- 30 Aralık 2016
- 29
- 0
- 1
- 42
Fiyatlar değişmiş olabilirben 2o16 da anlasmistimAkın bey 1900 tl mi yapıyor
Acı seklindemi yoksa nasıl dış cektirirsin uyusur ama hissedersin ile birseymiUyuşturdular tabi ki ama o ilk iğne vuruşları çok can alıcıydı, zaten uyuştuktan sonra bişey hissetmiyordum çok fazla, gerçi dikildiğini hissediyorsun
Iğnelerin batırlış anında feci bir acı duyorsun, sanki makasla iç dudakları canlı canlı kesiyormuş gibi bir acı hissiAcı seklindemi yoksa nasıl dış cektirirsin uyusur ama hissedersin ile birseymi
Acıya çok da dayanıklı Değilim , bununda mutlaka etkisi vardırSenin norlamldede agri eşiğin düşük mu acaba
ben acıya çok dayınıklıyımdır kendimde çok katı biriyim çoğu konuda ama uyuşturma anında 4 tane iğne yapıyor dudaklarına ve içine benim bile canımdan can gitti çıglık çıglıga yaptrdım iğneleri operasyon o kadar korkunç değil belkide ama uyurştururken çok acı hissettm bende bacaklarını açık tutman gerekiyor ellerini kollarını baglıyolar gerçi kıpırdamaman için ama ben yinede azıcık hareket etmiştim uyarmışlardı hemşireler beniAcıya çok da dayanıklı Değilim , bununda mutlaka etkisi vardır
ben acıya çok dayınıklıyımdır kendimde çok katı biriyim çoğu konuda ama uyuşturma anında 4 tane iğne yapıyor dudaklarına ve içine benim bile canımdan can gitti çıglık çıglıga yaptrdım iğneleri operasyon o kadar korkunç değil belkide ama uyurştururken çok acı hissettm bende bacaklarını açık tutman gerekiyor ellerini kollarını baglıyolar gerçi kıpırdamaman için ama ben yinede azıcık hareket etmiştim uyarmışlardı hemşireler beni
ankara da kime yaptırdınız..Benide çok uyardılar, Bide ben kendimi çok kasmıştım, zaten kolumu bağladıklarında acı bişey olacağını hissettim , Beril bugün 2-3 damla kırmızı kan geldi çok moralim bozuldu
Ankara degil istankara da kime yaptırdınız..
canım hiç kafaya takma bende de oluyo öyle kan damlaları sonra sarı sızıntı gibi oluyo normaldir kalbini ferah tut iyi düşünelimBenide çok uyardılar, Bide ben kendimi çok kasmıştım, zaten kolumu bağladıklarında acı bişey olacağını hissettim , Beril bugün 2-3 damla kırmızı kan geldi çok moralim bozuldu
çok korkunç bir operasyon değil aslında uyuşturma kısmı hariç dikişleri hissediyosun ipi çektiğini her seferinde ama acı duymuyosun hiç dikim oluyoken ameliyat sonrasıda agrı kesici veriyo doktor zaten benim agrım hiç olmadı meselaGerçekten bu kadar korkunc mu operasyon siz kime yaptırdınız
Doktoru bekliyoruminanılmaz gerildim su yasadiklaeimiza bak.insan kendini o kdr eksik yanlış hissediyor ki dogazim dugumlendiUmarım rahat bir şekilde atlatırsın canım , Sakın korkma , Dr ne derse harfiyen uymaya çalış
Canım ne güzel zor olan adımı atmıssın inş hayırlı sonuçlanır moralini iyi tut iyi olsun geride bırak artık bittiDoktoru bekliyoruminanılmaz gerildim su yasadiklaeimiza bak.insan kendini o kdr eksik yanlış hissediyor ki dogazim dugumlendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?