allah yardımcın olsun canım inş herşey yolunda olur... kalbimiz seninle :)Verdiğin bilgi için teşekkürler canım. Bu p.tesi günü ne randevu aldım. Umarım aksilik çıkmaz
saat kaça veriyor randevuyu en erken ?Canim randevuyu hangi saatte istedin bana tam istediğim saatte vermedi de asistanı kendi tel de uyuz ettiler beni vazgeçtim o yuzden bulunduğum bölgeye yakın civarda tecrübeli bi doktora gidecek rica etsem gittignde sorarmisin neden o saatte iş başı yapiyo ve aradığım bütün doktorlar 3 gun sonrasında istediğim saatte randevuyu kabul ediyorlar kendi neden etmişti bu arkadaş sizi aramış böyle diyip moralini bozmussunuz günlerce dersin sana ozel den anlatmıştım ben istedim ki bu işle en çok ugrasanda yaptirayim içim öyle rhat ederdi
daha erken vermiyorlar sanırım rast gelsin bekliyoruz canım...Sanırım12 ydi canım.Benim randevu
evet ipler 15- gün 1 ay arası eriyor kalıcıda ama sorun ipler değil netice almak sanırım, benimde önerim geçici yolunda ama denemek de kişiye kalmış tabi son günlerinde gidemeyenler kalıcı şansını denemek durumunda sanıyorum...Kızlar bir süredir girmedim. Ben çok stresli biriyim ve yalan söylemeyi de beceremem son günlerde ortadan kaybolmamak adına kalıcı yaptırmak istiyordum. Ama sizler geçiciyi önermişsiniz. Aranızda Harun Özkan ı düşünen Yok mu. Forumun hepsini okuduğumda bayağı başarılı olduğunu gördüm. Ben ilerleyen zamanlarda ona kalıcı yaptırmak istiyorum. Geçici deki iplik sarkması falan çok ürkütüyor beni en azından kalıcıda dikişler kaynayınca ipler eriyor diye biliyorum
kime yaptırdın kalıcıyı canım..benim kalıcıdan sonra adetim düzenli olduKizlar kalici hymenoplasty olupta adet duzensizligi yasayan oldumu aranizda ? ?
Yurt disinda yaptim canim vé keske yapmasaydim bursa diye sitem ediyorum..kime yaptırdın kalıcıyı canım..benim kalıcıdan sonra adetim düzenli oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?