Ebru zülfikaroğlundan ankara için olumlu sonuç alanlar baya cok burada yazılanlara göre baska rastlamadım keske yaZsalarda diğer drları seceneğimiz olsaBen ankarada kalıcı dikim yaptırmak istiyorum. Kesin sonuç veren doktor önerebilirmisiniz
ebru çok pahalı. Müjde koyuncu uygun ama olumlu sonuç alabilirmiyim bilmiyorum.Ebru zülfikaroğlundan ankara için olumlu sonuç alanlar baya cok burada yazılanlara göre baska rastlamadım keske yaZsalarda diğer drları seceneğimiz olsa
MC-y bende mujde koyincuyu dusunmustum bana yuz olark sicak da geldi rahtca konusup anlatp istedgm zaman da muayneye gdeblrm diye ama karar veremyorum illaki yaptran vardr ama buraya kmse bsey yazmams bende doktor arayisindayim senin mayista dugunun varms herlde sonucunu kime oldgnu hep burdan payls olrmu lutfenebru çok pahalı. Müjde koyuncu uygun ama olumlu sonuç alabilirmiyim bilmiyorum.
şubat başında büyük ihtimal müjde koyuncuya gidecem olumlu sonuç alırım inşallah. Buraya da mutlaka yazarımMC-y bende mujde koyincuyu dusunmustum bana yuz olark sicak da geldi rahtca konusup anlatp istedgm zaman da muayneye gdeblrm diye ama karar veremyorum illaki yaptran vardr ama buraya kmse bsey yazmams bende doktor arayisindayim senin mayista dugunun varms herlde sonucunu kime oldgnu hep burdan payls olrmu lutfen
ben telefonda sekreteriyle konuştum çok sıcakkanlıydı herşeyi anlatti. 40 gün iyileşme suresi varmış ya olumlu sonuç almazsam dedim oyle bi ihtimal yok dedi. Hakkımızda hayırlısı ne diyelimşubat başında büyük ihtimal müjde koyuncuya gidecem olumlu sonuç alırım inşallah. Buraya da mutlaka yazarım
ben telefonda sekreteriyle konuştum çok sıcakkanlıydı herşeyi anlatti. 40 gün iyileşme suresi varmış ya olumlu sonuç almazsam dedim oyle bi ihtimal yok dedi. Hakkımızda hayırlısı ne diyelim[/QUOTE
Çok kolay geçmiş sanırım , spreyi ilk defa duydum, hadi bakalım güzel sonuçları bekliyoruzKizlar ben geldim.
Operasyonum iyi geçti suan sızı şeklinde bir agri var oda normal.bu arada beni iğne ile uyusturmadilar.sprey kullandılar.ve ınan 0 acı ile kalktım.doktorun solemesi.vajinan genetik olarak çok iyi durumda. Tutması kolay olacaktır.dokuların kötü durumda değil dedi.inşallah.20 dk sürdü.ordan cikmadan bi agri kesici verdiler.bu arada icine bi adet antibiyotik biraktilar.3 gun orda duruyormus.bana sabah aksam c vitamini al ic dedi dokularin tutmasi icin.ordan ciktim arabama bindim 3 saatte eve geldim.şimdi uyumadan bi agri kesici daha içip yatarim
Ignemi olucak dedim orda.hayır dedi sprey kullanıyoruz.uyuşturucu.gerçekten hiç birşey hissetmedim. Ne ara oldu bitti anlamadım.Tabi suan bi sızı var.bu arada doktor dediki eğer batma kasinma olursa evin içinde yürü dedi ipler baskı yapınca bole olurmuş. Yürüyünce yer degistiriyormusÇok kolay geçmiş sanırım , spreyi ilk defa duydum, hadi bakalım güzel sonuçları bekliyoruz
şubat başında haber ederim sana canım merak etmeBen cok uzun sureler arastrdm aslnda fiyati az dye kuskulanmadim cnku doktor yapisi geregi hic bir islemde pek parayi onemsemiyomus kendi sitesinde yazilan iyi yorumlar var ama burda pek rastlamadim muhakkak haberlslmm cnku bende o doktoru dusunyordum
hangi doktora oldunIgnemi olucak dedim orda.hayır dedi sprey kullanıyoruz.uyuşturucu.gerçekten hiç birşey hissetmedim. Ne ara oldu bitti anlamadım.Tabi suan bi sızı var.bu arada doktor dediki eğer batma kasinma olursa evin içinde yürü dedi ipler baskı yapınca bole olurmuş. Yürüyünce yer degistiriyormus
Yok canim kaşıntı olduğunda yuru evde dedi.dus al dediKaşıntı için ilaç verdi mi ?
Akin bey canim ist dan sisli med diye çıkıyor. Ama yeri trans med diye bu kliniktehangi doktora oldun
Ilk Dikiş düştü bende Şeffaf bişeydiYok canim kaşıntı olduğunda yuru evde dedi.dus al dedi
Kaçıncı gün düştü canim.suan kaç günlük oldun normal yasantina gectinmiIlk Dikiş düştü bende Şeffaf bişeydi
Geçtim geçtim çok şükür hala arada batmalar var ama ilk 10 gün çok zor geçti, yalnız benim operasyon 40-45 dakika sürdü 11. Günde düştü, acaba erken mi düştüKaçıncı gün düştü canim.suan kaç günlük oldun normal yasantina gectinmi
Him. 45 dakika mi baya uzun sürmüş.sen hangi doktora oldunki.benim 25 dakika sanirim.vala korkudanbilemedim birde ben cidden burda iğne falan dediler çok korkmuştum.süpriz oldu sprey olayı.Geçtim geçtim çok şükür hala arada batmalar var ama ilk 10 gün çok zor geçti, yalnız benim operasyon 40-45 dakika sürdü 11. Günde düştü, acaba erken mi düştü
Harun Özkan'a , sprey olayını ben ilk defa duyorum, yalnız sprey iç kısmı nasıl uyuşturdu , gerçekten Kalıcı mı yapıyor Akın bey, yoksa son kontrole çağırıp Dikiş mi atacak , aklıma takıldı, madem sprey vardı biz o acıları neden çektik ? Kafamda deli sorularHim. 45 dakika mi baya uzun sürmüş.sen hangi doktora oldunki.benim 25 dakika sanirim.vala korkudanbilemedim birde ben cidden burda iğne falan dediler çok korkmuştum.süpriz oldu sprey olayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?