Neden her flep yaptıran tutup tutmayacağında kararsız olumsuz düşünmeyin arkadaşlar. Kendi moralinizi en başta kendiniz yükseltirsiniz kötü düşünüp kötüyü çağırmayın başınıza. Ebru hoca çok pahalı yapıyor bende sordum dün 3200 dedi kalıcıya mı dedi geçiciye mi bilmiyorum bende fiyat yazıyorum buraya sorduğum hocaların ama umarım yanlış değildir yazmam. Ben direk geçici düşünüyorum

Kalıcı ile geçici de fark yok ebru hocada canım hepsini aynı fiyata yapıyor... Birde keşke kuruntu olsa benimki baktığımda anlaşılıyor tutmadigi

kalıcı flep 3300 tl ama giderken 5000 tl gözden çıkın senet imzalamak zorunda kalırsınız

Ebru hocaya gitmicem ben çok pahalı çünkü geçici düşünüyorum boşuna o kadar para vermek istemiyorum ki zaten biriktiremem de o zamana kadar parayı. P Polyannaolmak geçmiş olsun sanada kalıcı yaptırdın sanırım durumun nasıl.

İzmirde tavsiye edilebilecek doktor bilgisi olan var mı? Lütfen bilgisi olan, deneyimi olan arkadaşlar yardım edin.

Kizlar 2 ay kadar önce flep yöntemi yatırmıştım gaziantepte doktoru sormayın reklam yapılıyor denmesini istemiyorum. Yarın kontrole gidecektim normalde ama doktor şehir dışında olacakmış. Başka zaman gitme fırsatım da yok. Bana kendin nasıl bakacağını anlatayım fotoğrafını çek at bana dedi. Baktım anlattığı şekilde. -Biraz açık konuşucam- iç dudakları yana ayırıp bakiyorsun. Beyaz derimsi bi yapi gördüm ve alt kısmında küçük bi açıklık var sadece. Fotoğrafını çekip attım doktora bakalım ne diyecek. Böyle kontrol eden oldu mu hiç? Daha önce de bakmıştım ama dışardan bakmışım tutmadi diye düşünüyordum ama içteki o görüntüyü görünce ümitlendim. Kibrit çöpü anca sığacak kadar yani açıklık.

vee doktorumdan mesaj geldi hiç bi sıkıntı yok dikişler tutmuş dedi üstümden büyük bi yük kalktı inşallah hepinizin hakkında hayırlısı olur kızlar

Selam bende bayramdan önce kızlık zarı diktirmeye karar verdim, aylardır burayı takip ediyorum hangi doktora diktireceğime karar vermeliyim artık tüm görüşlere açığım

kuzum kibrit çöpü kadar olan açıklıkta çok minik değil mi nasl regl olunur ki okdr bi yerden

kuzum kibrit çöpü kadar olan açıklıkta çok minik değil mi nasl regl olunur ki okdr bi yerden
Operasyondan sonra 2 kez regl oldum ikisi de öncesine göre çok sancılı geçti doktora sordum alakasi var mi diye yok evlenince geçer dedi ama bilemedim. Gerçekten çok küçük bi yer var inceledim iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…