Kızlar bugün 3. Günüm ilk defa hafif peceteye silince hafif pembelik geldi ve acayip kasıntı var gecelikle geziyorum üç gündür iç çamasırısız hava alsın diye hata mı yaptım ya

Kızlar bugün 3. Günüm ilk defa hafif peceteye silince hafif pembelik geldi ve acayip kasıntı var gecelikle geziyorum üç gündür iç çamasırısız hava alsın diye hata mı yaptım ya
Cnm sen hangı hekim e oldn eskı yoruma bakmadm ama

Kızlar cumartesi kontrolum var ilk defa görüncem çok korkuyorum dokularına olmaz derlerse napıcam ameliyatı geçtim ameliyat olsanda işe yaramaz derlerse naparım çok kötüyüm
Doktorun ne dedi bende kontrole gideceğim ve korkuyorm büyük ihtimalle tutmadı

Genital estetik bölümüne öyle bir göz atarken sizleri okudum.sizi asla kınamıyorum.ama neden bunca sıkıntı? Neden sizi olduğunuz gibi kabul edecek biriyle evlenmek yerine bu kadar oyuna yalana başvuruyorsunuz.? Olduğunuz gibi olun.birsey yaşadıysanız arkasında durun.guclu kadınlar olun.

Herkesin doku durumuna göre değişiyo olabilir süre bende daraltma vs gerek duymadı aktif bi ikişkimde yoktu ben gerçekten güveniyorum ebru hanıma üç ay sonra belli olcak moralimi bozmak istemiyorum
Ee doktorlar hep daraltma ve dikim deyip ücret alıyorlar. Senden ne kadar verdin o zman daraltma olmadiysa. Acaba öyle diyip yapmıyorlar mi daraltma işlemini

kızlar 3 gün önce gecici için gittim 3 dikiş attı . kanamam oldu. geciciye güvenin derim ben . kalıcı tutmayabiliyor

öncesinde kalıcı da yptrmştm . gecici için düügnden 3 gün önce gittim. kalıcı da yüzde 90 kanar dedi ama gecici öneririm demişti

Kızlar size bi şey sormak istiyorum kalıcı yaptırdıktan sonra kaç gün sonra iyileşme oluyo kaç gün önce yapılmalı bu işlem bi de reglim geçikti bu ay harun hocaya yaptırıcam hoca reglinden 10 gün önce gel gibi bi şey dedi oof delircem valla

kızlar askingül ün düğünden 3 gün önce geçiciye gitmiş. sanırım o şekilde kanaması oldu. inşallah müsait oldugunda bize yazar. benimde 3 ay sonra düğünüm var. ama tutmadıgını düşünüyorum. ne yapacagımı bilmiyorum

Canım ben galiba geçici yaptırıcam bi fırsatını bulucam artık 2 gün 3 gün önce evet o telaşta gidemezsin deniyo ama kalıcıya vericek o kadar param yok harun hoca 3000 dedi ama geçiciyi kime yaptırcam diye düşünüyorum kara kara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…