Sen nerde hangi dr düşünüyosun zaman kafanda belli mikızlar bir ayda üç tane geçici olumlu sonuç haberi aldık sanıyorum, para ve zaman işini halletmek kalıyor geriye, çok basit bir operasyon için keşke ücretler bu kadar yüksek olmasaydı...
ankarada bir iki ay içinde geçici düşünüyorum doktor net değil alternatif olsun isityorum ama tek doktor ismi geçiyor burda ne yazık ki...Sen nerde hangi dr düşünüyosun zaman kafanda belli mi
evet düğün var canım, işte böyle alternatif isimlere ihtiyacımız var tek isimde takılmak istemiyorum bakarım o doktora da bu şekilde duyduğumuz isimleri paylaşalım lütfen... ebru hanımdan daha uygun fiyatlı bir alternatif istiyorum çünkü zaten geçici yaptırmıştım bana pahalıya mal olacak alternatif bulamazsam...Senin düğünün mü var byrdanneyazsak yoksa öncesinde kurtulmak için mi düğüne kalmadan Süleyman eserdağda var ama hakkında çok yorum yok keske tek bi isim üzerine bu kdr herkes olumlu olunca ister istemez ona sabitleniyosun oda parayı şişiriyo malesef
süleyman eserdağ'dan fiyat bilgisi var mı bilen ?Senin düğünün mü var byrdanneyazsak yoksa öncesinde kurtulmak için mi düğüne kalmadan Süleyman eserdağda var ama hakkında çok yorum yok keske tek bi isim üzerine bu kdr herkes olumlu olunca ister istemez ona sabitleniyosun oda parayı şişiriyo malesef
evet düğün var canım, işte böyle alternatif isimlere ihtiyacımız var tek isimde takılmak istemiyorum bakarım o doktora da bu şekilde duyduğumuz isimleri paylaşalım lütfen... ebru hanımdan daha uygun fiyatlı bir alternatif istiyorum çünkü zaten geçici yaptırmıştım bana pahalıya mal olacak alternatif bulamazsam...
Canım geçici yaptirmistim demissin neden niçin yaptirdin bana ozel den yazar misin ilişkimi planlamistin boşa mi gitmişti aciķlarmisin bide kime yaptirdin kan geldimievet düğün var canım, işte böyle alternatif isimlere ihtiyacımız var tek isimde takılmak istemiyorum bakarım o doktora da bu şekilde duyduğumuz isimleri paylaşalım lütfen... ebru hanımdan daha uygun fiyatlı bir alternatif istiyorum çünkü zaten geçici yaptırmıştım bana pahalıya mal olacak alternatif bulamazsam...
ilk ay sonunda kontrolde tutmuştu ikinci ay dokuyu kaybettim canım, kendimi kontrol ediyorum sık sık kapatan parçacık yerinde yoktu darlık tamam ama o dikilen yalancı doku hayal oldu...Doku tutmadığını ameliyattan ne kadar süre sonra tespit edildi kalıcıda çözüm değil oh oldum bitti yok demek
Canımmm okudum çok sevindim ben de Ebru Zülfikaroğlu na yaptırmıştım kanamam olmuştu çok sevindim çokKızlar Teşekkür ederım.hepinize.inşaallah sizde atlatırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?