- 6 Kasım 2016
- 161
- 28
- 18
- 28
sanmıyorum canım rahat ve bol giyin ve yan otur birşey olmaz alimallah :) haberini bekliyoruz canımKızlar ben Bir gün boyunca yolda olacağım otobüsle döneceğim Ankara dan Bir sorun olmaz dimi geçici işlemi için
zaten dikiş varken düz oturmak pek mümkün olmuyor rahatsız edici, yan otursa iyi olur tedbir ve konfor olarak diye düşündüm.Gecicide yan oturmak şart mı ?
düğün öncesi yaptıranlar evlerinde dinlenir en azından, eflinaraf arkadaş uzun yolda saatlerce oturacak diye böyle düşündüm şartlara göre durum değişe de bilir... geçici yaptıran arkadaşlardan biri buna açıklık getirebilr mi?Dugun öncesi yapilirsa yan oturmak nasıl mümkün olur
Canım geçici yaptıran arkadaşlar ilişki için düğünü beklemedi öylelikle hallettiler :)düğün öncesi yaptıranlar evlerinde dinlenir en azından, eflinaraf arkadaş uzun yolda saatlerce oturacak diye böyle düşündüm şartlara göre durum değişe de bilir... geçici yaptıran arkadaşlardan biri buna açıklık getirebilr mi?
.Canim pskolojini düzeltmek için yaptir bence ama dikkat et kontrole git hep biri olduğunda hayatında doktoruna düğün öncesi görün riske atma ne olur ne olmaz kalıcı işleme güvenmiyorum ama tutan arada oluyormuş aklına kim yaratsa ona Git ben öyle yapcm evlilik oldu mu gecici düşünüyorum bu pskolojiyle zor dayaniyorum ama olsun bitecek insaallah sende kurtulursun hepimiz bu dertten kurtuluruz insallahNe zaman evleneceğim belli değil sizce tarih belli olmaya yakın mı yaptırmayalım şimdi kalıcı olsam dikişler gevser mi çok çaresizim bide ameliyat sonrası korkutuyor çalışıyorum nasıl atlatıcam
Canım seni hatırlar gibiyim sen yaptırıpta sonuç alanlardan mıydın öyle anımsadım ve kime yaptırmıştınkime yaptırdın kalıcıyı canım..benim kalıcıdan sonra adetim düzenli oldu
Canim korkma kendini Kasma operasyonda rahat olmaya bak soyle dusunki en fazla 20 dakkalik bisi gozlerini kapa derin derin nefes al verŞuan Ankara dayım kızlar:-( ölüyor um korkudan
nasıl geçti canım..ameliyati atlattin..birleşmeden sonra bizi haberdar et..inş..kanar sorunsuz atlatırsınAtıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?