Olmaz canim gecici dikiş dikildiği süre kadar dayanır ilişkiyle bişey olur hareketlerde değil korkma ebru hanıma dediğim konuyu da sor lütfen bide harekat fazla para verme

Ne zaman evleneceğim belli değil sizce tarih belli olmaya yakın mı yaptırmayalım şimdi kalıcı olsam dikişler gevser mi çok çaresizim bide ameliyat sonrası korkutuyor çalışıyorum nasıl atlatıcam

Dugun öncesi yapilirsa yan oturmak nasıl mümkün olur
düğün öncesi yaptıranlar evlerinde dinlenir en azından, eflinaraf arkadaş uzun yolda saatlerce oturacak diye böyle düşündüm şartlara göre durum değişe de bilir... geçici yaptıran arkadaşlardan biri buna açıklık getirebilr mi?

Canım geçici yaptıran arkadaşlar ilişki için düğünü beklemedi öylelikle hallettiler :)

Ne zaman evleneceğim belli değil sizce tarih belli olmaya yakın mı yaptırmayalım şimdi kalıcı olsam dikişler gevser mi çok çaresizim bide ameliyat sonrası korkutuyor çalışıyorum nasıl atlatıcam
.Canim pskolojini düzeltmek için yaptir bence ama dikkat et kontrole git hep biri olduğunda hayatında doktoruna düğün öncesi görün riske atma ne olur ne olmaz kalıcı işleme güvenmiyorum ama tutan arada oluyormuş aklına kim yaratsa ona Git ben öyle yapcm evlilik oldu mu gecici düşünüyorum bu pskolojiyle zor dayaniyorum ama olsun bitecek insaallah sende kurtulursun hepimiz bu dertten kurtuluruz insallah

Ebru hanım dikiş attı sadece300 tl verdim. işlemi uygularken canım yandı.

Yarın aksilik çıkmazsa birlikte lik yaşayacağım. p.tesi dikiş attı. büyük tuvaleti mi yapmak tan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…