Insallah canim dugun tarihi belli degil.ben hayirlisiyla bu yukten kurtulmak istiyorum.gecmiste yaptigim bi hatanin bedelini simdi oduyorum.keske diyorum hep.Allahim insallah burdaki her caresiz insanin dermanini verir.Cnm lütfen gerilme mutlaka kanayacaktır dugunn ne zaman
Cnm bnm ya bak bnmde suan erkek arkdsm baska oda bekarete önem veriyor ama ben bukdr takmıyorum evlilige yakın gıdıp gecıcı dıktrrm dıye dusunuom canm bnm bukdr gerilme lütfen senı gercekten seven bunu sorun etmez kı senın kesın kanayacaktır rahat ol gerilme lütfen derın bır nefes al hersey guzel olacak dıye dusun unut artık sen bır kızsın artık:))Insallah canim dugun tarihi belli degil.ben hayirlisiyla bu yukten kurtulmak istiyorum.gecmiste yaptigim bi hatanin bedelini simdi oduyorum.keske diyorum hep.Allahim insallah burdaki her caresiz insanin dermanini verir.
Canim cok tesekkur ederim ama onun buna dikkat etcegini dusunuyorum yani onun icin onemli oldugunu ve yalan soyluyorum ki bu en nefret ettigi sey.insallah kanamam olurda guzel bi yuvam bi ailem olur gecmisimi silip atarim.seninde mutlu olmani isterim canim :)Cnm bnm ya bak bnmde suan erkek arkdsm baska oda bekarete önem veriyor ama ben bukdr takmıyorum evlilige yakın gıdıp gecıcı dıktrrm dıye dusunuom canm bnm bukdr gerilme lütfen senı gercekten seven bunu sorun etmez kı senın kesın kanayacaktır rahat ol gerilme lütfen derın bır nefes al hersey guzel olacak dıye dusun unut artık sen bır kızsın artık:))
Her şey cok güzel olacak merak etme Allah ın izniyle nunu aşıcagızz kendimize artık yuklenmeyelm bence .Hersey olacagina erermısCanim cok tesekkur ederim ama onun buna dikkat etcegini dusunuyorum yani onun icin onemli oldugunu ve yalan soyluyorum ki bu en nefret ettigi sey.insallah kanamam olurda guzel bi yuvam bi ailem olur gecmisimi silip atarim.seninde mutlu olmani isterim canim :)
Cnm lütfen gerilme lütfen hersey guzel gececk öle dusun buradaki kadınlara nekdr cok kızsam da hatta kendımde dıktırmek olsada bıze gercekten asık adam bu durumu sorun etmıo
O yüzden erkekler dürüst olmayı haketmiyor onlar için detaylar duygular ne yaşadığın önemli değil seni başkasıda ... mı yapmadımı mantıkları beyinleri böyle işliyorİş oraya geldimi aşk maşk bahane. Başlarda sorun değil falan dese de sonradan öyle olmuyor. Her tartışmada yüze çarpılıyor yapılan yanlışlar...
Normalde bi yerimize dikiş atıldığında o dikişler çürür düşerdi demekki buda öyle dokular kaynayınca dikişler eriyor düşüyor bakalım kontorlde ne dicek kontrol çok duyarılısın canım teşekkür ederiz sana her detayı sormadan gelip yazıyorsun :*arkadaşlar bugün 32. gün çamaşırımda böyle düügm olmuş bi ip gördüm .
bilmiyorum bakalım ne oldu. perşembe günü 2.bci kontrolüm var
Senin ilk ameliyat ne kadar sürmüştü canim..en son dikiş lokal anestesi ile 20 dk anca sürer..cnm bende bugün kontrole gittim. saat 3 yönünde centigin var dedi yani orası tutmamıs. fakat alt kısmı iyi tutmuş genel olarak yüzde 90 kanar dedi. ama riske atmayalım ben son iki dikişi öneriyorum size dedi. tutsa bile ben son 2 dikişe gitmek istiyordum kesin olsun diye .
böylelikle oram gercekten toparlanmş oldu kızlar, oradaki gerilmeyi ve darlıgı hissedebiliyorum tualet yaparken .
genel anestezi ile yapacak yine son 2 dikiş az zaman alan bir şeymiş muhtemelen işleme girmem ile cıkmam 30 dk falan sürer gibi
Yok canim senle ozelden mesajlasmistik hatta..ben antalya da oldum..daha gitmedim kontrole..cok sevindim tuttuguna..genel anestezi yapılcak ama onu biliyorum daha dgrusu işte koldan giriş yaparak anestezi yapıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?