inşallah o güzel haberi duymayı o kadar çok istiyorumki biraz olsun umut olacak bana.. ikinci haftadan sonra hafif kabız oldum ama zorlamadım kendimi. sizce zarar verir mi iyileşmeye? ama ilk 2 hafta iyiydim.

inşallah o güzel haberi duymayı o kadar çok istiyorumki biraz olsun umut olacak bana.. ikinci haftadan sonra hafif kabız oldum ama zorlamadım kendimi. sizce zarar verir mi iyileşmeye? ama ilk 2 hafta iyiydim.
doktor ne kadar süre verdi birde kot giymeyin diyolar sen giyiyomusun kayısı ye bol bol kabızlığa iyi gelir

Kızlar ankarada önerebileceğiniz kim var ebru hoca ve şahap hoca var diye biliyorum bilginiz varsa yazın lütfen. Fiyatlarıda ekleyin

Arkadaşlar operasyondan birkaç zaman sonra bölgede değişiklik olan varmı

O bolge mi degisyomus ? Bu arada burda MC-y dye bi arkadas vardi kafamda soru isrtleri olan doktora gdckti ve habr verckti bayadir da girmyor belki sifreni unuttunn eger okuyosan lutfen haberni bekliyorum.

Kızlar burda bi üye vardı naptın dedim oldun mu gerek kalamdı dedi bende söyledi sandım ama yok bi arkadaşınn tarif ettiği şekilde bi kaç jilet atmış kan birikmiş sonra ilişkide de biraz zorlanınca kanıda görünce tamam işte bu olay bana yapay kızlık zarıyla da halledilebileceği konusunda ümit verdi aslında

Nasıl jilet atmış nereye ben de bi doktora mail atmıştım ilişkiye 25 gün önceden dikiyomuş onu anlayamadım

Bi ara herkes ameliyat oluyor sonra ses seda olmuyor arkadaşlarr naptınız operasyon olanlar kalıcı olanlar durumlar nasıl ara ara bilgilendirin bizide yahu

Bi ara herkes ameliyat oluyor sonra ses seda olmuyor arkadaşlarr naptınız operasyon olanlar kalıcı olanlar durumlar nasıl ara ara bilgilendirin bizide yahu

Merhaba arkadaşlar benim bugün 39. günüm. Kontrolüm 2.ayımda oldugu için henüz sonucu yazamıyorum. birinci aya kadar sıkıntılı geçti benim kendimde çok stres oldum ama 1 ayı doldurduktan sonra daha rahat hareket etmeye başladım fakat kontrole kadar dikkat etmeye devam..

Ya bir ay sıkıntılı demişsiniz korktum çalıştıpım için nasıl olacak ya çok mu zor sonrası

Ya bir ay sıkıntılı demişsiniz korktum çalıştıpım için nasıl olacak ya çok mu zor sonrası

Sıkıntılı derken ben kendim çok stres oldum kendi kendime evham yaptım hep. ilk 2 hafta çok önemli daha sonra hareketler normale dönüyor. Bende işlemden 4 gün sonra işe başladım o konuda bi sıkıntı olmadı. Sadece işlemi yaptırdıktan sonra kontrole kadar olumsuz şeyler düşünmemeye çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…