- 21 Mart 2012
- 1.624
- 177
- 123
Benim le aynı dönemde ameliyat olanlar arkadaşlar. kontrole daha gitmeyenler gidince yazın lütfen
tmm cnm sıkma canını , öncesinde kontrole gittin mi o zaman dügümlerin düşmesi konuusnda ne dedi peki
Aynen aramızda 1 hafta var canim.Benim de ayın 6 da tam 2 ay olucakHayal alemi sanırım sen benden 1 hafta önce olmuştun. Olmazsa bu hafta gidecegim bekleyemeyeceğim daha fazla. haberdar ederim sizi.
Hangı doktora oldn cnmArkadaşlar selamlar bugün 48. Günüm ve kontrole gittim. Dikişlerim tutmuş
umarım :)uzun süre arastırdım bu işlemi yaptırım yaptırmamak konusunda cok kararsız kaldım.nihayetinde fleep yönteminde karar kıldım. umarım bir sorun cıkmaz
Mustafa alihanoğlu'na yaptırdım canımHangı doktora oldn cnm
Sagol cnm ızmırdeymıs sanırım o doktor ben İstanbul da arastyrmMustafa alihanoğlu'na yaptırdım canım
Neden pısman sın kıKızlar moralim çok bozuk 7-8 ay önceden yaptırdım keşke yaptırmasaydım erkenden
Oncelikle intar etmesine gerek yok benim gittigim DrDerya Korkmaz Ankarada ucakta rotar yapmadi bende mersinden gittim gunu birligine dugunum oldugunda hic sorun yasamadim ilk gece kanamam oldu esimde anlamadi simdi mutlu bir evliligim var mutlulumu Dr Derya korkmaz hocama borcluyum tavsiye ederimKizlar beni coğunuz tanıyorsunuz bir arkadaşı m var zor durumda yakında düğünü var ne yapcüm diye korkuyoruz benden rica etti buraya gırp sizden onerı icin hic adanada bu islemı yaptıran varmı ebru ünala gecici düğün öncesi varsa yalvarırım yazın yoksa kız intihar edecek
Olumlu olumsuz yazın.ebru zülfikaroğlunu istiyor günü birlikgitse adana ankara rötar yaparmı ucak kızlar aksilik cıkar dıyede korkuyo kına günü orda olacak yaptırıp dönecek yol bi saatten az sürer sizce rötar sorunu olurmu.gecici yaptıranlar yazsın lütfen
Oncelikle intar etmesine gerek yok benim gittigim DrDerya Korkmaz Ankarada ucakta rotar yapmadi bende mersinden gittim gunu birligine dugunum oldugunda hic sorun yasamadim ilk gece kanamam oldu esimde anlamadi simdi mutlu bir evliligim var mutlulumu Dr Derya korkmaz hocama borcluyum tavsiye ederim
Cnm lütfen gerilme lütfen hersey guzel gececk öle dusun buradaki kadınlara nekdr cok kızsam da hatta kendımde dıktırmek olsada bıze gercekten asık adam bu durumu sorun etmıoesneme fln olacak diye canım bide düğüne kadar daha çok tedirginlik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?