Oyle de tekrar forumlari okuyunca bagzilari germe FLN yapmis.. Benim doktorum hic yapmadi korkuyorum acaba paramdan istifade ettimi diye sanki trdeki doktorlar daha basariliymis diye geliyor banaCanim benim kalıcı yaptirdysan kontrole git tutup tutmadığını söyler zaten dr söyler yani bilir kan gelip glmycgini ona göre bi yol izler doku kalamam çok iyi va ağzının çok dar olması gerekmiş doktoruna git muayene ol daha iyi bence
Canım çok geçmiş olsun..Rabbim her yönden kurtarmış korumuş seni..Rabbim bir daha karşına çıkarmasın hiçbirinizin böyle olumsuz şeyler..Canım benim sana sorum olacak..ilişkiden kaç gün önce yaptırdın geciciyi..bir de düğün vs kalabalık ortam hareketlerinde kısıtlama oldumu,hoplama zıplama oynama şeklinde..malum düğünde ve yaptırdığımız nelere dikkat etmeliyiz..Çok sağol canım ilişki gününde de yardımların ve yazdiklarin için..yaptıran arkadaşlar dikkatli olun bu konuda.tam atlattım derken her şey mafolmasın
kızlar gece başıma çok kötü bir şey gelebilirdi.günlerdir tam bir ilişki yaşayamadık.gece kendime dokunduğumda 3 4 cm lik bir ip geldi elime.çekiyorum gelmiyor.başındada duğun.makas bulup lavaboya koştum kestin.gormemesi bir mucize.korkudan oldum.eğer aydınlık olsaydı hayatım bitmişti.ipte normal dikiş ipinden farkı yok çok sağlam bir ip. Allahım beni korudu[/QUOTcanim lavantacim öncelikle sana çok geçmiş olsun 1 gun sonra ilişkiye girdin galiba ondan sonraki gün girdiysen yine dikmişler açılmıştır o ilişkiden snra tekrar girdiysen o pisliklerin rengi saydammiydi peki yada sen bana ozel e msj at ordan konusalim.Canim ilişki yaşadıktan snra beklemek lazım düşmesi için dikisleri bi kac gün beklemek lazım ilişki sırasında mi böyle oldu yoksa ikinci kez ilişkiye girdin de mi tam anlayamadım o yuzden sordum.dediğim gibi ozel e msj at çünkü ben muayene ol cam doktoruna sordum ilişkiden snra tekrar ilişkiye girilmesi sakincaloymis tam dusen e kadar o ipler beklenmesi lazim oranın yapısı bozulduğunda tekrar o dikmişler patlayıp sökülüp kendini atmıştır
verilen süreyi gecmesinnyeter ben bugün doktoru aradım sordum kızlar sizde sorun bilindik doktorları arayın diyo ki ilk ilişkiden snra gecici de tekrar iliski yaşamak sakincali ilk iliski o yapı bozuluyo ipler Y irtilip açılıyor ya gevşemiş oluyo tekrar bozulma olduğundan yani zaman geçtikçe ipler kopan yerden sarkmaya basliyo kendini d okudan atmiyo hemen verilen süre ne kadarsa o sürede düşüyormuş kimisi kendiliğinden erimiyo iste dusuyo sadeceGeçici işlemi yaptıktan Üç gün sonra ilişki ye girsek kesin kanar dimi? ve bu süre bir haftayı da bulabilir mi? Bu haftaya p.tesi aksilik çıkmazsa ebru hanıma gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?