- 21 Ocak 2017
- 53
- 12
- 3
- 40
doktor ne kadar süre verdi birde kot giymeyin diyolar sen giyiyomusun kayısı ye bol bol kabızlığa iyi gelirinşallah o güzel haberi duymayı o kadar çok istiyorumki biraz olsun umut olacak bana.. ikinci haftadan sonra hafif kabız oldum ama zorlamadım kendimi. sizce zarar verir mi iyileşmeye? ama ilk 2 hafta iyiydim.
Bi ara herkes ameliyat oluyor sonra ses seda olmuyor arkadaşlarr naptınız operasyon olanlar kalıcı olanlar durumlar nasıl ara ara bilgilendirin bizide yahu
Ya bir ay sıkıntılı demişsiniz korktum çalıştıpım için nasıl olacak ya çok mu zor sonrasıMerhaba arkadaşlar benim bugün 39. günüm. Kontrolüm 2.ayımda oldugu için henüz sonucu yazamıyorum. birinci aya kadar sıkıntılı geçti benim kendimde çok stres oldum ama 1 ayı doldurduktan sonra daha rahat hareket etmeye başladım fakat kontrole kadar dikkat etmeye devam..
Ya bir ay sıkıntılı demişsiniz korktum çalıştıpım için nasıl olacak ya çok mu zor sonrası
kime oldunuzkalıcı oldum kızlar
murat arslana oldum bugün .[/QUOTE Ucret nekadar verdiniz. Birde son kontrol zorunlulugu vqrmi murat beyde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?