Umarım guzel sonuc alırsın lütfen sonucu bıze bıldırben dügünügüme tam 2.5 ay kala yaptırdım canım bakalım ne olacak
Doktorun böyle bi ihtimalin olabileceğını soylemismiydiKızlar moralim çok bozuk 7-8 ay önceden yaptırdım keşke yaptırmasaydım erkenden
Doktorun böyle bi ihtimalin olabileceğını soylemismiydi
Cnm lütfen gerilme lütfen hersey guzel gececk öle dusun buradaki kadınlara nekdr cok kızsam da hatta kendımde dıktırmek olsada bıze gercekten asık adam bu durumu sorun etmıo
Guzel seyler olacak sıkma kendını tabıkıde ınsallah cok guzel gececek ben bır doktorla konusmustum dedikı dıkıslerı esnek dikerlerse sıkıntı yokİnşallah canım.. ama çok korkuyorum bi süreliğine unutmak istiyorum.. lütfen dua edelim birbirimize..
Nasıl geçti 2 haftan çok zorlandınmı aşkın.kalıcı yaptırdıgımdan beri tahatladım bende. sonucta bi adım attım.
birde 14. gün kontrole cagırdı doktor sorun yok dedi.
doktor kontrol sırasında orada bi gerginlik hissediyorum.
birde akıntın büyük ve yogun oldugunda akıntının cıktıgını hissetmezdm ordan su an hissediyorum .
daralmış gibi bildiginiz
Ya ben de merak ediyorum.Bir yerde okudum.Doktor 1 hafta dinlenemeyecekseniz kalici yaptirmayin yazmis.Benim isim oturarak.Nasil yaptiniz bunu?geceleri yatınca filan hiç kan gelmiyor sabah uyandıgımda . ama iş için evden cıkıp işe geldigimde bakıyorum gelmiş yine . otobüs de filan otırunca baskı oluyo cnm acıyo . hayırlısı olsun valla
Bende de olmustu ilk gunler ve cok zorlanmistim batmalar yuzundenBende 30 gün önce bu işlemi yaptırdım . Ağrı , kanama filan yok ama batma ve sızı hissediyorum.Henüz kontrole gidemedim .
Sizde de oldu mu bu sızı ve batmalar .
Bende de olmustu ilk gunler ve cok zorlanmistim batmalar yuzunden
kızlar sonucu ne zaman alcaksınız ya şu kalıcı yaptıranlardan da bi dönüş alsak geçicide %100 sorunsuz ilerliyor onda sorunumuz kalmadı bide kalıcıdan emin olabilsekŞuan hala sızım var , psikolojikte olabilir çünkü rahat değilim hala alışamadım bu duruma .
Sizin sızlama durumu ne zaman son buldu ? 30 günü geçti mi ?
Nekdr para aldılarBende eylulde ebru hanima yaptirdim islemi.cok sıcakkanli anlayisli yaklasti yargilamadi.ilk kontrolde para almadilar ikinciye gittigimde aldilar.ama hala tedirginim.yani ne kadar garanti verselerde o geceyi yasamadan inanamayacagim ve cok korkuyorum.ölümle yaşam arasinda gidip geliyorum ve agliyorum.
Sonuc icin 2018 falan diyebilirim ve icim icimi yiyor.3300 tl di.Nekdr para aldılar
Cnm lütfen gerilme mutlaka kanayacaktır dugunn ne zamanSonuc icin 2018 falan diyebilirim ve icim icimi yiyor.3300 tl di.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?