Merhaba kızlar Allah yardımcımız olsun inşallah bende Bayadır araştırıyorum ankarada olanlar ebru Zülfikaroğlu haricinde sonuç alan veya yaptıran var mı ebru hanim bana çok. Pahalı geldi benimde bu sene yaza dugunum olacak yardimci olursaniz sevinirim
Senle ayni durumdayim ankardym ebru zulf hep 3 gn once kontrole cagrms ve pahali evet.. parayi belki denklestreblirim ama 3 gun once gdemeyeblrim son 3 gune cagrmayan biraz daha uygn bi doktr aryorum kac aydir ama hala karar veremyorum bi arkds vardi mujde koyincuya gidip habr verckti daha gitmedi herlde yazmadi henuzMerhaba kızlar Allah yardımcımız olsun inşallah bende Bayadır araştırıyorum ankarada olanlar ebru Zülfikaroğlu haricinde sonuç alan veya yaptıran var mı ebru hanim bana çok. Pahalı geldi benimde bu sene yaza dugunum olacak yardimci olursaniz sevinirim
En fazla kac gun dayaniyor ki bu gecici doktordan doktora degsyormu illa 3 gun icinde olmak zornlu degl yani gerci ben kalici dusunyorm ama hep tutmama ihtmlni goz onunde bulndurdugum icin soryorum son kontole cagrlnca en fazla kac gn icersnde birlktelik olmasi gerkr sana doktorn en fazla su surede ilski yasamalisin dediyse kac gun dedi peki canjm2 hafta önce şişli medde geçici operasyon yaptırdım arkadaşlar bi soru. Yaşamadım dikimden sonra 4. Günde birlikte olduk ancak başbaşa kalabildik can yakıcı bişi ama korkulacak kadar değil tek başıma gittim öğle mesai aramda sonra işime devam ettim . Sonraki günlerde biraz sancım oldu ama sorun yaratacak kadar değil zaten asistanı her soruya cevap verip destek oluyo doktor da gerekli açıklamaları yapıyo operasyonsan önce merak ertiğini soruların cevabını veriyo nasıl yapman gerektıgını nasıl hareket esilmesi gerektigini çok şükür atlattım darısı benim gibi olan bahtsız arkadaslarımın basına merak eden soruları olan varsa cevaplarım ben hep dürüst olmayı seçtim hayatıma giren adamlara bişiler anlatmıştım kendimden ama işe yaramıyor bu yüzden boş laflara kimse inanmasın benim tavsiyem tecrübeyle sabittir üstüne de sizi kötü kadın görüp yararlanmaya çalışıyolar pisliklerini bu şekilde ortaya döküyor eşim hiç bişi bilmiyo bilse oda aynı şeyi düşünür eminim ki düz mantık erkekler çünkü dünya onların etrafında dönüyor sanıyor.
Cnm doktor bana bi hafta süre verdi ama ne kadar erken olursa o kadar iyi dedi süreyi uzatmak riskli dedi en fazla 3 gün içinde birlikte olursan sorun olmaz dedi olay başladığı gibi de bitmeli dedi bende kalıcı düşündüm sitede arkadaşların konuşmalarını baştan sona okudum ama baktım ki son dikişe giden cok o son dikişte geçici dikiş gibi bişi geldi bana ozaman kalıcı yapmanın mantıgı da yok o yüzden ben geçiciyi tercih ettim çok şükür devlet memuruyum kalıcıyıda karsılayabilicek durumum vardı bana biraz insanın zaafını doktorlar kullanıyor gibi de geldi acıkcası . Dediğim gibi geçicide bi sorun yaşamadım anca 4. Gün birlikte oldum gelen giden misafir vs derken kanamam da olduEn fazla kac gun dayaniyor ki bu gecici doktordan doktora degsyormu illa 3 gun icinde olmak zornlu degl yani gerci ben kalici dusunyorm ama hep tutmama ihtmlni goz onunde bulndurdugum icin soryorum son kontole cagrlnca en fazla kac gn icersnde birlktelik olmasi gerkr sana doktorn en fazla su surede ilski yasamalisin dediyse kac gun dedi peki canjm
Doktordan doktora değişip değişmediğini bilmiyorum açıkçası ilk başta kararlıydım ama sonra şişli mede karar verdim ilgilerinden de memnun kaldım hatta asistanının numarası hala var verebilirim bilgi almak isteyen soradabilir nasıl oldugunu vs size kalmışEn fazla kac gun dayaniyor ki bu gecici doktordan doktora degsyormu illa 3 gun icinde olmak zornlu degl yani gerci ben kalici dusunyorm ama hep tutmama ihtmlni goz onunde bulndurdugum icin soryorum son kontole cagrlnca en fazla kac gn icersnde birlktelik olmasi gerkr sana doktorn en fazla su surede ilski yasamalisin dediyse kac gun dedi peki canjm
