- 21 Mart 2012
- 1.624
- 177
- 123
sadece 40 gün dedi müjde koyuncunun sekreteri baya da ilgilendi. Dikime gelmeden 3 gün fitil kullanacaksın öyle geleceksin dedi[/QUOTE
40 gün kontrol edicez oda iyimis
Aynen ole yüksek fiyat verenler insan ibaret.1 700 mü inanmıyorum ebru zülfkra herkes 3 300 diyo farka bak ya bu fiyatı neye göre belirliyolar yazık ya on dklık işlem için çaresizliğimizden faydalanıyolar
Bana verilmedi fitil. Operasyondan sonra oraya 1 adet antibiyotik koydularfitil galiba akıntı olmaması için. Kuru olması gerekiyormuş
ebru bana da 3200 dediAynen ole yüksek fiyat verenler insan ibaret.
Bana dokuların tutmasi için s vitamini al dedi ama kardan çıkamadım portakal falanyiyorumHani bazıları tutmadı diyor ya bazen dokudan da kaynaklanabiliyor doku iyiyse ve hijyenik olursa bi problem olmaz yani dikimden önce dokunun iyi olması da şart. Doktor sadece dokuları birbirine dikiyor
yani bazı sebepler ne bizden ne de doktordan kaynaklanıyor sadece dokunun sağlam olmasında bitiyor herşeyBana dokuların tutmasi için s vitamini al dedi ama kardan çıkamadım portakal falanyiyorum
hiç bi risk yok denildi bize , çok geçmiş olsun bu aradaLütfen doktorların söylediklerine çok çok çok fazla itibar etmeyin. Problem yaşadığınızda komplikasyon oldu diyor çekiliyorlar kenara. Gögüs estetiği yaptırdım, doktorumu değiştirmeseydim sol gögüs ucumu kaybedecektim. Lütfen riskleri göz önünde bulundurarak bu tür operasyonları gerçekleştirin.
Geçmiş olsun canim.Lütfen doktorların söylediklerine çok çok çok fazla itibar etmeyin. Problem yaşadığınızda komplikasyon oldu diyor çekiliyorlar kenara. Gögüs estetiği yaptırdım, doktorumu değiştirmeseydim sol gögüs ucumu kaybedecektim. Lütfen riskleri göz önünde bulundurarak bu tür operasyonları gerçekleştirin.
Doktorunla konuşmalısın canım. Grip salgını var, ondan da olabilir.Geçmiş olsun canim.
Ben dün çok kötü ateş öksürük fenalardayim.acaba enfeksiyonun kaptim
Grip degilim de ateş öksürük var o değil dikislere kötü gelirmi bilmiyorum. Dün sordum baskı olmazsa brsey olmaz dediDoktorunla konuşmalısın canım. Grip salgını var, ondan da olabilir.
17 ocak canim olucam iyileşmeye çalışıyorum. Bugün doktora gittim.enfeksiyon kapmisimHayal_alemi sen ameliyat oldun mu
Dr enfeksiyon mu dedi? Cipro vermesini bir hafta kullanman için17 ocak canim olucam iyileşmeye çalışıyorum. Bugün doktora gittim.enfeksiyon kapmisim
Antibiyotik tedavisine başladık canim.Dr enfeksiyon mu dedi? Cipro vermesini bir hafta kullanman için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?