dogru diyosunuz. inş bakalım ...öncelik kalıcı sonrasında tutsa bile gelebilirsem yine de son dikişe gelicem . tabi doktor bey de muayenesinde olursa. inş herşey yolunda gider . dua edin kızlar ...dügünden önce ilişki de düşünmüyorum ...rabbim korusun ....

Amin inşallah allah hepimize yardım etsin.kızlar korkmayın boşuna gecici den benim stresin muayene sonucun herşeyin çaresi var bu hayatta ise yaramayan bişey olsaydı her memlekette dikim işi yapan doktor olmazdı zaten doktor diktiginde kan gelmesini sağlayacak şekilde dikimi dokuda kılcal damarlar var onlardan y irtilip kan gelmiyo korkmayın boşuna ben doktoruna herşeyi sordum o kadar yardımı oldu ki her soruma güldü önce bıkmadan cevap verdi.size tavsiyem için rahat etmiyorsa kanınızdaki doktoru arayıp sorun ben öyle yapıp rahatliyorum içim öyle bi rahatliyo ki tavsiyem arayın konuşmalarında bizlerle patlasın böyle daha çok birbirimize yardımcı oluruz.boşuna korkmayın çaresi var şükür sevinin

kızlar bir ayda üç tane geçici olumlu sonuç haberi aldık sanıyorum, para ve zaman işini halletmek kalıyor geriye, çok basit bir operasyon için keşke ücretler bu kadar yüksek olmasaydı...

Güncel sonuç alan işlem yaptıran yok muuu kızlar nolur unutmayın burayı aşamalarınızı anlatın

Ebruya gidersen indirim yapmjiyomus fiyatta acımasız para yönünden hazırlıklı gitmen lazım ankara da daha uygun yapan yerler vardır arastir bulursun zaten internetten yaz çıkar zaten numaralarını alıp ara so
R bence biten o tecrubeli değil adı çok duyulmuş herkes ona gitmek istiyo bu yüzden koskoca ankara da bu yapan kendi yok

Senin düğünün mü var byrdanneyazsak yoksa öncesinde kurtulmak için mi düğüne kalmadan Süleyman eserdağda var ama hakkında çok yorum yok keske tek bi isim üzerine bu kdr herkes olumlu olunca ister istemez ona sabitleniyosun oda parayı şişiriyo malesef

evet düğün var canım, işte böyle alternatif isimlere ihtiyacımız var tek isimde takılmak istemiyorum bakarım o doktora da bu şekilde duyduğumuz isimleri paylaşalım lütfen... ebru hanımdan daha uygun fiyatlı bir alternatif istiyorum çünkü zaten geçici yaptırmıştım bana pahalıya mal olacak alternatif bulamazsam...

süleyman eserdağ'dan fiyat bilgisi var mı bilen ?

Canım geçici yaptirmistim demissin neden niçin yaptirdin bana ozel den yazar misin ilişkimi planlamistin boşa mi gitmişti aciķlarmisin bide kime yaptirdin kan geldimi

Nişanlıyım canım ben ondan sebep yaptırdım, tabi pratikte ne olacağıını tam kestiremediğim için düğün öncesi geçici de yaptıracağım çünki doku iyileşmedi bende yani kalıcıdan netice alamadım evlilik öncesi geçiciye gitmek niyetindeyim vaziyet budur.

Doku tutmadığını ameliyattan ne kadar süre sonra tespit edildi kalıcıda çözüm değil oh oldum bitti yok demek

Doku tutmadığını ameliyattan ne kadar süre sonra tespit edildi kalıcıda çözüm değil oh oldum bitti yok demek
ilk ay sonunda kontrolde tutmuştu ikinci ay dokuyu kaybettim canım, kendimi kontrol ediyorum sık sık kapatan parçacık yerinde yoktu darlık tamam ama o dikilen yalancı doku hayal oldu...

Can larim merak edenler ozel den msb atmışlar bana hep sormuşlar burdan cevap ver cem o yüzden vaktim yok çünkü ben bugün doktorum a muayene oldum hiç öyle kendimi rahatsiz hissetmedim erkek olsaydı doktor emin olun çok utanırsinız benim gibi çok zor olurdu muayene giderken korka korka gitmiştim ama içeri girdiğimde doktorum benle sohbet bile etti genç olduğumdan galiba biraz acıdı galiba çok zayiflamisim neden dedi bende anlattım neyse tam detayına giremem kızlar utanıyorum iyice baktı ışıkla falan bişey olmamış çok kalamam olmuştu üç gün boyunca tahriş olmuştur vajina yan dokusundan gelmiştir boşuna korkmussn dedi falan da filanda ışte sevinçten bu ağladım bu ağladım hala ağlıyorum mutluluktan dedim bişey olsaydı düğün öncesi ayarlayıp diktirecektim evet dikim yapıyorum garantisinide veriyorum ihtiyacı zor durumda olanı gizlice dikme işlemi yapıyoruz dedi.kızlar böyle emin değilseniz benim gibi için içinizi yiyeceginize gidip muayene olun çaresi vardır zaten korkmayın üzerimden öyle bu yük kalktı ki ara ara girecek yine benim durumumda olanlara yardım edecem

Önce muayene olun iki üç yere bazı doktorlar yoksa bile var diyorlar bekaret raporu almak için geldim derseniz dogruyu anlatır kimseye kullandirttirmayin uyanık olun bu konuda çünkü magduriyetinizi anlayan kullanmak istiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…