1 700 mü inanmıyorum ebru zülfkra herkes 3 300 diyo farka bak ya bu fiyatı neye göre belirliyolar yazık ya on dklık işlem için çaresizliğimizden faydalanıyolar

Kızlar ben dikime gidince size haber edicem detaylı anlatırım bende size yardımcı olmuş olurum

Hani bazıları tutmadı diyor ya bazen dokudan da kaynaklanabiliyor doku iyiyse ve hijyenik olursa bi problem olmaz yani dikimden önce dokunun iyi olması da şart. Doktor sadece dokuları birbirine dikiyor

Hani bazıları tutmadı diyor ya bazen dokudan da kaynaklanabiliyor doku iyiyse ve hijyenik olursa bi problem olmaz yani dikimden önce dokunun iyi olması da şart. Doktor sadece dokuları birbirine dikiyor
Bana dokuların tutmasi için s vitamini al dedi ama kardan çıkamadım portakal falanyiyorum

Lütfen doktorların söylediklerine çok çok çok fazla itibar etmeyin. Problem yaşadığınızda komplikasyon oldu diyor çekiliyorlar kenara. Gögüs estetiği yaptırdım, doktorumu değiştirmeseydim sol gögüs ucumu kaybedecektim. Lütfen riskleri göz önünde bulundurarak bu tür operasyonları gerçekleştirin.

Hiç bi risk yok dendi
hiç bi risk yok denildi bize , çok geçmiş olsun bu arada

Geçmiş olsun canim.
Ben dün çok kötü ateş öksürük fenalardayim.acaba enfeksiyonun kaptim

Dun gece uyku tutmadii eski yazilanlarin bi kismini okudum ne kadr cok ebru zulfkrgluna yaptrp olumlu sonuc alan varmis oylee ve mujde koyincu gokcen erdogan ebru zulf. Bu uc doktor arsnda gdip gidip geliyorum napicam neye gore secicem bu doktoru bildgm tek sey ebru zulf icn baya yorumlar var ama benim o kadar birikmsligim yok.

Bi cahillik ettim. Insallah bu durumu bende atlatirim. Her yazilani okumaya calisiyorum bir nebze iyi geliyor. Gercekten umut olan arkadaslar varmis. Anladimki insan hayatta asla yapmam dediğin şeyin başrolünde. Çok zor bi süreç Rabbim sabır ve imkanlar versin tez zamanda ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…