Hangi doktoru düşünüyorsun?

cnm cok sık girmiyorum. gecici yaptırcam dügünden 2 gün önce sizlere yazıcam inş. şu sıralar duaya cok ihtiyacım var . dua ediverin bana .sizi seviyorumm

Kızlar cumartesi kontrolum var ilk defa görüncem çok korkuyorum dokularına olmaz derlerse napıcam ameliyatı geçtim ameliyat olsanda işe yaramaz derlerse naparım çok kötüyüm

Daha olmadım cumartesi için randevü aldım ilk defa bi dra görüncem uygun derse aynı gün olcam

Hayır ankara daha olacağımda mechul korkuyorum dokularım uygun değilse diye içim içimi yiyior

Cnm doku uyusması ne alaka ya ıllakı kanar
Şöyleki bu formu deli gibi okuduğum için gece gündüz paranoyak oldum bi kaç kişi doktorlar muayene ediyor ya ilk işlem zar ve doku ile ilgili operasyona uygun değil diyolar ameliyat bile yapmıyorlar korkum bu yapısına yok şu kadar centik şu acı yırtık olduğu için işlem olsa bile garanti vermiyorlar bu korkum bana derse öle diye ilk defa görüncem

Cnm önce doktora gorun paranoyada yapma uzme kendıı nı bıze bunu yapan gıdıp bakıre alıcakmı oh gonul rahatlığı ıle cok bekler

İnş canım artık kurtulmak istiyorum cesaretimi topladım sıcaklara yaza kalmadan olayım diyorum yok sıcakta orası terlemicek nem olmucak yok şöle böle her detayı düşünmekten yoruldum bezdim artık düğün tarihide yok ortada inş erken olmaz bide doku gevsemesi oluyomus zamanla burayı okuya okuya gerçekten paranoyak oldum

Anlardasın demı yanlıs hatrlamıom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…