Hangi doktora gdiyorsunİnş canım artık kurtulmak istiyorum cesaretimi topladım sıcaklara yaza kalmadan olayım diyorum yok sıcakta orası terlemicek nem olmucak yok şöle böle her detayı düşünmekten yoruldum bezdim artık düğün tarihide yok ortada inş erken olmaz bide doku gevsemesi oluyomus zamanla burayı okuya okuya gerçekten paranoyak oldum
Cnm gecıcı evlenmeden kac gun önce yaptırılmali bırde gecıcı yaptırdıktan sonra dus alınmıcakmıdokuların uyuşmayacagı işlem öncesi belli olmuyo cnm kalıcı yaptırdıktan sonra belli oluyo. gecici işlemde ise yüzde yüz kanama oluyo
Gecmıs olsun cnm kıme oldu ameliyatKızlar ben bugün operasyonu oldum evlenceğim tarih belli değil dedim ilk defa gittim kontrol etti yüzde yüz garanti veriyorum dedi operasyona uygun dedi tek yırtık varmış bende uygunsa olmak istiyorum dedim 5 dakika anca sürdü sohbet ederken bitti dedi bu kadarcıkmıydı dedim. Evet gözünde büyüttüğün yıllardır dert edindiğin bu kadardı dedi sarıldı bilgi verdi hepsi burada okuduğum seylerin aynısı üç ay sonra kontrol dedi canımı sıkan 5 dk sürmesi neden erken bitti diye de soracak halim yoktu şu an ağrım yok hiçbişey yok normal mi sizce
Bence mümkün değil 5 dk sürmez..gecici 15 20 dk..kalici 45 dk sürüyor..Kızlar ben bugün operasyonu oldum evlenceğim tarih belli değil dedim ilk defa gittim kontrol etti yüzde yüz garanti veriyorum dedi operasyona uygun dedi tek yırtık varmış bende uygunsa olmak istiyorum dedim 5 dakika anca sürdü sohbet ederken bitti dedi bu kadarcıkmıydı dedim. Evet gözünde büyüttüğün yıllardır dert edindiğin bu kadardı dedi sarıldı bilgi verdi hepsi burada okuduğum seylerin aynısı üç ay sonra kontrol dedi canımı sıkan 5 dk sürmesi neden erken bitti diye de soracak halim yoktu şu an ağrım yok hiçbişey yok normal mi sizce
Tatlım sen baska doktorada 1 ay sonra kontrol yaptr ya da 2 ay sonra mutlaka baska doktora da kontrol yapHerkesin doku durumuna göre değişiyo olabilir süre bende daraltma vs gerek duymadı aktif bi ikişkimde yoktu ben gerçekten güveniyorum ebru hanıma üç ay sonra belli olcak moralimi bozmak istemiyorum
Cnm buradaki insanların senı kötulugu nu ıstedgnı dusunmuyrm ınan herkes tutsun ıster kı onlarada ısık olsn dıye ıcını rahatlat kontrolden hersey anlasılr3 ay sonra dedi ama benim düğün tarihim belli olmadığı için 4 ay sonra hatta daha geç bile gidebilirim bana dokuların iyi dedi çünkü vajina yapın mükemmel dedi herkes böle olması için ne ameliyatlar yaptırıyor seninkini görseler hayran olurlar çok güzel tenin maşallahın var dedi kafam rahatladı yaptırdım gerek görürse düğünden önce gidip son dikiş attırırım kendimi buradaki olumsuz yorumlara göre yıpratmama kararı aldım
Sana baska doktorlar kanar dedımı?Bende 3,5 ay önce kalıcı yaptırmıştım.kendi doktorum tuttu demişti hatta monitörden görüntü yapan başka bi doktora gittim oda sıkıntı yok demişti. Geçen hafta başka bi doktora kontrole gittim delik büyük ve saat 3 yönünde yırtık var dedi. Tuttu denilen doku nasıl yırtılabilirki? Diyelimki yırtık var doktor onarılan dokunun üzerinde yırtık olan yeri tekrar kalıcı onarabilir mi? Nolur bilgi verin arkadaşlar.
Canım Yen'i bir kızlık zarı diktiğini biliyorum bende ona şaşırdım zaten tuttu denilen Zara başka doktor nasıl yırtık var diyebiliyor ilişki yaşamadımki işlemden sonra. Monitörle baktırdıgım doktor kendini kasarsan kanar demişti. Bu son gittiğim kanamaz dediSana baska doktorlar kanar dedımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?