cnm son kontrole gerek kalmama durumu var kişiden kişey değişiyo ama ben gerek olmasa bile son dikişe gelmek istedigimi söyledim 2750 e oldm

işlemden sonra araba sürüp sehir degiştirenler , işe gidip calışanlar filan ...benim için cok zor oldu . metro da giderken 2 dk lıgına bayılmışım . yanımdaki kız ıyandırdı. akşam eve gelene kadaar otobüs te oturamadım .oturunca daha cok acıyo diye.akşam bu saat oldu uyuyamadım . böyle acıyo orası yürüdügmde bile . yatarken hiç bir pozisyonda rahat edemiyorum. doktor antibiyotik , agrı kesici,kan sulandırıcı, kabız olmaya engel ilaçlar yazdı . birde adet olmayayım diye geciktirici kullanıyorum . bu forumu yaklaşık 5 senedir takip ediyorum bana da kısmet oldu amelit olmak . ve ben kalıcıyı sectim . zarım ince diyemdoktor bey flep yapmadı ortada küçük bir delik olacak sekilde işlemi gerçekleştirmiş.15 gün sonra kontrole cagırdı. genel anestezi ile oldum. bayılmıyorum diye korktum başta sonra uyuya kalmışım. ameliyat bittikten sonra diger odada buldum kendimi bi 30 dk ayılmam için bekledim

sonrasında meyve suyu verdiler kan şekerim için , akşam eve gelince de katı bişey yememek adına süt içtim . alaturka tualet kullama dedi doktor . ama evimde başka tualet yok onu napıcagımı bilmiyorum. minikperimm aklıma geldi hep .o da murat beye ameliyat olmuştu. gecici işleme gerek kalmasa bile dügünden 2 gün önce gelmek istiyorum gelebilirsem

cnm son kontrole gerek kalmama durumu var kişiden kişey değişiyo ama ben gerek olmasa bile son dikişe gelmek istedigimi söyledim 2750 e oldm
Bence geçmişte yaşadığın acıların yanında ameliyat sonrasındaki acı hic gelir. Çok sevindim senin adına. Umarım hersey gönlünce olur.

Kızlar ankarada önerebileceğiniz kim var ebru hoca ve şahap hoca var diye biliyorum bilginiz varsa yazın lütfen. Fiyatlarıda ekleyin
Evet bende taniyorum onlari gecmisi ve elestirileri okuyunca vaz gectim Ankarada Uzman Dr .Derya korkmaza gittim cok memnun kaldim fiyat 2500 uzun vadeli yaptirdim hic belli deyil tamamen estetik 15gun sonrada kontrola gittim hersey yolunda

Kizlar beni coğunuz tanıyorsunuz bir arkadaşı m var zor durumda yakında düğünü var ne yapcüm diye korkuyoruz benden rica etti buraya gırp sizden onerı icin hic adanada bu islemı yaptıran varmı ebru ünala gecici düğün öncesi varsa yalvarırım yazın yoksa kız intihar edecek

Olumlu olumsuz yazın.ebru zülfikaroğlunu istiyor günü birlikgitse adana ankara rötar yaparmı ucak kızlar aksilik cıkar dıyede korkuyo kına günü orda olacak yaptırıp dönecek yol bi saatten az sürer sizce rötar sorunu olurmu.gecici yaptıranlar yazsın lütfen

adet kanaması gibi 2 gün devam eden var mı? kalıcı işlemde ? yürüyünce kanıyor . yatınca bişey olmuyor

kızlar perşembe günü kalıcı oldum biliyosunuz, bugün 4 gün hala ufak ufak kanamalar var yürüdükce damla damla . yazılanlara göre kalıcı olanlarda ilk gün sadece kanama oluyormuş . cok azaldı kanamalar ama moralim bozuldu acaba tutmuyor mu ? neden oluyo anlamıyorum

Canım için rahat olsun çok normal okadar dikiş atıldı bu esnada oluşan kanamalar tabiki hareket edince sızıntı şeklinde akacaktır normal bi yerimize dikiş atıldığında bile kanama sızıntı oluyor öyle düşün dokular kaynayıp dikişler düştü mü eski haline gelecektir

Merak etme her sey guzel olacak senın kadar sonucu merak ıcınde bekliyorum her sey guzel olacak

geceleri yatınca filan hiç kan gelmiyor sabah uyandıgımda . ama iş için evden cıkıp işe geldigimde bakıyorum gelmiş yine . otobüs de filan otırunca baskı oluyo cnm acıyo . hayırlısı olsun valla

Kızlar benim bugün 47. günüm ama hala ip düşmesi falan olmadı bende. sizce neden olabilir?

tmm cnm sıkma canını , öncesinde kontrole gittin mi o zaman dügümlerin düşmesi konuusnda ne dedi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…