Cnm lütfen gerilme lütfen hersey guzel gececk öle dusun buradaki kadınlara nekdr cok kızsam da hatta kendımde dıktırmek olsada bıze gercekten asık adam bu durumu sorun etmıo

İnşallah canım.. ama çok korkuyorum bi süreliğine unutmak istiyorum.. lütfen dua edelim birbirimize..

İnşallah canım.. ama çok korkuyorum bi süreliğine unutmak istiyorum.. lütfen dua edelim birbirimize..
Guzel seyler olacak sıkma kendını tabıkıde ınsallah cok guzel gececek ben bır doktorla konusmustum dedikı dıkıslerı esnek dikerlerse sıkıntı yok

kalıcı yaptırdıgımdan beri tahatladım bende. sonucta bi adım attım.
birde 14. gün kontrole cagırdı doktor sorun yok dedi.
doktor kontrol sırasında orada bi gerginlik hissediyorum.
birde akıntın büyük ve yogun oldugunda akıntının cıktıgını hissetmezdm ordan su an hissediyorum .
daralmış gibi bildiginiz

Nasıl geçti 2 haftan çok zorlandınmı aşkın.

cnm ilk 3-4 gün cok zor gecti hele ilk 2 gün
yatarken bile zorlndım . düz oturamıyordum.
bugün 16.gün adet olmaya başladım , şimdi iyiyim cok hissetmşyorum bakalım iyiyim . doktor sıkıntı yok dedi
3 hafta sonra kontrole gidicem yine

geceleri yatınca filan hiç kan gelmiyor sabah uyandıgımda . ama iş için evden cıkıp işe geldigimde bakıyorum gelmiş yine . otobüs de filan otırunca baskı oluyo cnm acıyo . hayırlısı olsun valla
Ya ben de merak ediyorum.Bir yerde okudum.Doktor 1 hafta dinlenemeyecekseniz kalici yaptirmayin yazmis.Benim isim oturarak.Nasil yaptiniz bunu?

beniö işimde öyle. bi şekilde idare ediyosun.7 gün sonra hiç kan gelmedi benden . şu an adetim ama . bakalım sonuc ne olacak

Bende eylulde ebru hanima yaptirdim islemi.cok sıcakkanli anlayisli yaklasti yargilamadi.ilk kontrolde para almadilar ikinciye gittigimde aldilar.ama hala tedirginim.yani ne kadar garanti verselerde o geceyi yasamadan inanamayacagim ve cok korkuyorum.ölümle yaşam arasinda gidip geliyorum ve agliyorum.

Merhaba benm de aklma bu dikim düşüncesi var bende doğal çentik varmış doktor kanar %99 dedi ama az bir kanaman olur dedi napıcağımı bilemedim birşey yaşamadımda nasıl oluştu o çentik bilemedim nişanlıyım evlenicem de benm için önenmli bir konu napıcağımı şaşırmış durumdayım burada okudum çentiği olanlar hep dikim kararı almış bilemedim napıcağımı

Ebru hanima yaptiripta yakin zamanda evlenenler sonuc yazabilir mi

Bende 30 gün önce bu işlemi yaptırdım . Ağrı , kanama filan yok ama batma ve sızı hissediyorum.Henüz kontrole gidemedim .

Sizde de oldu mu bu sızı ve batmalar .

Bende 30 gün önce bu işlemi yaptırdım . Ağrı , kanama filan yok ama batma ve sızı hissediyorum.Henüz kontrole gidemedim .

Sizde de oldu mu bu sızı ve batmalar .
Bende de olmustu ilk gunler ve cok zorlanmistim batmalar yuzunden

Şuan hala sızım var , psikolojikte olabilir çünkü rahat değilim hala alışamadım bu duruma .

Sizin sızlama durumu ne zaman son buldu ? 30 günü geçti mi ?
kızlar sonucu ne zaman alcaksınız ya şu kalıcı yaptıranlardan da bi dönüş alsak geçicide %100 sorunsuz ilerliyor onda sorunumuz kalmadı bide kalıcıdan emin olabilsek

Nekdr para aldılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…