kızlar 3 gün önce gecici için gittim 3 dikiş attı . kanamam oldu. geciciye güvenin derim ben . kalıcı tutmayabiliyor
bana bu konu hakkında bilgi verir misin lütfen bende yapıtırıcam ama kafam cok karsıısk ne yapıcagımı nerden baslıycagımı bilmiyorum

bana da yardımcı olur musunuz ne yapmam gerektigini bilmiyorum benimde 2 AY sonra dügünüm var

öncesinde kalıcı da yptrmştm . gecici için düügnden 3 gün önce gittim. kalıcı da yüzde 90 kanar dedi ama gecici öneririm demişti
kalıcı ile gecici arasında ki fark nedir neden kalıcıya yüz de yüz garanti verilmiyo gecicide kesin kanama oluyo ücret ne kadar ödedin bir de

Kızlar bugün 3. Günüm ilk defa hafif peceteye silince hafif pembelik geldi ve acayip kasıntı var gecelikle geziyorum üç gündür iç çamasırısız hava alsın diye hata mı yaptım ya
bana da bu konu hakkında bilgi verir misin işlem olarak ne yaptırdın kaca yaptırdın nasıl oldu lütfen

bana da yardımcı olur msunuz lütfen yalvarırım işlem nasıl oluyo kanama nasıl gewrcekelsiyor

bana da bilgi verir misin lütfen evlendin mi kanama oldu mu neler yasadın lütfen biri bu konu hakkında detyalı bilgi verir mi kalıcı mı yaptırılmalı gecici mi

Son düzenleyen: Moderatör:
ahlâk bekçileri siz bunu okumadan geçin çünkü sizi ilgilendiren bisey değil:)

Merhaba kızlar uzun zamandır girmedim aklıma geldi bi bakınayım dedim herkes bi yardim istiyor kimse de cevap vermemiş ayrıntılı bi şekilde.. ben 2016 ekim ayında istanbulda 1800 tl verip turgay beye kalıcı işlem yaptırdım.. önceden gidip muayene falan olmadım hiç bi doktora paramı ayarladım arayıp randevu aldım gittim hiç kimseyi almadım yanıma tek başıma üstesinden gelirdim çünkü öyle de oldu .
Gittiğim gün ameliyatı oldum iki tane uyuşturmak için iğne yapıldı sonrasında zaten hissetmiyorsunuz asistan bayan benimle sohbet etti konuştuk düğün tarihini vs 20 30 dk sürdü işlem sonrasında yatakların olduğu bi odaya alındım orda yan yatıp dinlenmem icin 15 dk süre verdiler yattım uyuşması geçti sızlama başladı doktor geldi kontrol etti olduğunu söyledi. Eve dönerken otobüsle döndüm tek hatam oturarak gelmekti yan oturdum ama çok fena canım yani ev ile durak arası 15 dk yürüdüm o çok kötü yaptı beni eve kendimi öyle böyle derken attım baktım hiç kanama yok yattım 2 gün evde. Otururken yan oturdum uyurken yan yatıp bacaklarım hep birleşik yattım 10 ay olucak yaptirali hala birleşik yatarım. Henuz bi iliski yasamadim ekimde dugunum var o zaman sonuc belli olucak. Korkulacak hiç birşey yok eğer aklınızda yaptırmak varsa böyle birşey hiç durmayın gidin yaptırın.. bu arada arkadaşların bazıları zar dikildiğini biliyor ama öyle değil. Zar yirtildiktan sonra tamir edilmez yapılan ameliyatta doktor zarın olduğu bölgenin etrafındaki et dokuyu birbirine dikiyor ve o zamanla birbirine kaynıyor bu şekilde bi duvar oluşuyor. Ilişki yaşandığında ise bu doku yırtılıyor ve kanama gerçekleşiyor . Elimiz bile kesildiğinde kanıyorsa buda et ve bizim vücudumuzun bi parçası o yüzden kanama oluyor. Umarim yardımcı olabilmişimdir..

bilgi verdigin için tesekkürler peki neden doktorların cogu geciciyi öneriyor bi de turgay beyden fiyat almıstım 2500 dedi ama kalıcı mı gecici mi bilmiyorum garanti bile veriyorum dedi kesin olur dedi

merhaba ben de 40 gün önce oldum kafamda soru işaretleri var özelden konuşabilir miyiz?

Beni yanlis anlamayin bisey sorcam.ilk birlikteliginzde aci cekmis miydiniz o acidan bagirdiniz falan oldu mu yani her birliktelik aciyla mi gerceklesir yoksa kolay bi giris mi olir bilemedim.cunku ikinci birliktelogimde ben her seyin ilkinde oldugu gibi olmasini istiyorum kizlik zarimi diktirdim iliskiye girdigim zaman yine ilkinde oldugu gibi zorlanma aci cekme faln bunlarin olmasini bekliyorum doktora sordum oda zarin durumuna ve iliskiye gore degisir dedi.yq kolay bi giris olurda hakkimda esim kotu dusunurse diye cok korkuyorum

Kızlar geçici yaptıracağım ben de okuduğum yorumlar dan içim bir tuhaf oldu dikisin yatağa düşmesi olayı nedir Allah aşkına ciddi misiniz ya ?

Kızlar geçici yaptıracağım ben de okuduğum yorumlar dan içim bir tuhaf oldu dikisin yatağa düşmesi olayı nedir Allah aşkına ciddi misiniz ya ?
Bence kalıcı dikim yaptırın en garantisi kalıcıdır, bende perşembeye kalıcı flep ve vajina daraltma için randevu aldım.

ben ilk ilişkimde karsı taraf zor kullnamıstı belki onun verdigi bi his ya da degil bilmiyorum bi zorlama oldu baskı hissetmistim belim agrımıstı ayaga zor kalktım ve asıır kanamam olmustu 2 gün felan sürdü ama korkudan doktora felan gidememiştim

Kızlar ebru hanıma randevu aldım ayın 16 si , dua edin bana 19 unda size sonucu yazacağım 17 sinde ilişkiye gireceği z nisanlimla

kızlar merhaba, yazabilecek durumum olmuyor. ben öncesinde kalıcı yaptırdım dügünden 3 ay önce .sonrada gecici yaptrdım dugunden 3 gün önce. dügünden sonra sıkıntı yasamadım kanamam oldu. ip falan gelmedi. cok da zorlandım. uzun süredr bişey yasamadım cünkü.
yazamayabilirim artık . dua edin bir daha hata yapmamaya clşın. dua edicem herkese sizlerde bna dua edin

Ebru hocaya mi yaptrmistn bi de ne zaman yaptirmistin

Kızlar bende olucam ameliyat ama kalıcı mı olsam geçici mi bilmiyorum Dr derya Korkmaz'la görüştüm geçici istedim.kalıcı yaptır garanti olur dedi neden geçici olmasın dedim ip işi var riskli düşebilir yatağa felan dedi bende korktum açıkçası kalıcıya da 2500 dedi. Bilmiyorum ne yapsam maddi olarak da sıkışık durumum geçici yaptırcam gibi Ankara'da doktor Öner'in lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…