Sen ne zaman düşünüyosun peki evlilik varmı olunca mı ben nişan olayım olursa gitcem biriktirmeye basladım şimdidenCanim aklına kim yatiyosa ona Git ebru hem paracisı hem 10 bucuktan aşağı randevu vermiyo bana bide hastaya yaklaşımı kötü kaprisli egosu yüksek paranı alıyor sonuna kadar bide tavır yapiyo tecrübeli ama dikim konusunda benim şansım olursa ona yaptırım olmazsa adana da hem muayene hem dikim yaptircm sırf tecrübesi var diye onu istiyorum yoksa adım a tmazdim
ben de çok merak ediyorum onuElifnaraf ne yaptı acaba çok öerak ettim onu inş atlatmıstır
Şükür atlattın bitti sıkıntın..Kızlar çok şükür bir sıkıntı yaşamadım.sonuç olumlu
çok sevindim canım ya müsait olursan bilgilendir bizi tekrar geçmiş olsun diyelim :)Kızlar çok şükür bir sıkıntı yaşamadım.sonuç olumlu
Al bendede o kadar düşünmekten sol kolum uyuşuyor artık Ankara'damısın ben düğün tarşhim belli olunca iki üç kala kalıcı yaptrcam düğün haftasıda kontrle gitcem artık baska yol bulamadım kafama takılan seyde düğün haftası hafi doktor olmadı yok o zaman napcaz her ihtimali düşünüyorum çıldırcamoff arkadaşlar yine içim bunaldı.kalıcı yaptırıp son dikişi yine attırmak mı ? yoksa gecici yaptırıp dügünden önce birlikte olmak mı bilemiyorum . dügün yaklaştıkça iyice bunalmaya başladım.
İyi hoşta baska doktora tekrar iki üç bin Nasıl bulunur dikiş gerek derse inş böyle bişey olmazdaO olmaz ise başkasına yaptır bi sürü doktor var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?