- 21 Mart 2012
- 1.624
- 177
- 123
Isteğe bağlı kalıcı benimkiHarun Özkan'a , sprey olayını ben ilk defa duyorum, yalnız sprey iç kısmı nasıl uyuşturdu , gerçekten Kalıcı mı yapıyor Akın bey, yoksa son kontrole çağırıp Dikiş mi atacak , aklıma takıldı, madem sprey vardı biz o acıları neden çektik ? Kafamda deli sorular
Iç kisma zaten puskurtmeli bir sekilde sıktı.eli ile her tarafına yaydirdi.Son dikiş olayı muane lerde belli olur.ama son muaneye çağırıyor 1 hafta önce falan gidip bakıyorla.sole birşey söyledi.sonuçta önemli birşey bende bu şeye elimi atıyorum yardım ediyorum.herhangi bir sorun yasamanizi istemediğim için son kontrolü ıstiyorum dedi.Harun Özkan'a , sprey olayını ben ilk defa duyorum, yalnız sprey iç kısmı nasıl uyuşturdu , gerçekten Kalıcı mı yapıyor Akın bey, yoksa son kontrole çağırıp Dikiş mi atacak , aklıma takıldı, madem sprey vardı biz o acıları neden çektik ? Kafamda deli sorular
Adam son kontrol konusunda HAKLI bence , ne olur ne olmaz riske atmıyor, ama bazı doktorlar esneme vs olmaz diyorlar, esnemeyi bahane ediyorlar bu işi beceremeyince diyorlar, kime inanacagımızı şaşırdık, biran önce tutsun , sen çok rahat atlatıyorsun sanırımIç kisma zaten puskurtmeli bir sekilde sıktı.eli ile her tarafına yaydirdi.Son dikiş olayı muane lerde belli olur.ama son muaneye çağırıyor 1 hafta önce falan gidip bakıyorla.sole birşey söyledi.sonuçta önemli birşey bende bu şeye elimi atıyorum yardım ediyorum.herhangi bir sorun yasamanizi istemediğim için son kontrolü ıstiyorum dedi.
Diyelimki hersey olumsuz oldu sanirim dikis atiliyomus ya o gecici oluyo onu iliskiden dugundennonce en gec kac gn icinde yaptrmk gerekiyo 1 haftaysa iyi yapilablr ama 3 gu once ise cok skntı olstrvkIç kisma zaten puskurtmeli bir sekilde sıktı.eli ile her tarafına yaydirdi.Son dikiş olayı muane lerde belli olur.ama son muaneye çağırıyor 1 hafta önce falan gidip bakıyorla.sole birşey söyledi.sonuçta önemli birşey bende bu şeye elimi atıyorum yardım ediyorum.herhangi bir sorun yasamanizi istemediğim için son kontrolü ıstiyorum dedi.
Anlamadigim konu evet rahat geçti dün akşamdan şu saatte kadaro dikiş hissini hissetmesem derim hiç birşey yapmadiAdam son kontrol konusunda HAKLI bence , ne olur ne olmaz riske atmıyor, ama bazı doktorlar esneme vs olmaz diyorlar, esnemeyi bahane ediyorlar bu işi beceremeyince diyorlar, kime inanacagımızı şaşırdık, biran önce tutsun , sen çok rahat atlatıyorsun sanırım
gecici yi daha önce sordum aslında dediki 3 gün için de ilişki olmali yoksa dikisler kendiliğinden atar ve dikim bosa gider.Diyelimki hersey olumsuz oldu sanirim dikis atiliyomus ya o gecici oluyo onu iliskiden dugundennonce en gec kac gn icinde yaptrmk gerekiyo 1 haftaysa iyi yapilablr ama 3 gu once ise cok skntı olstrvk
Mcy sen şubatta ameliyat olursan sonucu ne zaman belli olucak acaba bende ona göre karar verebilirimben telefonda sekreteriyle konuştum çok sıcakkanlıydı herşeyi anlatti. 40 gün iyileşme suresi varmış ya olumlu sonuç almazsam dedim oyle bi ihtimal yok dedi. Hakkımızda hayırlısı ne diyelim
dikimden 40 gün sonra kesin belli olacak sonucumMcy sen şubatta ameliyat olursan sonucu ne zaman belli olucak acaba bende ona göre karar verebilirim
Tuttuktan sonradami bile kisitlicaz kendimizidikimden 40 gün sonra kesin belli olacak sonucum
sadece 40 gün dedi müjde koyuncunun sekreteri baya da ilgilendi. Dikime gelmeden 3 gün fitil kullanacaksın öyle geleceksin dediTuttuktan sonradami bile kisitlicaz kendimizi
düğün mayıs başında canlarım o zamana kadar inşallah herşey yolunda gider ve hayatım bi kez olsun mutlu olurumEvlilk tarihini srdu galiba mc _y mujde koyincuya gttktn snra burdan haber vericek binnur
mesaj attım sana ne istersen sorabilirsinSize ozelden sormak istedklerm vrdi ama ozel mesaj atamyorum size neden
fitil galiba akıntı olmaması için. Kuru olması gerekiyormuşİnş sorunsuz atlatırsın fitil neden verildi 40.gün kontrolunu olcaksın mayısta düğün anladım canım
1700 tl konuşmuştuk bizFiyat ne kadara anlaştınız bide bende kurtulmak istiyorum artık
Hangi doktor canim1700 tl konuşmuştuk biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?