Insallah canim sorun yasamazsin... Peki bu akintilar normalmi ? ? Iliskiden sonrada mi devam edecek?Ebru hanım yapabilirsin dedi ama ben korkuyorum. idrar yaparken biraz kan geliyor. kuru peçeteyle siliyorum silince kan geliyor.Bana Çarşamba günü birlikte lik yaşa Dedi dikişler tutar o zaman â kadar dedi
Canim kalici yapacaksan iliskiden bi bi Aÿ once yap cunki onarimi 20 gun aliyormus en az dikisler tutsun diyeKalıcıyı evlenmeden en az kaç ay önce yaptırmak mantıklı nolur fikir verin
Canım dikiş atınca 3 gün beklemek mi gerekiyor mus[/QUOTE Hayır Aslında
Ertesi gunu ise donebiliyorsun ama bi ay boyunca agirlik yok spor yok tuvalete gidince rahat bi sekilde gideceksin ilk 3 gun dus yok o kadar sadece agri desen fazla yok yani yanma vé batma hissediyorsun bi 5 gun felanAmeliyat sonrası süreci hakkında bilgisi olan var mı işten iki gün anca izin alabilirim dört gün yeter mi dinlenmeye sonra normale dönülebiliyor mu çok bunalımdayım
Hayir cnm oyle bisi yok bi ay felan ama vucuttan vucuda degisiyor.. Baska sorun varsa burdayim kafani kurcalayan ne varsa sorabilirsinBen çok büyütüyorum galiba gözümde ya bi ay sürekli yatcam diye cok korktum
Ben Ebru hanımın doktorluğunu değil ama Hastaya yaklaşımını beğenmedim..bildiğin seni aşağılıyo ve ilgilenmiyor seninle..çokta paragöz ..Süleyman beyin hem Ekibi hem de kendi çok sıcak kanlı...ben labioplasti için dolaştım da biraz doktorAlevevrim90 çok teşekkür ederim Benim ne Zaman evleneceğim belli değil düğüne iki üç ay kala yaptırmak kafamda netlesti iyi ki varsınız burdaki herkes umut oldu süleyman eserdağ nası bi dr fiyatı ne acaba ebru zlf fiyatları uçmuş ocsktan sonra kaç bin olacak kimblr
geçimiş olsun güzel heberlerini bekliyoruz...Ebru hanım yapabilirsin dedi ama ben korkuyorum. idrar yaparken biraz kan geliyor. kuru peçeteyle siliyorum silince kan geliyor.Bana Çarşamba günü birlikte lik yaşa Dedi dikişler tutar o zaman â kadar dedi
Ben bi kere randevu aldım hiç burayı okumadan gtceğim gün darbe oldu bu kadar olur dedim sonra herkes ebrudan olumlu sınuc alınca ona kaydım keşkee Süleyman eserdağdan olumlu sonuc alanlar yazsa ya psklj o kadar kötüki herseyden umut alıyosunBu doktor da dikito canim ara sor yada yanına git ihtiyac varsa nisanlin tutucuysa eğer yaptir benimki çok şüpheci geri kafalı haftaya pazartesi mUayene olacam bişey olmuşsa mecbur adana da yada ankara da düğünden 2 gun önce diktiririm ne yapım olelimmivl yani suçum yok ama inandırmak zor oldugundan bu yola basvuruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?