Canım ben önümüzdeki hafta ebru Zülfikar oğluna gidicem geçici için , önceden ilişki durumun varsa geçici mantıklı geliyor swwk in dediği gibi bana da bi doktor kalıcı diye hep geçici yapiyor lar dedi o yüzden bi doktor bunu diyorsa vardır bildiği diye düşünüyorum

Kızlar adet günüm geldi ama olmuyor , tam ilişkiye gireceğim zamana denk geliyor, akıl verin bana geciktirici icersem nasıl olur iki gün içinde olsa 15 ine biter mi tamamen

Kızlar adet günüm geldi ama olmuyor , tam ilişkiye gireceğim zamana denk geliyor, akıl verin bana geciktirici icersem nasıl olur iki gün içinde olsa 15 ine biter mi tamamen

Adet döneminden 3-4 gün önce geciktirici iç günde bir veya iki kere ilaca göre değişiyor netten araştır yazıyor. İlacı ne zaman bırakırsan bir kaç gün sonra regli olurmuşsun ona göre bırak ilacı

Kızlar bir doktorla daha konuştum mail attım Ankara'da müjde hocaya bana attığı maili size atıcam sorduğum sorulara tam Ve net cevap veriyor.
Hocanın dediği:Geçmiş olsun.Geçici her zaman daha garantili dir.İp gözükmesi şehir efsanesi dir.Önemli olan işlem yapıldığı gün ilişkide bulunana kadar adetli olmamanız.eğer adetiniz denk geliyorsa ilaçla tarih ayarlamamız gerekir.Düğünden önce 3 gün gayet uygun dur..%100 kanama olur.Kalıcı yaptığım hastalardada düğünden önce mutlaka kontrola çağrıyorum.Detaylı bilgi ve randevu için .......... no'lu tel.ları arıyabilirsiniz.Tekrar geçmiş olsun

Kızlar müjde hoca bunu dedi
ben birde derya hocayla konuştum oda ip yatağa düşer kalıcı yaptır demişti fiyatıda 2500 e. Bilmiyorum ne yapıcağımı.
Ayrıca Ebru Zülfikar oğluna biri yaptırmıştı bu formda okudum tutmadı demişti ve çok pahalı yapıyor insanların zor durumundan faydalanıyorlar böbrek nakli yapmıyorlar ama biz zorunlu olduğumuz için mecbur kalıyoruz. Ankara'da başka hoca önerecek olan varmı ANKARADA AMELİYAT OLAN SONUÇ ALAN HOCA ÖNEREN LÜTFEN DÖNÜŞ YAPIN

Ebru hanıma kim tutmadı dedi ya kafamı karıştırmayın son gunlerim ben randevu bile aldım

Müjde koyuncu. Ben baktım kim diye sabahtan beri sizin ona bakıyorum pasif bir kullanıcı doğru değildir benim baktığım derya hoca içinde bir tane olumsuz yorum gördüm ama oda pasif üye hep kafa karıştırıyorlar. Dikkat ediyorum doktoru övmek için girenler de hep yazıyor Ve pasif üye oluyor hesapları. Ebru hocayı duydum çok ismini ama yaptıran kişilerin yazısını görmedim. Benim baktığım derya hicabında adını bir yada iki kez duydum. Kafanı karıştırma hiç için nasıl nerde rahat ediyorsa orda yaptır kalıcı mı yaptırcan düğün yakın mı. Bana fiyatı pahalı geldi maddi durumumdan kaynaklı ama elinde varsa sen yaptır. Ve son kontrole mutlaka git Çağırsada çağırmasada ben gidicem

Yok canım ben düğün öncesi yaptırıp ilişkiye göreceğiz nisanlim la, genel bağlamda geçici için kim yaparsa yapsın 100de 100 diyorlar , kalıcı da problem olabilir . Baktım şimdi ama müjde hanım hakkında çok fazla olumsuz yorum var bi bak istersen canım , Google a yaz kadınlar kulübü müjde koyuncu var o formu oku

