Hangi doktoru düşünüyorsun?Kızlar bişey danışcam benim evleneceğim tarih belli değil seneyede olabilir bu yıl ekim kasım olabilme ihtimalide yüksek ben haftaya cumartesi için randevü aldım ilk defa kontrole gitcem uygun olursa operasyonuda yapayım diyorum sizce erken mi hep düğüne 3 ay kala diye aklımda kaldı ama bu seferde sıcaklarda nemden dolayı kuru olması gerektiğinden panikledim bi cesaret aldım sizce olsam bi sıkıntı yasarmıyım süre uzun diye
Merhaba hangı doktora ameliyat oldunzMerhaba arkadaslar uzun bi sure takip ettim bu konuyu olumlu olumsuz her yorumu benimde kalici islem yaptirmam gerekiyordu yaptirdim da bugun 18. Gunum insallah tutmustur dikisler
Ya neden gecıcıye ıhtyc duydun:///%90 kanar demıs zatencnm cok sık girmiyorum. gecici yaptırcam dügünden 2 gün önce sizlere yazıcam inş. şu sıralar duaya cok ihtiyacım var . dua ediverin bana .sizi seviyorumm
Ayreten para verıcekmısn cnmdoktor önerdigi için cnm. ya onlar yüzde 90 diyor ama birazcık acık var yani.
Cnm kıme ameliyat oldnKızlar cumartesi kontrolum var ilk defa görüncem çok korkuyorum dokularına olmaz derlerse napıcam ameliyatı geçtim ameliyat olsanda işe yaramaz derlerse naparım çok kötüyüm
Kızlar cumartesi kontrolum var ilk defa görüncem çok korkuyorum dokularına olmaz derlerse napıcam ameliyatı geçtim ameliyat olsanda işe yaramaz derlerse naparım allah yardımcın olsn
istanbul da mı olcksn cnmDaha olmadım cumartesi için randevü aldım ilk defa bi dra görüncem uygun derse aynı gün olcam
Cnm doku uyusması ne alaka ya ıllakı kanarHayır ankara daha olacağımda mechul korkuyorum dokularım uygun değilse diye içim içimi yiyior
Şöyleki bu formu deli gibi okuduğum için gece gündüz paranoyak oldum bi kaç kişi doktorlar muayene ediyor ya ilk işlem zar ve doku ile ilgili operasyona uygun değil diyolar ameliyat bile yapmıyorlar korkum bu yapısına yok şu kadar centik şu acı yırtık olduğu için işlem olsa bile garanti vermiyorlar bu korkum bana derse öle diye ilk defa görüncemCnm doku uyusması ne alaka ya ıllakı kanar
Cnm önce doktora gorun paranoyada yapma uzme kendıı nı bıze bunu yapan gıdıp bakıre alıcakmı oh gonul rahatlığı ıle cok beklerŞöyleki bu formu deli gibi okuduğum için gece gündüz paranoyak oldum bi kaç kişi doktorlar muayene ediyor ya ilk işlem zar ve doku ile ilgili operasyona uygun değil diyolar ameliyat bile yapmıyorlar korkum bu yapısına yok şu kadar centik şu acı yırtık olduğu için işlem olsa bile garanti vermiyorlar bu korkum bana derse öle diye ilk defa görüncem
Anlardasın demı yanlıs hatrlamıomİnş canım artık kurtulmak istiyorum cesaretimi topladım sıcaklara yaza kalmadan olayım diyorum yok sıcakta orası terlemicek nem olmucak yok şöle böle her detayı düşünmekten yoruldum bezdim artık düğün tarihide yok ortada inş erken olmaz bide doku gevsemesi oluyomus zamanla burayı okuya okuya gerçekten paranoyak oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?