Verdiğin bilgi için teşekkürler canım. Bu p.tesi günü ne randevu aldım. Umarım aksilik çıkmaz

Çıkmaz inşallah canim rica ederim iyiki sordunuz bu konuyu bende ilişkiden sonra yapılması gerekenleri öğrendim aslında bunu yapan doktorun söylemesi gerekti söylemese sizin de bu riski kendinizde anlayabilirsiniz ilişkiden sonra sakıncalı durumları neyse ip dusen e kadar beklemeyi unutmayın hep aklınızda bulunsun

Canim randevuyu hangi saatte istedin bana tam istediğim saatte vermedi de asistanı kendi tel de uyuz ettiler beni vazgeçtim o yuzden bulunduğum bölgeye yakın civarda tecrübeli bi doktora gidecek rica etsem gittignde sorarmisin neden o saatte iş başı yapiyo ve aradığım bütün doktorlar 3 gun sonrasında istediğim saatte randevuyu kabul ediyorlar kendi neden etmişti bu arkadaş sizi aramış böyle diyip moralini bozmussunuz günlerce dersin sana ozel den anlatmıştım ben istedim ki bu işle en çok ugrasanda yaptirayim içim öyle rhat ederdi

saat kaça veriyor randevuyu en erken ?

Kızlar bir süredir girmedim. Ben çok stresli biriyim ve yalan söylemeyi de beceremem son günlerde ortadan kaybolmamak adına kalıcı yaptırmak istiyordum. Ama sizler geçiciyi önermişsiniz. Aranızda Harun Özkan ı düşünen Yok mu. Forumun hepsini okuduğumda bayağı başarılı olduğunu gördüm. Ben ilerleyen zamanlarda ona kalıcı yaptırmak istiyorum. Geçici deki iplik sarkması falan çok ürkütüyor beni en azından kalıcıda dikişler kaynayınca ipler eriyor diye biliyorum

evet ipler 15- gün 1 ay arası eriyor kalıcıda ama sorun ipler değil netice almak sanırım, benimde önerim geçici yolunda ama denemek de kişiye kalmış tabi son günlerinde gidemeyenler kalıcı şansını denemek durumunda sanıyorum...

Kızlar buraya daha önce yazmistim 2 hafta sonra muayene ol cam dua edin bana lütfen bişey olmamış olsun ta adana ya gidecem muayene olmaya doktoru aradım parmakla bozulmaz cinsel ilişkide bozulur tahriş olmuştur o bölgeye yakın vajina duvarından ama yinede bu beni tatmin etmedi emin olmak için muayene ol cam ebru ünal doktorun adı siteden bu tip kaza yaşayanlar baksın sitesinde yaziyo parmakla peçete sokulmasıyla bozulmaz diyo penis başı girerse bizi kurmuş orası o açıklık yani parmak kalinligindaymis bazen penis vajina çapı uymadigindada kanama olmuyormuş emin olmak için muayene ol cam geri sayım başladı stresten ölçen.eğer bişey olmanızda kurban k estirecm adagim var sonucu burda yazım bişey olmuşsa gecici diktirecm ya 2 gun önce ebru zülfikar yada adana da ebru ünal 1 gun önce dikim yaptırıma anlatmaktan yanayım ama kimse inanmaz ki ölmekten iyidir gunahida benim günahım gunahida eğer razıyım ceza çekmeye ben çok sevdim kaybedersem asıl o zaman ölürüm bu yola başvurmaktan başka çare yok kimse k

Inşaallah hayırlı haberler verirsin canım bize. eğer bozulmussada çok şükür ki çözümü var.

Evet canım çok şükür ki seviniyorum böyle bi çare var diye.eski insanlar eskiden dikim falan yokken çeşitli hilelerle atlatiyolarmis aslında bizde bilsek anlatırız hem daha kolay olurdu ama nasıl yapıldığını bilmiyorum iste bilsem yazardım düşünürsek çok şey buluruz ama düşündüğümüz an strese girmek ten bulamıyoruz.tunuslu kadınlar bazı bitkilerden yapılan çok etkili fitil koyarlarmis oraya yerleştiğinde öyle tahriş olurmuş ki ilişkide kan gelirmiş avrupalı kadınlarda birgün önce orta sülük yerlrstirlermis kan toplarmis iliski dede en ufak temasta kan gelirmiş ah nasıl yapıldığını bi bilsek bunlara dilime gerek kalmayacak bide diyorlar ki hollanda da bekaret hapı çıkarıp piyasaya sureklerdi yalan oldu oda hala ses seda yok

Yurt disinda yaptim canim vé keske yapmasaydim bursa diye sitem ediyorum..
En son regl oldugum gun 25/11 hymenoplasty oldugum gun 03/11 (3gun kanamam oldu) ve adetlerim hala gelmedi .. Sizce operasyon yuzundenmi gecikmesi?

kime yaptırdın kalıcıyı canım..benim kalıcıdan sonra adetim düzenli oldu
Yurt disinda yaptim canim vé keske yapmasaydim bursa diye sitem ediyorum..
En son regl oldugum gun 25/11 hymenoplasty oldugum gun 03/11 (3gun kanamam oldu) ve adetlerim hala gelmedi .. Sizce operasyon yuzundenmi gecikmesi?

kalıcıdan sonra 10 gün süreyle 1,2 damla kandan başlayıp 10 güne yaklaştıkça sarı ya yakın renk olarak akıntı oluyor..20 günde iplikler düşüyor..bence siz stres yapmışsınız ondan olmuştur..sıkıntı yoktur bence girecek ayın 25 inde tekrar muayene olun isterseniz

Kızlar ben Bir gün boyunca yolda olacağım otobüsle döneceğim Ankara dan Bir sorun olmaz dimi geçici işlemi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…