden kaç gün önce yaptırdın geciciyi..bir de düğün vs kalabalık ortam hareketlerinde kısıtlama oldumu,hoplama zıplama oynama şeklinde..malum düğünde ve yaptırdığımız nelere dikkat etmeliyiz..Çok sağol canım ilişki gününde de yardımların ve yazdiklarin için..

çok saol canım.ben düğünden önce halletmem istedim iyikide oyle yapmışım.ilk gün çok ağrım ve kanama oldu.ikici gun hala devam etti ama yapmak zorundaydım.hareketler ister istemez kısıtlanıyor şuna dikkat ettim diyemem ama zaten insan can acısına oturmasına kalkmasına dikkat ediyor.dikişi hissettim ben

L lavanta0 Yanii yaptirdiktan kaçıncı gün sonra ilişkiye girdin..benim sorum bu canım..oynicaz falan..bu şans gibi birşey sanirsam..senin yazdıklarından sunu anladım sen ilişkiye girdikten sonra da ağrı sizi olmuş..arkadaşlar düğünden 2 gün önce yaptiranda sıkıntı olur mu acaba..ben kalıcı yaptırdım ama..son kontrole gel dedi..

Borsada uzmeyin kendinizi en garantili yol geçicidir umudumuzu kaybetmeyin isin etkisi tecrubeli si kimse onu bulun gidin kalıcı dikim yaptırmak işi şansa bırakmayın kaliciyla yipranacaksiniz düğün öncesi yine cagriyolarmis yaptırmanın bi alemi yok bence hem paramızla hem zamana yazık bide tuttu mu tutmadimi diye strese daha çok gireceksiniz kandirilmayin boşuna kalıcı

Kızlar gecici diktirip ilişkiye girdikten snra 1 2 hafta bekleyin tam düşsün o sıralarda ilişki yaşamanın geç düşebilir yani yada fırsatımız oldu mu başka dar muayene olun sokup alsın o dikisleri allah korusun yatakta görülse kıyamet kopar buna dikkat edin

Hem anladım canim ondan snra peki tekrar ilişkin oldu mu.böyle olmaması gerek bence dikmiş ama o kadar ozenmemiş iste o yuzden tecrübeli olsun istiyorum kızlar para yonunden kendinizi ayarlayın tecrübeli ellerde yaptırmak en iyisi böyle sıkıntılar yaşamamak adına doktor unu arayıp sor neden böyle oldu diye

1 snra girdin ve böyle oluyo ilişkiden snra kac saat geçti ve sen farkettin ilişkide açılma olmuş ya zaman geçtikçe ufak bi açılma varsa o dikmişler kendini ariyo zaten eğer böyle olmuşsa ilişkiye girdiğinde değil ilişkiden snra olmuş olabilir bence sen ilişki sırasında olduğunu düşünüyorsun galiba

Kızlar gecici hakkında merak ettiğiniz şeyler olursa bana ozel den msj atın anlatım bugün bi dr la görüştüm lavantacim durumunu anlattım ilk ilişkiden snra tekrar ilişkiye girmeyin sakincaliymis dayanma süresi bi hafta mesala o güne kadar dokuda kalacak ondan snra dusecekmis düşmeye başlarmış o güne kadar ilişki yasamayin düştüğünden emen olun ilk iliskide o dikisle dokuyu yirtigindan zaman geçtikçe sarkmalar oluyormuş ama sağlam dikmişler olduğundan kendini dışarıya atmiyomus olay bundan ibaretmis yani emerek eden varsa bildiğiniz doktoru arayıp sorun arkadaşlar soruyo yine gecici dikildikten snra oynamak ziplamak zarar vermez ilk iliskide yirtilacakmis bide zamandan korkmayın o güne kadar vaktiniz var kime istiyorsanız ona gidin gecici en garanti yöntem bireyden korkmayın sordum içim rahatladı dikislerde yurt dışından geliyormuş bildiğim kadarıyla misina ipi gibi bişey çok saglammis ve erimiyo galiba kendini atmiyomus disari

Geçici işlemi yaptıktan Üç gün sonra ilişki ye girsek kesin kanar dimi? ve bu süre bir haftayı da bulabilir mi? Bu haftaya p.tesi aksilik çıkmazsa ebru hanıma gideceğim.

Geçide ipin türü önemli bi faktör olabilir mi ki? şimdi böyle bir izlenim oluştu bende... önceki yazılarda yaptırıp o gece ipi ilişki sonrası eline gelen ve ip çok ince misina gibi fark edilmez diyen bir arkadaş olmuştu diye hatırlıyorum...

Canim ver
Geçici işlemi yaptıktan Üç gün sonra ilişki ye girsek kesin kanar dimi? ve bu süre bir haftayı da bulabilir mi? Bu haftaya p.tesi aksilik çıkmazsa ebru hanıma gideceğim.
verilen süreyi gecmesinnyeter ben bugün doktoru aradım sordum kızlar sizde sorun bilindik doktorları arayın diyo ki ilk ilişkiden snra gecici de tekrar iliski yaşamak sakincali ilk iliski o yapı bozuluyo ipler Y irtilip açılıyor ya gevşemiş oluyo tekrar bozulma olduğundan yani zaman geçtikçe ipler kopan yerden sarkmaya basliyo kendini d okudan atmiyo hemen verilen süre ne kadarsa o sürede düşüyormuş kimisi kendiliğinden erimiyo iste dusuyo sadece

Tekrar iliski olursa o ipler ordan oynar riskliymis iste doktor bana bunu dedi buna dikkat etmeliyiz d ikislerin düştüğünden tam emin olun kendi ligin eriyo emilio diyorlar ya oda yalan cikyo 3 ila 6 gun diyo diktirginiz günde sayiliyo bu sürede iliski yaşayın vakit bu kadarmış korkmayın ehli güveniliR olan yerde yaptırın sadece dediğim gibi ilk ilişkiden snra iliski yok dusen e kadar yasak riske atmayın kendinizi bu yüzden ele geliyo süre geçene kadar gelmeyecek sarkacak snra zaman dolduğunda zar dikişli atcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…