kızlar aramızda operasyon yaptıranlar olmuş ne güzel , benm dügünümde mayısda , yakın zamanda adetimin bitiminden sonra bende olacagım inşallah .doktorum la 3 ay öncesinden görüşmüştüm.akıntıyı engellicek fitil ve ameliyat sonrasında oraya konulan antibşyotikken bahsetmemişti okudugum iyi oldu.
Benim en büyük korkum büyük tuvaletin yapılırken orasının zorlanması
diğer korkumda gelinlik provam filan var , gelinligimi cok sıkarlarsa oramı zorlar mı diye korkuyorum??
Belki abartı gelecek size ama korkuyorum nedense

Bende 1 hafta önce kalıcı yaptırdım.
İnanılmaz zor bir süreç geçiriyorum.Düğünüm nisanda.Yaptırana kadar bir dert yaptırdıktan sonrası apayrı bir dert.O arayıp ilk randevuyu almak ölüm gibiydi.operasyondan çıktığımda yaşadığım o tansiyon düşüklüğü vicdan rahatsızlığı.Size tavsiyem yanınızda mutlaka biri olsun mutlaka.Ne kadar güçlü olursanız olun bu o kadar kolay değil.Yaptırdıktan sonra da acaba tuttu mu tutacak mı ya kanamazsa düşüncesi sizi deli ediyor.İlk 3 gün yürümemdeki değişikliği herkes farketti.bacaklarım ağrıyor soğuktan diyerek geçiştirdim.Yaptırdığım gece gördüğüm kabusların gece yarısı kalkıp kusmalarımın haddi hesabı yok.Şuan daha rahatım hem bedenen hem psikolojik olarak.Nisan ı bekliyorum.Dua edin.Tutmuş olsun.Allah hepimizin yardımcısı olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende tam tersi hiç zorluk çekmedim yalnız hasta oldum enfeksiyon oldu antibiyotik tedavisi gördüm gayet iyiyim suan 11 gün oldu sanki hiç yaptırmadım. Artık kasmiyorumsadece bakalım tuttu mu tutmadimi

çok geçmiş olsun inş hayırlı sonuclar olur unutursun bu sıkıntıları sonraki sürec benide cok korkutuyo üç gün mü sıkıntı sürdü sadece bende çalıştığım için üç dört gün rapor alabilecem sence toparlamaya yeterli mi şu haline göre çok korkuyorum süreçten içim kararıyor düşündükce bu dr ankaradamı ücret ne kdrdı

Son düzenleyen: Moderatör:
Gelinlik için endişe etme bence sonuçta rahminde olan bi işlem bu operasyon sen sanırım sıktıkca kasıklarıma basınç fln olur diyosun ama bu kdr ayrıntılı düşünme canım hassas bi konu evet ama ne kdr cok ince düşünüyorsan o kdr büyüyo operasyondan sonra yapman gereken seylere dikkat et bi hafta özenli sonra sürekli oraya endeksli yasarsak hasta oluruz ya dua edelim bol bol iyi düşünelim

Benim gittiğim doktor istanbul da 1800tl ye yaptırdım.3gün ağır olan süreçti sonraki günlerde biraz daha düzeliyor insan.Yani toparlanma konusu şöyle.3 4 Gün rapor evet yeterli bence.o 3 4 gün mümkün olduğunca yürümemeniz sizin hayrınıza.çünkü inanın her gören neden böyle yürüyorsun diye soruyor.Benim tek merak ettiğim şu tuttu mu tutmadı mı düşüncesini ne zaman beynimden atacağım.Her gün duş alan ben sırf doktor 3 gün su değdirme dediği için 1 hafta duş almadım.saçımı yıkadım çıktım.aman bir şey olmasın aman zarar gelmesin.Tükendim yeminle tükendim.Dedim ya arkadaşım yaptırana kadar bir dert yaptırdıktan sonra bir dert

Bende bu operasyonu yaptırdım. Bugün 9. günüm. Sadece ilk gün biraz kanamam oldu daha sonra hiç olmadı. Ara ara batmalarım oluyordu. Ama bugün sabah peçeteye kan geldi bir miktar. Sizce neden olabilir? Dikişlerim mi açıldı acaba? Lütfen yardımınıza ihtiyacım var.