kesinlikle bende sana tamamen katılıyorum yaptrmadan önce kendimi yedim bitirdim çok agır bi depresyon geçirdim erkek arkadaşıma karşı çok suçlu hissedip vicdan yapıyodum kendime gözümden yaş eksilmiyodu ama hayatta herkesin birilerinde sakladıkları büyük sırları olablir allah kimseye yaşatmasın böyle bir durumu ama işlemi yaptrdıktan sonra anladım ki boşuna bitirmişim kendimi işlemden sonra yeniden doğdum karşımızdaki kişilerde çok temiz değil hatasız hiçkimse yok bu hayatta birazda o tarafından bakmak gerekiyor kızlarKızlar hiç korkmayın cesaretinizi toplayın bi şekilde gidin ben eşime kuaföre ağda yaptırmaya gidiyorum diye çıktım gittim hiç kimse melek değil hiç kimse sizden değerlide değil ne gerekiyosa mutluluğunuz için onu yapın herkesin sırları var herkesin hayatında bi yara var ama böyle ama öyle ama böyle ben anlıyorum ne hissettiğinizi umarım destek olabilirim atlatmış biri olarak
Evet cnm öyle sadece erkekler daha rahatlar eşim bana ben çok yaptım diyede böbürleniyodu açıkçası bende antidepresan kullandım emboli attı beynimde felc olabilirdim kızlar atlattım çok şükür daha sertim hayata karşı biraz daha acımasız o yüzden boş şeyler kimseye sırrınızı vermeden hayatınıza olması gerektiği yönde devam edin normal davranın o kadar diyorum dünyanın sonu değil önemli olan sizsiniz onlar ne kdar değer veriyo kendilerine bi bakın göreceksiniz zaten umurlarında olmadan bozdukları kızı bile bırakan insanlar var bu kendilerine keyiflerine değer verdiklerini gösterir erkekleri bence düşünmeye gerek yokkesinlikle bende sana tamamen katılıyorum yaptrmadan önce kendimi yedim bitirdim çok agır bi depresyon geçirdim erkek arkadaşıma karşı çok suçlu hissedip vicdan yapıyodum kendime gözümden yaş eksilmiyodu ama hayatta herkesin birilerinde sakladıkları büyük sırları olablir allah kimseye yaşatmasın böyle bir durumu ama işlemi yaptrdıktan sonra anladım ki boşuna bitirmişim kendimi işlemden sonra yeniden doğdum karşımızdaki kişilerde çok temiz değil hatasız hiçkimse yok bu hayatta birazda o tarafından bakmak gerekiyor kızlar
Bnm kanamadi bir damla bileDaha ikinci haftamdayım ya bir de kuru tutmak gerekiyor deniyor dikişlere zarar verir mi diye düşünüyorum. Önceki sayfalara göz gezdirdim kalıcıdan umutlu değil kimse oldum bitti diye sevinirken daha da bunalıma girdim
Bnmde olmustu gittim dr bisey yok dedi eblbdim ve tek damla kan gelmedi hemdeBende bu operasyonu yaptırdım. Bugün 9. günüm. Sadece ilk gün biraz kanamam oldu daha sonra hiç olmadı. Ara ara batmalarım oluyordu. Ama bugün sabah peçeteye kan geldi bir miktar. Sizce neden olabilir? Dikişlerim mi açıldı acaba? Lütfen yardımınıza ihtiyacım var.
Son kontrole gttn mi hangi doktorduBnmde olmustu gittim dr bisey yok dedi eblbdim ve tek damla kan gelmedi hemde
Hangi hocaya ameliyat oldunBen yaptirdim ve bir damla bile kan gelmedi...Kalici yöntemdi yüzde yüz garanti verdi esim anlayisli ve ileri görslü biri hiç sornadi bile istersen doktora gidelim dedim hayir ben sana guveniyrm blki esnektir dedi ya hadi gidelim deseydi...Rezilligi düsünemiyorum...Ha sunu diyim kizlar ben vicdan azabindan 6 aydr tedavi oluyorum depresyona girdim kndime saygimi yitirdim boyke bi halt yiyosam kimseyi kandirnamaliydim.Esim cok iyi biri ona bktikca kahroluyrm bir kez daha dusunun derim yasadiklarinizn arkasinda durun kndinizi de kimseyide kandirmayin sayginizi kaybetneyin.Kndi goruslerinizde sizi her halinizle kabul eden insanlarla olun bi yalan uzerine hayat kurnayin.O kasadan kalkinca herseyi orda birakicam unutucam sandim ama malesef
Kime oldun canım bizide haberdar eder misin durumdanNeye göre kanama oluyor bu operasyonda anlamadım. Benim düğünüm yazın olacak ne kadar süre önce yaptırmak doğru acaba ben erken mi yaptırdım sizce? Bugün 3 hafta oldu yaptıralı ilk kontrolümde martta nasıl sabredeceğim bilmiyorum tabi. İnşallah sorunsuz bir şekilde bu süreci atlatırız. Benden güzel haberler bekleyen arkadaşlarıma da burdan umut olurum inşallah.
Kime oldun canım bizide haberdar eder misin durumdan
Çok sağol bende yaptırıp psikolojisinden kurtulmak istiyorum doktor araştırıyorum inşallah seninde iyi olur güzel haberlerini bekliyorumEderim tabikide birbirimize yardımcı olmak için buradayız zaten. Ben mustafa alihanoğluna yaptırdım kendisinin burda çok ismi geçmiyor ama araştırdığım ve gördüğüm kadarıyla iyi bir doktor. İnşallah onun sayesinde bu dertten kurtulacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?