tabikide ameliyattan bi bucuk ay sonra gittim kontrole ustelik kontrol muanesinide odedim 110 euro, hersey guzel dedi tuttu artik cozulmez felan dedi... tekrar gelebilirmiuyim fln evlilikten oncce hayir gerekmez dedi... allah onu bildigi gibi yapsin beni kandirdi doktorKontrole gittin mi tuttu tutmadı birsey dediler mi yada geçici dikiş atıldı mi
Hangi doktor butabikide ameliyattan bi bucuk ay sonra gittim kontrole ustelik kontrol muanesinide odedim 110 euro, hersey guzel dedi tuttu artik cozulmez felan dedi... tekrar gelebilirmiuyim fln evlilikten oncce hayir gerekmez dedi... allah onu bildigi gibi yapsin beni kandirdi doktor
Esin ile bir problem oldumutabikide ameliyattan bi bucuk ay sonra gittim kontrole ustelik kontrol muanesinide odedim 110 euro, hersey guzel dedi tuttu artik cozulmez felan dedi... tekrar gelebilirmiuyim fln evlilikten oncce hayir gerekmez dedi... allah onu bildigi gibi yapsin beni kandirdi doktor
yurt disindan bi doktor sozde cok basariliymis internet'ten buldum onu ve inanin bana hic basarili degil keske hic deilse bi damla aksaydi oda olmadi tabiikide esimle sorunlarim oldu ki hala devam ediyor doktoru arayimmi napayim bilmiyorum kizlar gercekten beni bu operasyon mahfettiHangi doktor bu
Kendiniz hiç bakmamismiydiniz oraya sizde anlardiniz az çok... doktoru arasanizda yardimci olacağını zannetmiyorm..yurt disindan bi doktor sozde cok basariliymis internet'ten buldum onu ve inanin bana hic basarili degil keske hic deilse bi damla aksaydi oda olmadi tabiikide esimle sorunlarim oldu ki hala devam ediyor doktoru arayimmi napayim bilmiyorum kizlar gercekten beni bu operasyon mahfetti
Kendiniz hiç bakmamismiydiniz oraya sizde anlardiniz az çok... doktoru arasanizda yardimci olacağını zannetmiyorm..sabırlı olun ve bişey bahsetmeyin eşinize
kibrit çöpü gibi bi yer birleşmede canını çok yakmaz mı doktor bu konuda uyarmadı mı acaba doğru yere baktığına emin misin bazen doktorlara güven olmuyor cnm oyuzden diyorumOperasyondan sonra 2 kez regl oldum ikisi de öncesine göre çok sancılı geçti doktora sordum alakasi var mi diye yok evlenince geçer dedi ama bilemedim. Gerçekten çok küçük bi yer var inceledim iyice
Operasyondan sonra 2 kez regl oldum ikisi de öncesine göre çok sancılı geçti doktora sordum alakasi var mi diye yok evlenince geçer dedi ama bilemedim. Gerçekten çok küçük bi yer var inceledim iyice
kuzum bshdettiğin yer idrar kanalıdır ve kızlık zarı orada değil biraz daha aşağıdadır oradaki daralma ve deliğin boyutu önemlidir doktorun orası için değil ama diğer yer için problem yok dediyse sıkıntı etmeKizlar 2 ay kadar önce flep yöntemi yatırmıştım gaziantepte doktoru sormayın reklam yapılıyor denmesini istemiyorum. Yarın kontrole gidecektim normalde ama doktor şehir dışında olacakmış. Başka zaman gitme fırsatım da yok. Bana kendin nasıl bakacağını anlatayım fotoğrafını çek at bana dedi. Baktım anlattığı şekilde. -Biraz açık konuşucam- iç dudakları yana ayırıp bakiyorsun. Beyaz derimsi bi yapi gördüm ve alt kısmında küçük bi açıklık var sadece. Fotoğrafını çekip attım doktora bakalım ne diyecek. Böyle kontrol eden oldu mu hiç? Daha önce de bakmıştım ama dışardan bakmışım tutmadi diye düşünüyordum ama içteki o görüntüyü görünce ümitlendim. Kibrit çöpü anca sığacak kadar yani açıklık.
