Haftaya canim ya cumartesi yada diğer pazartesi 9 undasen ne zaman gidip yaptrıyorsun canım
Asistanı ile konuştuk bana baya bilgi verdi.korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok ki.sen olmussun kac gub oldu suan nasilsib biraz bilgi verirmisinsen ne zaman gidip yaptrıyorsun canım
Bende aynı dırumdayım ankaradayım herkes ebru zülf diyor para biriktyrm nisana anca 3000 oluyo napcam bilmiyorumAnkarada olumlu sonuc alan kalicida bi doktor ismi bilen cevap yazin bu islemi yaptrcm cok yakn zamanda
bence yeterli canım ilk beş gün biraz zorlayıcı oluyo o günlerde dinlenirsin güzelceBende ameliyat olmak istiyorum ama sonraki süreci beni korkutuyor masa başı oturmak zorunlu uzun mesai saatlerim var cumartesi olsam persembe işe baslarım izin raporla anca o kdr siZce yeterlimi olan arkadaslar nolur fikir verin düğün tarihim bellide değil
ilk bir hafta çok dikkat et canım hep sulu yemekler ye hiç egilipp kalkma ben hep yattım dinlendm dışarı bile çıkmadım pek şuan hiçbirşeyim kalmadı doktorun söylediği ilaçlarıda içtim bitirdm adet kanamasından çok az 3-4 damla kanama oluyo sadece oda normalmiş zaten doktor bilgi verir sanada benim 12 gün oldu şuanda
evet günlük yaşamına devam edersin diyorlar ama hiç öyle olmuyo ameliyattan çıkıp eve gelirken bile nasıl oturcagımı şaşırdım arabada resmen ilk beş gün zorlayıcı oluyo tuvalete otururken hep yan oturuyosn ev içinde yine yan oturup hep yattım ben dinlenebildiğin kadar dinlen canım dikkat et kendinede tutsun bidaha bu işlemi yaptrmak zorunda kalmazssın inşallah bende aynı şekilde :)Ben bu hafta sonu olacaktım ama hafta sonu isim çıktı.pazartesi gidicem asistanı günlük yasantina devam edebilirsin dedi peki çok agri oluyormu oturmak falan nasıl
Siz hangi doktora oldunuzKesinlikle zor bi işlem , bence 10 gün kımıldamamak Lazım , formu Okuduğumda bir çok kişi kolay bi işlem gibi bahsetmiş acı çok hissetmedik diyorlar, ben çok zor dayandım
Doktor akin beykime olacaksın ameliyatı cnm?
evet günlük yaşamına devam edersin diyorlar ama hiç öyle olmuyo ameliyattan çıkıp eve gelirken bile nasıl oturcagımı şaşırdım arabada resmen ilk beş gün zorlayıcı oluyo tuvalete otururken hep yan oturuyosn ev içinde yine yan oturup hep yattım ben dinlenebildiğin kadar dinlen canım dikkat et kendinede tutsun bidaha bu işlemi yaptrmak zorunda kalmazssın inşallah bende aynı şekilde :)
Ağrı kesiciler ictinmiKesinlikle zor bi işlem , bence 10 gün kımıldamamak Lazım , formu Okuduğumda bir çok kişi kolay bi işlem gibi bahsetmiş acı çok hissetmedik diyorlar, ben çok zor dayandım
Sak'ın arabayla gitme , ben götürmedim arabamı tBen araba ile gidecektimzorlanicam
harun beySiz hangi doktora oldunuz
ben kullandım agrı kesici ve antibiyotik ama doktoru gitmeden önce ara çnkü bana doktor vücut hazırlansın diye önceden antibiyotik söyledi aldım ben gitmeden önceki akşamAğrı kesiciler ictinmi
Ben konuştum birşey demediler.o değil ben bunu olucam üstüne 1 hafta sonrada diğer başka ameliyat daha olucamben kullandım agrı kesici ve antibiyotik ama doktoru gitmeden önce ara çnkü bana doktor vücut hazırlansın diye önceden antibiyotik söyledi aldım ben gitmeden önceki akşam
Ama uzak ya etilerdeSak'ın arabayla gitme , ben götürmedim arabamı t
harun bey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?