Zedelenmiştir merak etme bişey yokBen de tahmin edildiği gibi buraları çok çok okuduktan sonra üye oldum geçmişte benmde bir yaşanmışlığım oldu ve doktora gitmeye hala korkuyorum çünkü tam bir ilişki olmadı. Sadece az bir baskı çok az bir acı hissettim o da zaten giriş yapamadığını söyledi ben de hiç hissetmedim zaten p.... i ama hemen lavaboya gittikten sonra idrardan sonra hatta 2 damla böyle pelteli bir kan gördüm şimdi tedirginim zedelenme mi tam yırtılma mı çok afedersiniz herşeyi böyle açık anlattım ama bu şekilde içimi dökmeye ihtiyacım vardı... olumlu olumsuz her yoruma bişey diyemem sonuçta bunu yaşadım ve zaten her gece vicdanım beni eritiyor her zaman beynimde yiyip bitiriyor beni
Kalıcı mı yaptırdın canım sonucu bizlerle oaylaşmerhaba kızlar bende bu sitede okuduklarımdan sonra üye olmaya karar verdm dün harun özkana bu işlemi yaptrdım istan bula yakın olduum için daha uzak bi şehre gitmek istemedm harun özkana yaptrmamın sebebi bu işlemlerinden olumlu sonuçlar alması ve plastik cerrah olması çnkü bu işi jinekologların tam anlamıyla yapamadıgını düşünüyorum sorularınız olursa cevaplarım .sizlerde bi an önce cesaret edip kurtulursnuz bu dertten inşallah
evet kalıcı yaptırdım canım bu gün 4.günüm herşey iyi şimdilik ama ameliyt sonrası çok dikkat etmek gerekiyor öksüremiyorum bile inanki direk dikişlerime vuruyo çok zor..Kalıcı mı yaptırdın canım sonucu bizlerle oaylaş
başka bir şehirde yaptrma şansın varsa eger başka biryerde büyük doktorlara yaptır çnkü zor bir operasyon canım bir kerede tutsunda kurtul bir ay sonra kontrole gidicem sonucuda sizlere yazıcam çünkü bi çok kişi bu sitelere yazmasa bile takip ediyor bende eskiden öyle yapıyordum burda okudukları insanlara gerçekten çok morel veriyor burda okuduklarımdan cesaret buldum ben gerçektenbende kayseride diktirecegim ama burdada bildigim bi tane doktor var oda nasil basarilimi bilmiyorumburdada diktirenler genellikle sonucu yazmiyor
baska sehire gidemem gibi geliyor ... sonucu paylasirsan cok sevinirim canim umarim ise yarar ve yuzun hep guler cok zor bi durum.yani yasamayan anlamazbaşka bir şehirde yaptrma şansın varsa eger başka biryerde büyük doktorlara yaptır çnkü zor bir operasyon canım bir kerede tutsunda kurtul bir ay sonra kontrole gidicem sonucuda sizlere yazıcam çünkü bi çok kişi bu sitelere yazmasa bile takip ediyor bende eskiden öyle yapıyordum burda okudukları insanlara gerçekten çok morel veriyor burda okuduklarımdan cesaret buldum ben gerçekten
evet herkesin anlayabilecegi bişey değil yaşamayan herkes bi çok konuda direk yargılıyor yorum yapıyor bilmedenbaska sehire gidemem gibi geliyor ... sonucu paylasirsan cok sevinirim canim umarim ise yarar ve yuzun hep guler cok zor bi durum.yani yasamayan anlamaz
sen ne zaman gidip yaptrıyorsun canımBeril bende istdayim.doktor akinbeye yaptircam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?