tamam canım şimdi hatırladım. orası baya bi daraldı ama işte bi tarafı centikli kalmış .
gecici gününü de atlatırsam sıkıntı yok inşallah

Yok canim senle ozelden mesajlasmistik hatta..ben antalya da oldum..daha gitmedim kontrole..cok sevindim tuttuguna..
funda hanımdı dimi hala mı gitmedin kontrole kız kaç ay geçti seni takip ediyorum o dr benimde aklımda bi sen varsın sende paylaş bebeğim

Canim senin kac yirtik vardı birde dibe kadar mi yirtik ti. Saat 3 deki çentik nasıl oluşmuş orasıda yirtikmiydi?

Kızlar bişey sorcam kalıcı işlemden sonra son kontrolde düğünden önce dikiş attıranlar veya atılacak olanlar o dikişler görünüyor mu cok korkuyorum eş bakınca görünür mü

Hemen ilişkiye gireceksin..mesela dikis atilip dr.7 gunde iliskiye girmek zorundasin dediginde ilk iliskiyi yasayip diger iliskilerde engelliceksin..

Hemen ilişkiye gireceksin..mesela dikis atilip dr.7 gunde iliskiye girmek zorundasin dediginde ilk iliskiyi yasayip diger iliskilerde engelliceksin..

canım senin söylediğin düğün öncesi ilişki yaşayacak olanlar için sanırım düğünden sonra olacaksa nasıl engelleyeceksinki

Aynen çok yanlış anlamış sorumu kalıcı işlemde tamam dikişler eriyo kalmıyo vs ama kalıcı yapıldıkdan sonra bazı drlar son kontrolde bi kaç dikiş daha atıyormus düğüne iki üç gün kala o dikişler kalmıyomu sorum o dikişler görünürmü eş tarafından benim evleneceğim adam bakar gibi geliyo ne işi var neyi inceleyecek demeyin

Onceki yazilanlari okursaniz benim yazdigimin ne kadar dogru olduginu görürsünüz..iliski yasadiktan sonra evlendikten sonra oluyor bu..ipleri carsafa düşen var.onun icin ameliyat oldugu yerde kalma ihtimali de var..cok dikkat edeceksiniz..oncekileri okuyun..isterseniz dr.a da sorun..

İşlem yaptıranlar durumunuz ne? kimse artık bişey paylaşmıyor.

Merhaba arkadaslar uzun bi sure takip ettim bu konuyu olumlu olumsuz her yorumu benimde kalici islem yaptirmam gerekiyordu yaptirdim da bugun 18. Gunum insallah tutmustur dikisler

Arkadaslar ilk bir haftam zor gecti sekreter olarak calisiyorum hergun araca binip gelmek zorundaydim araca binmek cok korkuttu beni bacaklarimi cok acacakmisim da dikisler tutmayacakmis gibi isyerinde surekli oturup kalkiyorum yerimden baskasinin yaninda oturup kalkmam zor oldu aciyordu doktorum hic sorularimi yanitsiz birakmadi hala oksururken hissediyorum orasini ama suan oturup kalkmam da sikinti yok sadece tuvalet klozet olmaliymis hala dikkat ediyorum dikislerin dusmesini bekliyorum

Canım kime yaptırdın hangi dr

Ne sorsam cevap verdi garanti de verdi kontrole sehir disindaki cogu hastam gelmiyo bi sorun cikmaz dedi ama gene de bi kontrole gidecem ama ne zaman olur bilemiyorum

Ve kisa sure sonra dugunum olacak ama nisanlim asker gorevde gelebilecegi zaman dugun tarihimizi koycaz sonucu mutlaka paylasirim en azindan birine umut olur

Ve kisa sure sonra dugunum olacak ama nisanlim asker gorevde gelebilecegi zaman dugun tarihimizi koycaz sonucu mutlaka paylasirim en azindan birine umut olur
Canım inş olumlu olur hersey mutlaka kontrole git bi ay sonra hatta evlenmeden önce üç dört gün kalada git riske atma bazı zamanlar son dikişe ihtiyac olabiliyomus

evet canım gitmek istiyorum zaten tuttumu belli değil bu belirsizlikten kurtulmak adına gitmek istiyorum ama bi de başka doktora gidip onada sormak istiyorum sadece bir doktor ile içim rahatlamayacakmış gibi

Selamlar dün tedbir amaçlı başka doktora muayene oldum monitörden görüntülü gösterdi doktor. şimdilik herşeyin yolunda olması içimi rahatlattı. operasyonla ilgili içinizde şüphe varsa güvenebileceğiniz başka doktora gidin mutlaka.

Kızlar bişey danışcam benim evleneceğim tarih belli değil seneyede olabilir bu yıl ekim kasım olabilme ihtimalide yüksek ben haftaya cumartesi için randevü aldım ilk defa kontrole gitcem uygun olursa operasyonuda yapayım diyorum sizce erken mi hep düğüne 3 ay kala diye aklımda kaldı ama bu seferde sıcaklarda nemden dolayı kuru olması gerektiğinden panikledim bi cesaret aldım sizce olsam bi sıkıntı yasarmıyım süre uzun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…