Derya hoca kim birden çok doktor dedin bilmiyorum , ebru Zülfikar oğlunda karar kıldım ben ama

Ebru zufikaroglu da dügünden önce çağırıyor ama ona dikkat edin... son dikiş flaan aatiyormus hatta forumlarda okudum bakabilirisniz

Canım ben zaten ameliyattan iki gün sonra ilişkiye gireceğim , tam bilmediğiniz şeyleri hakkında lütfen yorum yapmayın kafa karıştırmak inananları hasta etmekten başka bişey değil lütfen

Senin geçici yaptircagini bilmiyodum kusura bakma . Ayrıca işlemi bende yaptırdım uzun süre araştırdım Hâlâ da araştırıyorm bu yüzden yeterince fikrimin olduğunu düşünüyorm. Kusura bakam yorumum icjn

Geçici yaptircaksan birseyi dert etme bence sanslisin ki dügünden önce gidip işlem yaptırabiliyorsun %100 sonuç veriyor . Ben öyle değilim işte

Canım ben zaten ameliyattan iki gün sonra ilişkiye gireceğim , tam bilmediğiniz şeyleri hakkında lütfen yorum yapmayın kafa karıştırmak inananları hasta etmekten başka bişey değil lütfen

Amacımız kafa karıştırmak değil yanlış anlama şenle birlikte bende aynı konumdayım Ve doktor araştırıyorum ne okuduysam ne gördüysem söylüyorum. Müjde koyuncu ile mailleştik kendiside dedi kalıcı ameliyat olanları düğün öncesi tekrar çağırıyorum diye. Ebru hocada kalıcıda çağırıyormuş düğün öncesi kontrole. Ben geçici düşünüyorum o yüzden sıkıntı Yok diye düşünüyorum. Sen de istediğin sonucu alırsın umarım bizede yaz olur mu burdan sonucu bekliyoruz. Kurtulcaz hepimiz Emin'im ben. Önemli olan moralinizi yüksek tutun. Birde sormuşsun derya Korkmaz diye bi doktor var Ankara'da onlada görüştüm ama nette bu ameliyatla ilgili pek Net bi yorum göremedim. Bir sürü doktor var yapan kiminin ismini duyduk kiminin duymadık o yüzden kafam karışık. Herkes burda birbirine destek olamaya çalışıyor.

Anlıyorum canım , su an herşeyi planladim adetim olmasın yeter ,

Geçici yaptircaksan birseyi dert etme bence sanslisin ki dügünden önce gidip işlem yaptırabiliyorsun %100 sonuç veriyor . Ben öyle değilim işte
Allah yardımcın olsun canım benim , çok zor bir durum hepimiz için Allah gerçekten çok büyük dua edelim ol derse olur

Anlıyorum canım , su an herşeyi planladim adetim olmasın yeter ,

Adet olmaman için geciktirici iç yada reglinin bitiminden bir iki gün sonraya randevu alsaydın keşke garanti olsun diye.
Hadi hayırlısı olsun herşey inşallah istediğimiz gibi olur bende yaptırınca kararımı burdan yazıcam herkes bilgilensin sonucu Da yazıcam ameliyat olanlar Ve olduktan sonraki sonucu Da buraya yazsın lütfen.

Merhaba ;
Bu mesajımı okursam ne olur bana cevap at düğünden kaç gün önce yaptırdın allah aşkına yardım et

Evet lütfen bizi bilgilendir. Düğünden kaç gün önce oldun. Ağrı'n sızın varmıydı hiç suya değdirdin mi hangi şehirde hangi doktora ve ne kadara ameliyat oldun. Soracağımız çok soru var lütfen detaylı anlatırmısın bize. Dikiş ipin belli oldu mu düştü mü ilişkiden sonra

Flep yaptırdım 3.günüm kızlar ilk gün batmalr oldu 2.gün ağrı ve kanama ve bol akinti oldu inceledim biraz biseyler yapmışlar ama tutar mi tutmaz mi emin değilim bide tekrar kontrole gitme durumu çok sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…