Sağlıkçıyım neyin nerde olduğunu biliyorum teşekkürlerkuzum bshdettiğin yer idrar kanalıdır ve kızlık zarı orada değil biraz daha aşağıdadır oradaki daralma ve deliğin boyutu önemlidir doktorun orası için değil ama diğer yer için problem yok dediyse sıkıntı etme
öyle diyosan doktorun kimse 0.3 cmlik bi açıklık yapmayı dikiş atmayı başarmış az kalsın tamamen dikecekmiş demekkiSağlıkçıyım neyin nerde olduğunu biliyorum teşekkürler
Ayyy iyi güldüm yaaa bu yazılana :) yaaa melis kalıcı yaptırmış kanama olmamış yass doktordan doktora fark ediyordur değil mi ya bizdede olmazsaöyle diyosan doktorun kimse 0.3 cmlik bi açıklık yapmayı dikiş atmayı başarmış az kalsın tamamen dikecekmiş demekki
Özelden fotosunu atayim istiyosanöyle diyosan doktorun kimse 0.3 cmlik bi açıklık yapmayı dikiş atmayı başarmış az kalsın tamamen dikecekmiş demekki
Bir doktorun asistanı ile konuştum telefonda kalıcıda flep kaldırılarak vajina dokusundan içinde gerçek damarları olan bir zar yapıyor hocamız dedi, gerçek flep mutlaka kanarmış mantık olarak çok doğru, geçicide ise eski zara birkaç dikiş konuyormuş dikişler eriyince artık kanamıyormuş geçici zar. Sanırım kanamayanların tamamı kalıcı parası alıp geçici yapanlarAyyy iyi güldüm yaaa bu yazılana :) yaaa melis kalıcı yaptırmış kanama olmamış yass doktordan doktora fark ediyordur değil mi ya bizdede olmazsa
Aynen canım doğru söylüyorsun bende kalıcı yaptırcam akın beye karar verdim hem evimede yakın tüm sonuçları herşeyi yazacağım... Inşallah herşey istefiğimiz gibi olur.Bir doktorun asistanı ile konuştum telefonda kalıcıda flep kaldırılarak vajina dokusundan içinde gerçek damarları olan bir zar yapıyor hocamız dedi, gerçek flep mutlaka kanarmış mantık olarak çok doğru, geçicide ise eski zara birkaç dikiş konuyormuş dikişler eriyince artık kanamıyormuş geçici zar. Sanırım kanamayanların tamamı kalıcı parası alıp geçici yapanlar
bazıları flep yaptığını sanıyor sonra seni kontrole çağryor o güne yakın bi zamanda geçici dikiş atıyor eğer gitmezsen ve kanamazsa kontrole gelmediğin için seni suçluyorlar zaten böyle bi konuda üstüne gidip hukuksal yollara başvuramazsn başvursanda bi sözleşme ya da sana garanti ettircek bişy imzalatmıyorlar belki de seni hiç görmedklerini savunacklar bu yüzden doktor önemli kontrole gidilmediği halde sonuç alınan doktorları seçin derimSoyle bir şey var ya bu doktorlar gerçekten de kalıcı deyip geçici parası alıyorsa insanların hayatlariyla oynuyor demektir. Bu çok büyük cesaret ve kötülük olmuş oluyor bu kadar kolay olmamalı yaaa . Hayatlar hayaller söz konusu ya. İnanmam istemiyorm bunlara
Dediğin doğru fakat benim düğün gibi bi durum yok ortada bunu biliyorlar ve bana sadece kontrole gel yeter dediler olmadiysa bile ne yapılacağını ogrenmeye çalıştim tekrardan işlem yapılacağını söyledilerbazıları flep yaptığını sanıyor sonra seni kontrole çağryor o güne yakın bi zamanda geçici dikiş atıyor eğer gitmezsen ve kanamazsa kontrole gelmediğin için seni suçluyorlar zaten böyle bi konuda üstüne gidip hukuksal yollara başvuramazsn başvursanda bi sözleşme ya da sana garanti ettircek bişy imzalatmıyorlar belki de seni hiç görmedklerini savunacklar bu yüzden doktor önemli kontrole gidilmediği halde sonuç alınan doktorları seçin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?