Bence geçmişte yaşadığın acıların yanında ameliyat sonrasındaki acı hic gelir. Çok sevindim senin adına. Umarım hersey gönlünce olur.cnm son kontrole gerek kalmama durumu var kişiden kişey değişiyo ama ben gerek olmasa bile son dikişe gelmek istedigimi söyledim 2750 e oldm
Evet bende taniyorum onlari gecmisi ve elestirileri okuyunca vaz gectim Ankarada Uzman Dr .Derya korkmaza gittim cok memnun kaldim fiyat 2500 uzun vadeli yaptirdim hic belli deyil tamamen estetik 15gun sonrada kontrola gittim hersey yolundaKızlar ankarada önerebileceğiniz kim var ebru hoca ve şahap hoca var diye biliyorum bilginiz varsa yazın lütfen. Fiyatlarıda ekleyin
Canım için rahat olsun çok normal okadar dikiş atıldı bu esnada oluşan kanamalar tabiki hareket edince sızıntı şeklinde akacaktır normal bi yerimize dikiş atıldığında bile kanama sızıntı oluyor öyle düşün dokular kaynayıp dikişler düştü mü eski haline gelecektirkızlar perşembe günü kalıcı oldum biliyosunuz, bugün 4 gün hala ufak ufak kanamalar var yürüdükce damla damla . yazılanlara göre kalıcı olanlarda ilk gün sadece kanama oluyormuş . cok azaldı kanamalar ama moralim bozuldu acaba tutmuyor mu ? neden oluyo anlamıyorum
Merak etme her sey guzel olacak senın kadar sonucu merak ıcınde bekliyorum her sey guzel olacakkızlar perşembe günü kalıcı oldum biliyosunuz, bugün 4 gün hala ufak ufak kanamalar var yürüdükce damla damla . yazılanlara göre kalıcı olanlarda ilk gün sadece kanama oluyormuş . cok azaldı kanamalar ama moralim bozuldu acaba tutmuyor mu ? neden oluyo anlamıyorum
cnm senin konteolğn ne zmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?