Bence doktoruna danışmalısın burdan ne kadar sağlıklı bilgi alabilirsin ki hangi dr yaptırmıştın

binnur teşekkr ederimmcevabın için , bakalım artk duruma göre bi denk getirip yaptorsam yzıcam buraya inş

kızlar yazmaya fırsatım olmadı ben doktor harun özkana yaptrmıştım iki gün önce kontrole gittim.muayne etti operasyon öncesi çektiği fotoları gösterdi ve gittiğimde foto çekti Çoook büyük fark var orası tamamen kapanmış dikişlerin çok iyi tutmuş tamamen kaynamış kapanmış dedi ayrıntılı birşekildede gösterdi çok sevindim ben kızlar üzerimden bu derdi attım tamamen o kötü psikolojiden arındım .Kendinize hiç dert etmeyin kafanızda büyütüp günlerinizi zehir etmeyin hiç.Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah bu sıkıntıda olanlarda biran önce kurtulur bu lanet dertten

canım kanamanın olması çok normal benim iki hafta sürekli hergün adet kanamasından az kanamam olmuştu doktorda başta söylemişti zaten

canım kanamanın olması çok normal benim iki hafta sürekli hergün adet kanamasından az kanamam olmuştu doktorda başta söylemişti zaten
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattın:) senin Adana'da çok sevindim umarım bende senin gibi mutlu haberi alırım:) bugün doktoruma gidip kontrol ettirdim bir sıkıntı olmadığını söyledi. Bekleyip göreceğim bakalım. İkinci hafta ve sonrasında sürecin nasıl geçti anlatabilir misin? Benim batmalarım neredeyse yok gibi sadece bazı haeketlerimde hissediyorum

arkadaşlar ilk gün korunma konusunda ne düşünüyorsunuz? przervatifin üzerine ip yapışma durumu var mı? ben iyicene gerildim. 4. lazer seansımı yaptırıyım ardından kalıcıyı olucam inş

arkadaşlar ilk gün korunma konusunda ne düşünüyorsunuz? przervatifin üzerine ip yapışma durumu var mı? ben iyicene gerildim. 4. lazer seansımı yaptırıyım ardından kalıcıyı olucam inş
canım prezervatifin üzerine ip yapışma olmaz çnkü kalıcı operasyonu yaptrdıgında senelerce iplerle gezilicek hali yok ve dikişler tuttugunda ipler eriyo yada kendisi düşüyor.

benim nerdeyse hiç batmalarım agrım olmadı ama sürekli azar azar kan geldi doktor işlem öncesinde söylemişti zaten hareketlerime hep dikkat ettim tabi. 20. gün bile iki üç damla kan gelmişti benim .burda okuduklarımda herkes benim bir dişim düştü bile falan diyodu bende dikiş düşmesi falanda olmadı doktora sordugumda bi sorun yok dedi inşallah seninde benim gibi tutmuş olur ama hiç açıp bakmaya çalışma ben hiç bakmadım bakayım derken zarar verenlerde oluyoo aklında bulunsun canım :)

Beril2040 senin yazdıkların beni mutlu ediyor. Desteğin için çok teşekkür ederim. Ben bir aksilik olacakta tutmayacak diye çok korkuyorum kendi kendimi üzüyorum. İnşallah kontrole gittiğimde seninki gibi güzel haberi alırım:) Adet olundugunda sıkıntı oluyo mu peki? dikişlere zararı varmı? bi kaç güne olabilirim çünkü

Ben işlemi yaptrdıktan snra adet olmadım çnkü adetim gecikiyor arada ama sorun olmaz neden olsun ki

Ben işlemi yaptrdıktan snra adet olmadım çnkü adetim gecikiyor arada ama sorun olmaz neden olsun ki

Daha ikinci haftamdayım ya bir de kuru tutmak gerekiyor deniyor dikişlere zarar verir mi diye düşünüyorum. Önceki sayfalara göz gezdirdim kalıcıdan umutlu değil kimse oldum bitti diye sevinirken daha da bunalıma girdim

bence kötü düşüncelere hiç kapılma iyi düşünki iyi olumlu geçsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…