Cnm sen hangı hekim e oldn eskı yoruma bakmadm amaKızlar bugün 3. Günüm ilk defa hafif peceteye silince hafif pembelik geldi ve acayip kasıntı var gecelikle geziyorum üç gündür iç çamasırısız hava alsın diye hata mı yaptım ya
Hatrladm cnm doktorunu pardonKızlar bugün 3. Günüm ilk defa hafif peceteye silince hafif pembelik geldi ve acayip kasıntı var gecelikle geziyorum üç gündür iç çamasırısız hava alsın diye hata mı yaptım ya
Doktorun ne dedi bende kontrole gideceğim ve korkuyorm büyük ihtimalle tutmadıKızlar cumartesi kontrolum var ilk defa görüncem çok korkuyorum dokularına olmaz derlerse napıcam ameliyatı geçtim ameliyat olsanda işe yaramaz derlerse naparım çok kötüyüm
Ee doktorlar hep daraltma ve dikim deyip ücret alıyorlar. Senden ne kadar verdin o zman daraltma olmadiysa. Acaba öyle diyip yapmıyorlar mi daraltma işleminiHerkesin doku durumuna göre değişiyo olabilir süre bende daraltma vs gerek duymadı aktif bi ikişkimde yoktu ben gerçekten güveniyorum ebru hanıma üç ay sonra belli olcak moralimi bozmak istemiyorum
Geçmiş olsun kurtuldun :)):)sevindim senin adinakanama oldu kızlar
Çentik var son dikişe gitcem diyordun gittin mi yoksa yoksa dr ların %90 kanar dediği ile mi kanadıkanama oldu kızlar
Cok sevindik cnm tebriklerkanama oldu kızlar
Ayreten para verdın mı cnmöncesinde kalıcı da yptrmştm . gecici için düügnden 3 gün önce gittim. kalıcı da yüzde 90 kanar dedi ama gecici öneririm demişti
Canım ben galiba geçici yaptırıcam bi fırsatını bulucam artık 2 gün 3 gün önce evet o telaşta gidemezsin deniyo ama kalıcıya vericek o kadar param yok harun hoca 3000 dedi ama geçiciyi kime yaptırcam diye düşünüyorum kara karakızlar askingül ün düğünden 3 gün önce geçiciye gitmiş. sanırım o şekilde kanaması oldu. inşallah müsait oldugunda bize yazar. benimde 3 ay sonra düğünüm var. ama tutmadıgını düşünüyorum. ne yapacagımı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?