Ebru hanım yapabilirsin dedi ama ben korkuyorum. idrar yaparken biraz kan geliyor. kuru peçeteyle siliyorum silince kan geliyor.Bana Çarşamba günü birlikte lik yaşa Dedi dikişler tutar o zaman â kadar dedi

Ebru hanım yapabilirsin dedi ama ben korkuyorum. idrar yaparken biraz kan geliyor. kuru peçeteyle siliyorum silince kan geliyor.Bana Çarşamba günü birlikte lik yaşa Dedi dikişler tutar o zaman â kadar dedi
Insallah canim sorun yasamazsin... Peki bu akintilar normalmi ? ? Iliskiden sonrada mi devam edecek?

Ameliyat sonrası süreci hakkında bilgisi olan var mı işten iki gün anca izin alabilirim dört gün yeter mi dinlenmeye sonra normale dönülebiliyor mu çok bunalımdayım

Ameliyat sonrası süreci hakkında bilgisi olan var mı işten iki gün anca izin alabilirim dört gün yeter mi dinlenmeye sonra normale dönülebiliyor mu çok bunalımdayım
Ertesi gunu ise donebiliyorsun ama bi ay boyunca agirlik yok spor yok tuvalete gidince rahat bi sekilde gideceksin ilk 3 gun dus yok o kadar sadece agri desen fazla yok yani yanma vé batma hissediyorsun bi 5 gun felan

Arkadaşlar bana bir fikir verin ne olur..doktora gittim esnek zar olduğunu söyledi hiç ilişki yaşamadım birlikteliğim olmadı..başka bir sebepten dolayı gittim..doktorum Süleyman eserdağ çok az gelir ya da gelmez kan Dedi..ama sonuçta bakiresin hangi doktora gitsen bakire der sana takma kafana Dedi..bende kanama olsun isterdim inş olurda..Süleyman bey dikiş olayına kanaması için olumlu bakmıyorum Dedi sonuçta bakiresin Dedi..ama başka doktorlar kanama olması için dikebiliyormuş sizce ne yapmalıyım

Diktirmene gerek yok canim hzyatiandaki kişiye anlatirsin inanmazsa istediğin doktora gidelim dersin onlarda tatmin edici cevaplar verir anlatmaktan yanayım bu tip durumlarda sonuçta riskin yok esnek diye garantidesin.konusmak istersen ozel den msj at

Alevevrim90 çok teşekkür ederim Benim ne Zaman evleneceğim belli değil düğüne iki üç ay kala yaptırmak kafamda netlesti iyi ki varsınız burdaki herkes umut oldu süleyman eserdağ nası bi dr fiyatı ne acaba ebru zlf fiyatları uçmuş ocsktan sonra kaç bin olacak kimblr

Canim süleyman beyle ben bi ara konuştum fiyatta bana indirim yapın dedim tamam dedi sende rica et düşsün maddi durumun kötü ise çok para goz değil ebru hanım gibi en azından tecrubeli gibi galiba benim dusuncem tabi bu.zaten kendi sitesinde okumuştum dr ehli ve maddi manevi hastasına yardım etmeli aynı zamanda guvenilir ama dediğim gibi bak doktor da helal olsun iyi niyetli demiş oda sana gerek yok yapma bence anlat daha iyi

Bu doktor da dikito canim ara sor yada yanına git ihtiyac varsa nisanlin tutucuysa eğer yaptir benimki çok şüpheci geri kafalı haftaya pazartesi mUayene olacam bişey olmuşsa mecbur adana da yada ankara da düğünden 2 gun önce diktiririm ne yapım olelimmivl yani suçum yok ama inandırmak zor oldugundan bu yola basvuruyorum.

Ben Ebru hanımın doktorluğunu değil ama Hastaya yaklaşımını beğenmedim..bildiğin seni aşağılıyo ve ilgilenmiyor seninle..çokta paragöz ..Süleyman beyin hem Ekibi hem de kendi çok sıcak kanlı...ben labioplasti için dolaştım da biraz doktor

geçimiş olsun güzel heberlerini bekliyoruz...

Ben bi kere randevu aldım hiç burayı okumadan gtceğim gün darbe oldu bu kadar olur dedim sonra herkes ebrudan olumlu sınuc alınca ona kaydım keşkee Süleyman eserdağdan olumlu sonuc alanlar yazsa ya psklj o kadar kötüki herseyden umut alıyosun

Canim aklına kim yatiyosa ona Git ebru hem paracisı hem 10 bucuktan aşağı randevu vermiyo bana bide hastaya yaklaşımı kötü kaprisli egosu yüksek paranı alıyor sonuna kadar bide tavır yapiyo tecrübeli ama dikim konusunda benim şansım olursa ona yaptırım olmazsa adana da hem muayene hem dikim yaptircm sırf tecrübesi var diye onu istiyorum yoksa adım a tmazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…