Cnm lütfen gerilme mutlaka kanayacaktır dugunn ne zaman
Insallah canim dugun tarihi belli degil.ben hayirlisiyla bu yukten kurtulmak istiyorum.gecmiste yaptigim bi hatanin bedelini simdi oduyorum.keske diyorum hep.Allahim insallah burdaki her caresiz insanin dermanini verir.

Insallah canim dugun tarihi belli degil.ben hayirlisiyla bu yukten kurtulmak istiyorum.gecmiste yaptigim bi hatanin bedelini simdi oduyorum.keske diyorum hep.Allahim insallah burdaki her caresiz insanin dermanini verir.
Cnm bnm ya bak bnmde suan erkek arkdsm baska oda bekarete önem veriyor ama ben bukdr takmıyorum evlilige yakın gıdıp gecıcı dıktrrm dıye dusunuom canm bnm bukdr gerilme lütfen senı gercekten seven bunu sorun etmez kı senın kesın kanayacaktır rahat ol gerilme lütfen derın bır nefes al hersey guzel olacak dıye dusun unut artık sen bır kızsın artık:))

Canim cok tesekkur ederim ama onun buna dikkat etcegini dusunuyorum yani onun icin onemli oldugunu ve yalan soyluyorum ki bu en nefret ettigi sey.insallah kanamam olurda guzel bi yuvam bi ailem olur gecmisimi silip atarim.seninde mutlu olmani isterim canim :)

Her şey cok güzel olacak merak etme Allah ın izniyle nunu aşıcagızz kendimize artık yuklenmeyelm bence .Hersey olacagina erermıs

Kızlar burada namus tımsallerı var ya hanı dıolar ko durst olun bu sızın gecmısınız ben durst oldum bıraz dusunmek ıstıomus eminim benı terk edıcek kendısı en az 8 kısı ıle yapms bakıre bozmuş bana gelınce namus abidesi kesıldı sakın durst olmayın haketmıolar

Kızlar bu kalıcı işlemi düğün tarihine üç ay kala mı yaptırmalı tarih belli olmadan yapınca esniyormu ne önerirsiniz operasyon olan arkadaslarım fikir versin lütfen toparlanma süreci nasıl geçiyor iş hayatıyla birlikte çok bunaldım düşünmekten

cnm 3 ay önce yaptırman ideal . 2 ay sonunda sonuc belli oluyo diyolar.
iş hayatıyla ilk 2 hafta zor oluyo. işlemden sonra mutlaka 2-3 gün dinlenmelisin zor olur.
ilk gün işlem sonrası dönüşte otobüste oturamadım agrıdan

Cnm lütfen gerilme lütfen hersey guzel gececk öle dusun buradaki kadınlara nekdr cok kızsam da hatta kendımde dıktırmek olsada bıze gercekten asık adam bu durumu sorun etmıo

İş oraya geldimi aşk maşk bahane. Başlarda sorun değil falan dese de sonradan öyle olmuyor. Her tartışmada yüze çarpılıyor yapılan yanlışlar...

İş oraya geldimi aşk maşk bahane. Başlarda sorun değil falan dese de sonradan öyle olmuyor. Her tartışmada yüze çarpılıyor yapılan yanlışlar...
O yüzden erkekler dürüst olmayı haketmiyor onlar için detaylar duygular ne yaşadığın önemli değil seni başkasıda ... mı yapmadımı mantıkları beyinleri böyle işliyor

şurda su yapmak gerekiyo mu yapmamak mı gerekiyo mu konusunu yaklaşık 5 yıldır tartısıyolar...
diktirmek isteyen nasıl ve neler yaşayacagını ögrensin siye okusun buraları rica ediyorum artık...

operasyonu basından gecirenler de o olayları anlatsın.
konuyu unutanlar başlıga bakabilir.

arkadaşlar bugün 32. gün çamaşırımda böyle düügm olmuş bi ip gördüm .
bilmiyorum bakalım ne oldu. perşembe günü 2.bci kontrolüm var

arkadaşlar bugün 32. gün çamaşırımda böyle düügm olmuş bi ip gördüm .
bilmiyorum bakalım ne oldu. perşembe günü 2.bci kontrolüm var
Normalde bi yerimize dikiş atıldığında o dikişler çürür düşerdi demekki buda öyle dokular kaynayınca dikişler eriyor düşüyor bakalım kontorlde ne dicek kontrol çok duyarılısın canım teşekkür ederiz sana her detayı sormadan gelip yazıyorsun :*

5 yıldır siteyi takip edince duyarlı oluyosun canım :)
heyecanlıyım sanki tutmuş gibi hissediyorum.
1 hafta öncesine kadar hiç bakmamıştım orama.
1 haftadır 2 kere baktım ıkındım com ıkınmadan delik küçülmş geldi.

fakat tutsa bile nedense gecici sadece kanıyor kalıcı kanamaz gibi geliyor bana nedense...

oranın tam nasıl kapandıgını doktor kontrol ederken foto cekip bana göstermesini istemek istyrm ama
cekiniyorum.

canım ben bugün gittim kontrole dikişlerin tutmuş ama çeltik var dedi. düğününden önce gel kontrol edelim olmazsa bi dikim daha yaparız dedi. acaba bunu para almak için mi dedi bilmiyorum ama şuanda çok iyi durumda dedi. Ben belki başka bi doktora daha kontrole gidebilirim.

cnm bende bugün kontrole gittim. saat 3 yönünde centigin var dedi yani orası tutmamıs. fakat alt kısmı iyi tutmuş genel olarak yüzde 90 kanar dedi. ama riske atmayalım ben son iki dikişi öneriyorum size dedi. tutsa bile ben son 2 dikişe gitmek istiyordum kesin olsun diye .
böylelikle oram gercekten toparlanmş oldu kızlar, oradaki gerilmeyi ve darlıgı hissedebiliyorum tualet yaparken .
genel anestezi ile yapacak yine son 2 dikiş az zaman alan bir şeymiş muhtemelen işleme girmem ile cıkmam 30 dk falan sürer gibi

Senin ilk ameliyat ne kadar sürmüştü canim..en son dikiş lokal anestesi ile 20 dk anca sürer..

valla canım belki de öyle sürer de ben maksümum öyle sürer die tahmin ettim.
ilk ameliyatım girmemle ayılmam arası filan 50 dk sürdü sanki ama tam da hatırlamyrm yalan olmasın .
sen de murat hocaya mı ameliyt olmştn ?

genel anestezi yapılcak ama onu biliyorum daha dgrusu işte koldan giriş yaparak anestezi yapıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…