Hangi doktora gdiyorsun

dokuların uyuşmayacagı işlem öncesi belli olmuyo cnm kalıcı yaptırdıktan sonra belli oluyo. gecici işlemde ise yüzde yüz kanama oluyo

dokuların uyuşmayacagı işlem öncesi belli olmuyo cnm kalıcı yaptırdıktan sonra belli oluyo. gecici işlemde ise yüzde yüz kanama oluyo
Cnm gecıcı evlenmeden kac gun önce yaptırılmali bırde gecıcı yaptırdıktan sonra dus alınmıcakmı

Kızlar ben bugün operasyonu oldum evlenceğim tarih belli değil dedim ilk defa gittim kontrol etti yüzde yüz garanti veriyorum dedi operasyona uygun dedi tek yırtık varmış bende uygunsa olmak istiyorum dedim 5 dakika anca sürdü sohbet ederken bitti dedi bu kadarcıkmıydı dedim. Evet gözünde büyüttüğün yıllardır dert edindiğin bu kadardı dedi sarıldı bilgi verdi hepsi burada okuduğum seylerin aynısı üç ay sonra kontrol dedi canımı sıkan 5 dk sürmesi neden erken bitti diye de soracak halim yoktu şu an ağrım yok hiçbişey yok normal mi sizce

Gecmıs olsun cnm kıme oldu ameliyat

Bence mümkün değil 5 dk sürmez..gecici 15 20 dk..kalici 45 dk sürüyor..

Baska doktora kontrole gıdınce durum anlasılır eger yanlıs bısı varsa düzeltir dıye dusunuom

Herkesin doku durumuna göre değişiyo olabilir süre bende daraltma vs gerek duymadı aktif bi ikişkimde yoktu ben gerçekten güveniyorum ebru hanıma üç ay sonra belli olcak moralimi bozmak istemiyorum

Herkesin doku durumuna göre değişiyo olabilir süre bende daraltma vs gerek duymadı aktif bi ikişkimde yoktu ben gerçekten güveniyorum ebru hanıma üç ay sonra belli olcak moralimi bozmak istemiyorum
Tatlım sen baska doktorada 1 ay sonra kontrol yaptr ya da 2 ay sonra mutlaka baska doktora da kontrol yap

daraltma olmasa bile 5 dk anestezi süresi yani. kalıcı işlem yapıldıgını düşünmüyorum ben. kaldıki gecici işlem bile 15 dk sürüyo sadece 2 dikiş atılsa bile.
benim düşüncem bu

Bilmiyorum canım banada öyle geliyor ama yapcak bişe yok napım ben zaten kendimi o son dikişe hazırlamıştım düğünden önce herkes kanamayı o son dikişe bağlıyor on bes yirmi dk süren kişilerde var sabahtan beri okuyorum yorumları onlarada aynı şekilde son dikiş atılmış takmıyorum o yüzden en azından stresini attım ne zaman olcam nasıl olcak vs moralimi bozmuyorum güveniyorum ebru hanıma

3 ay sonra dedi ama benim düğün tarihim belli olmadığı için 4 ay sonra hatta daha geç bile gidebilirim bana dokuların iyi dedi çünkü vajina yapın mükemmel dedi herkes böle olması için ne ameliyatlar yaptırıyor seninkini görseler hayran olurlar çok güzel tenin maşallahın var dedi kafam rahatladı yaptırdım gerek görürse düğünden önce gidip son dikiş attırırım kendimi buradaki olumsuz yorumlara göre yıpratmama kararı aldım

Bende 3,5 ay önce kalıcı yaptırmıştım.kendi doktorum tuttu demişti hatta monitörden görüntü yapan başka bi doktora gittim oda sıkıntı yok demişti. Geçen hafta başka bi doktora kontrole gittim delik büyük ve saat 3 yönünde yırtık var dedi. Tuttu denilen doku nasıl yırtılabilirki? Diyelimki yırtık var doktor onarılan dokunun üzerinde yırtık olan yeri tekrar kalıcı onarabilir mi? Nolur bilgi verin arkadaşlar.

Ya bunlar bizım kendı kızlık zarımızı onarmıo yenı bır kızlık yerı dıkıo lütfen bunu size sölemedılermı

Cnm buradaki insanların senı kötulugu nu ıstedgnı dusunmuyrm ınan herkes tutsun ıster kı onlarada ısık olsn dıye ıcını rahatlat kontrolden hersey anlasılr

Sana baska doktorlar kanar dedımı?

Sana baska doktorlar kanar dedımı?
Canım Yen'i bir kızlık zarı diktiğini biliyorum bende ona şaşırdım zaten tuttu denilen Zara başka doktor nasıl yırtık var diyebiliyor ilişki yaşamadımki işlemden sonra. Monitörle baktırdıgım doktor kendini kasarsan kanar demişti. Bu son gittiğim kanamaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…