Canım ben önümüzdeki hafta ebru Zülfikar oğluna gidicem geçici için , önceden ilişki durumun varsa geçici mantıklı geliyor swwk in dediği gibi bana da bi doktor kalıcı diye hep geçici yapiyor lar dedi o yüzden bi doktor bunu diyorsa vardır bildiği diye düşünüyorumKızlar bende olucam ameliyat ama kalıcı mı olsam geçici mi bilmiyorum Dr derya Korkmaz'la görüştüm geçici istedim.kalıcı yaptır garanti olur dedi neden geçici olmasın dedim ip işi var riskli düşebilir yatağa felan dedi bende korktum açıkçası kalıcıya da 2500 dedi. Bilmiyorum ne yapsam maddi olarak da sıkışık durumum geçici yaptırcam gibi Ankara'da doktor Öner'in lütfen
Kızlar adet günüm geldi ama olmuyor , tam ilişkiye gireceğim zamana denk geliyor, akıl verin bana geciktirici icersem nasıl olur iki gün içinde olsa 15 ine biter mi tamamen
Canım ben zaten ameliyattan iki gün sonra ilişkiye gireceğim , tam bilmediğiniz şeyleri hakkında lütfen yorum yapmayın kafa karıştırmak inananları hasta etmekten başka bişey değil lütfen
Allah yardımcın olsun canım benim , çok zor bir durum hepimiz için Allah gerçekten çok büyük dua edelim ol derse olurGeçici yaptircaksan birseyi dert etme bence sanslisin ki dügünden önce gidip işlem yaptırabiliyorsun %100 sonuç veriyor . Ben öyle değilim işte
Anlıyorum canım , su an herşeyi planladim adetim olmasın yeter ,
kızlaaaaaaaarrrr kan geldi ve tatmin edici bi şekilde hemde, önce bakamadım geldimi dedim geldi dedi peçeteyle silince resmen kandı ilişkiye girerken baya acıdı zor girdik ama dayandım kızlar kendinizi hiç üzmeyin bana 2 dikiş atıldı biri daraltmak için biride kanama için ve ben çok küçük biyerde yaşıyorum hiç canınızı üzüpte paralarınızı dökmeyin geçici kesin çözüm hareketlerimide kısıtlamadım hatta bugün unutup çömeldim bile :) çok sağolun dualarınız için sormak istediklerinize açığım darısı başınıza :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?