Sen ne zaman düşünüyosun peki evlilik varmı olunca mı ben nişan olayım olursa gitcem biriktirmeye basladım şimdiden

Kızlar çok şükür bir sıkıntı yaşamadım.sonuç olumlu

Kızlar Teşekkür ederım.hepinize.inşaallah sizde atlatırsınız

off arkadaşlar yine içim bunaldı.kalıcı yaptırıp son dikişi yine attırmak mı ? yoksa gecici yaptırıp dügünden önce birlikte olmak mı bilemiyorum . dügün yaklaştıkça iyice bunalmaya başladım.

Al bendede o kadar düşünmekten sol kolum uyuşuyor artık Ankara'damısın ben düğün tarşhim belli olunca iki üç kala kalıcı yaptrcam düğün haftasıda kontrle gitcem artık baska yol bulamadım kafama takılan seyde düğün haftası hafi doktor olmadı yok o zaman napcaz her ihtimali düşünüyorum çıldırcam

benm dügünümün oldgu şehirde bu işlminyapan doktor da yok. evlenmeden önce ilşki yaşamak istemyorum ben .yoksa gecici yaptırıp ilişki de yaşanır.ama öyle olsun istemiyorum .su an bulundgm sehirde murat aslan var .olumlu sonuç alanlar da var.dügünden bi gün önce bişeyler alma bahanesyle gelmeye clşcam ama gelemezsem naparım

Canim koskoca bi sene var pazartesi adana daki doktora muayene ol cam bişey olmuş mu diye ona göre gecici işlem yaptıracak düğün öncesi en garanti o çünkü kalıcı yaptırıp gecici dik iste attirabilirsin psikolojin kötüyse öyle yao sen bilirsin yine bu stres lere durulmuyo keşke bina önce düğün olsada kurtulsam bu dertten canim fırsatın varsa da düğün öncesi en iyisi bence yüzde yüz garantili yöntem sonuçta moralinizi bozmayın şükür çaresi var

geçici dikişi bnm aklım almıyo ya? ordaki dikişler nasıl 3-4 gün atılambilyor? yani dügün kına telaşı oynama falan derken dikişlerde gevşeme olursa ? ilişki de kanamazsa ?

Dayanma süresi 1 hafta bir gunde atmiyosa bu surede de atmaz oynamak ziplamak zarar vermez onlar özel sağlam dik isler düğüm atiliyomus ilişki sırasında zorlamayla yirtildigindan kan geliyo korkulacak bişey yok ama insan yinede stres oluyo ilişkiye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…