- 30 Aralık 2016
- 29
- 0
- 1
- 42
İçtim ama sorun sadece Ağrı degil ki, batma hissi, dolgunluk hissi , bişey Olmasın diye çok kımıldamamAğrı kesiciler ictinmi
tercih sizin, ben o gün iyi ki arabayı getirmemişim dedim, takside bile yan otururken canım çok acıdı, 5 gün sonra araba kullandım onda bile çok zorlandımAma uzak ya etilerde
Beril kaşıntılar ne durumda , benim çok fenaben kullandım agrı kesici ve antibiyotik ama doktoru gitmeden önce ara çnkü bana doktor vücut hazırlansın diye önceden antibiyotik söyledi aldım ben gitmeden önceki akşam
Kasintidami oluyorBeril kaşıntılar ne durumda , benim çok fena
Ben çok korkuyorum acaba ne zaman gecicek batma hissiİçtim ama sorun sadece Ağrı degil ki, batma hissi, dolgunluk hissi , bişey Olmasın diye çok kımıldamam
tercih sizin, ben o gün iyi ki arabayı getirmemişim dedim, takside bile yan otururken canım çok acıdı, 5 gün sonra araba kullandım onda bile çok zorlandım
Kişiden kişiye değişiyor bence, benim çok zor geçiyor kiminin 3-4 günde geçiyor eğer çalışıyorsan tempon yüksekse boş zamanlarını değerlendirBen çok korkuyorum acaba ne zaman gecicek batma hissi
Yalnız yaşıyorumPeki evdekiler anlamiyormu neler solediniz
Him o zaman çok iyi sevindim adinaYalnız yaşıyorum
Ne ameliyatı ?Evdeyim ayın 9 u pazartesi olucam büyük ihtimal. Ama ayın 17 si dede ameliyatın var
Göğüs estetikNe ameliyatı ?
Yok ikisi bi arada olmaz , kalkarken bazen kollardan çok destek alıyorsun, ben uyurken yüz üstü çok rahat ettim meselaGöğüs estetik
Ama gunum verildi mecbur olucam belki 2 si bir arada zor olucak ama 2 si bir aradan cikicakYok ikisi bi arada olmaz , kalkarken bazen kollardan çok destek alıyorsun, ben uyurken yüz üstü çok rahat ettim mesela
Siz Ankara'damı oldunuz acaba hangi dr bende arayış içindeyimYok ikisi bi arada olmaz , kalkarken bazen kollardan çok destek alıyorsun, ben uyurken yüz üstü çok rahat ettim mesela
Istanbulda Harun beySiz Ankara'damı oldunuz acaba hangi dr bende arayış içindeyim
Bende ona güvenerek bir deli cesaretine uydum gittim , ilk iki iğneyi çok hissetmiyordum , sonraki iğneler canından can alıyor resmenAnlamadigim konu doktorlar nasıl soluyor günlük hayatiniza devam edebilirsiniz diyor.sizin anlatmaniza göre baya yaticaksin hareket etmiceksin.
uyusturmadilarmiBende ona güvenerek bir deli cesaretine uydum gittim , ilk iki iğneyi çok hissetmiyordum , sonraki iğneler canından can alıyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?