- 5 Haziran 2017
- 172
- 58
- 98
- 35
Flep yaptırdım 3.günüm kızlar ilk gün batmalr oldu 2.gün ağrı ve kanama ve bol akinti oldu inceledim biraz biseyler yapmışlar ama tutar mi tutmaz mi emin değilim bide tekrar kontrole gitme durumu çok sıkıntı
27 temmuz ebru zülfikaroğluMerhaba senin düğün ne zaman ve nerde yaptırdın
İnşallah tutar27 temmuz ebru zülfikaroğlu
Kalıcı ile geçici de fark yok ebru hocada canım hepsini aynı fiyata yapıyor... Birde keşke kuruntu olsa benimki baktığımda anlaşılıyor tutmadigiNeden her flep yaptıran tutup tutmayacağında kararsız olumsuz düşünmeyin arkadaşlar. Kendi moralinizi en başta kendiniz yükseltirsiniz kötü düşünüp kötüyü çağırmayın başınıza. Ebru hoca çok pahalı yapıyor bende sordum dün 3200 dedi kalıcıya mı dedi geçiciye mi bilmiyorum bende fiyat yazıyorum buraya sorduğum hocaların ama umarım yanlış değildir yazmam. Ben direk geçici düşünüyorum
Selamlar ben bu perşembe ameliyatımı oldum arkadaşlar gayet iyi geçti moral destek verenlere çok teşekkür ediyorumBence kalıcı dikim yaptırın en garantisi kalıcıdır, bende perşembeye kalıcı flep ve vajina daraltma için randevu aldım.
Geçmiş olsunSelamlar ben bu perşembe ameliyatımı oldum arkadaşlar gayet iyi geçti moral destek verenlere çok teşekkür ediyorum
kalıcı flep 3300 tl ama giderken 5000 tl gözden çıkın senet imzalamak zorunda kalırsınızNeden her flep yaptıran tutup tutmayacağında kararsız olumsuz düşünmeyin arkadaşlar. Kendi moralinizi en başta kendiniz yükseltirsiniz kötü düşünüp kötüyü çağırmayın başınıza. Ebru hoca çok pahalı yapıyor bende sordum dün 3200 dedi kalıcıya mı dedi geçiciye mi bilmiyorum bende fiyat yazıyorum buraya sorduğum hocaların ama umarım yanlış değildir yazmam. Ben direk geçici düşünüyorum
Arkadaşlar bu fiyatlar çok pahalı ayrıca daha dikkatli araştırın doktor tercihlerine dikkatkalıcı flep 3300 tl ama giderken 5000 tl gözden çıkın senet imzalamak zorunda kalırsınız
kuzum kibrit çöpü kadar olan açıklıkta çok minik değil mi nasl regl olunur ki okdr bi yerdenKizlar 2 ay kadar önce flep yöntemi yatırmıştım gaziantepte doktoru sormayın reklam yapılıyor denmesini istemiyorum. Yarın kontrole gidecektim normalde ama doktor şehir dışında olacakmış. Başka zaman gitme fırsatım da yok. Bana kendin nasıl bakacağını anlatayım fotoğrafını çek at bana dedi. Baktım anlattığı şekilde. -Biraz açık konuşucam- iç dudakları yana ayırıp bakiyorsun. Beyaz derimsi bi yapi gördüm ve alt kısmında küçük bi açıklık var sadece. Fotoğrafını çekip attım doktora bakalım ne diyecek. Böyle kontrol eden oldu mu hiç? Daha önce de bakmıştım ama dışardan bakmışım tutmadi diye düşünüyordum ama içteki o görüntüyü görünce ümitlendim. Kibrit çöpü anca sığacak kadar yani açıklık.
Operasyondan sonra 2 kez regl oldum ikisi de öncesine göre çok sancılı geçti doktora sordum alakasi var mi diye yok evlenince geçer dedi ama bilemedim. Gerçekten çok küçük bi yer var inceledim iyicekuzum kibrit çöpü kadar olan açıklıkta çok minik değil mi nasl regl olunur ki okdr bi yerden
Operasyon olucaktın naptın merak ettim ebru hanımaAllah yardımcın olsun canım benim , çok zor bir durum hepimiz için Allah gerçekten çok büyük dua edelim ol derse olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?