Uyuşturdular tabi ki ama o ilk iğne vuruşları çok can alıcıydı, zaten uyuştuktan sonra bişey hissetmiyordum çok fazla, gerçi dikildiğini hissediyorsun

Acıya çok da dayanıklı Değilim , bununda mutlaka etkisi vardır
ben acıya çok dayınıklıyımdır kendimde çok katı biriyim çoğu konuda ama uyuşturma anında 4 tane iğne yapıyor dudaklarına ve içine benim bile canımdan can gitti çıglık çıglıga yaptrdım iğneleri operasyon o kadar korkunç değil belkide ama uyurştururken çok acı hissettm bende bacaklarını açık tutman gerekiyor ellerini kollarını baglıyolar gerçi kıpırdamaman için ama ben yinede azıcık hareket etmiştim uyarmışlardı hemşireler beni

Benide çok uyardılar, Bide ben kendimi çok kasmıştım, zaten kolumu bağladıklarında acı bişey olacağını hissettim , Beril bugün 2-3 damla kırmızı kan geldi çok moralim bozuldu

Benide çok uyardılar, Bide ben kendimi çok kasmıştım, zaten kolumu bağladıklarında acı bişey olacağını hissettim , Beril bugün 2-3 damla kırmızı kan geldi çok moralim bozuldu
canım hiç kafaya takma bende de oluyo öyle kan damlaları sonra sarı sızıntı gibi oluyo normaldir kalbini ferah tut iyi düşünelim

Gerçekten bu kadar korkunc mu operasyon siz kime yaptırdınız
çok korkunç bir operasyon değil aslında uyuşturma kısmı hariç dikişleri hissediyosun ipi çektiğini her seferinde ama acı duymuyosun hiç dikim oluyoken ameliyat sonrasıda agrı kesici veriyo doktor zaten benim agrım hiç olmadı mesela

Umarım rahat bir şekilde atlatırsın canım , Sakın korkma , Dr ne derse harfiyen uymaya çalış

Ben ankarada kalıcı dikim yaptırmak istiyorum. Kesin sonuç veren doktor önerebilirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…