ilk bir hafta çok dikkat et canım hep sulu yemekler ye hiç egilipp kalkma ben hep yattım dinlendm dışarı bile çıkmadım pek şuan hiçbirşeyim kalmadı doktorun söylediği ilaçlarıda içtim bitirdm adet kanamasından çok az 3-4 damla kanama oluyo sadece oda normalmiş zaten doktor bilgi verir sanada benim 12 gün oldu şuanda

Bende ameliyat olmak istiyorum ama sonraki süreci beni korkutuyor masa başı oturmak zorunlu uzun mesai saatlerim var cumartesi olsam persembe işe baslarım izin raporla anca o kdr siZce yeterlimi olan arkadaslar nolur fikir verin düğün tarihim bellide değil

bence yeterli canım ilk beş gün biraz zorlayıcı oluyo o günlerde dinlenirsin güzelce

Ben bu hafta sonu olacaktım ama hafta sonu isim çıktı.pazartesi gidicem asistanı günlük yasantina devam edebilirsin dedi peki çok agri oluyormu oturmak falan nasıl

Ben bu hafta sonu olacaktım ama hafta sonu isim çıktı.pazartesi gidicem asistanı günlük yasantina devam edebilirsin dedi peki çok agri oluyormu oturmak falan nasıl
evet günlük yaşamına devam edersin diyorlar ama hiç öyle olmuyo ameliyattan çıkıp eve gelirken bile nasıl oturcagımı şaşırdım arabada resmen ilk beş gün zorlayıcı oluyo tuvalete otururken hep yan oturuyosn ev içinde yine yan oturup hep yattım ben dinlenebildiğin kadar dinlen canım dikkat et kendinede tutsun bidaha bu işlemi yaptrmak zorunda kalmazssın inşallah bende aynı şekilde :)

Kesinlikle zor bi işlem , bence 10 gün kımıldamamak Lazım , formu Okuduğumda bir çok kişi kolay bi işlem gibi bahsetmiş acı çok hissetmedik diyorlar, ben çok zor dayandım

Ben araba ile gidecektimzorlanicam

ben kullandım agrı kesici ve antibiyotik ama doktoru gitmeden önce ara çnkü bana doktor vücut hazırlansın diye önceden antibiyotik söyledi aldım ben gitmeden önceki akşam
Ben konuştum birşey demediler.o değil ben bunu olucam üstüne 1 hafta sonrada diğer başka ameliyat daha olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…