Kontrole gittin mi tuttu tutmadı birsey dediler mi yada geçici dikiş atıldı mi
tabikide ameliyattan bi bucuk ay sonra gittim kontrole ustelik kontrol muanesinide odedim 110 euro, hersey guzel dedi tuttu artik cozulmez felan dedi... tekrar gelebilirmiuyim fln evlilikten oncce hayir gerekmez dedi... allah onu bildigi gibi yapsin beni kandirdi doktor

Hangi doktor bu

Esin ile bir problem oldumu

yurt disindan bi doktor sozde cok basariliymis internet'ten buldum onu ve inanin bana hic basarili degil keske hic deilse bi damla aksaydi oda olmadi tabiikide esimle sorunlarim oldu ki hala devam ediyor doktoru arayimmi napayim bilmiyorum kizlar gercekten beni bu operasyon mahfetti

Kendiniz hiç bakmamismiydiniz oraya sizde anlardiniz az çok... doktoru arasanizda yardimci olacağını zannetmiyorm.. sabırlı olun ve bişey bahsetmeyin eşinize

Kendiniz hiç bakmamismiydiniz oraya sizde anlardiniz az çok... doktoru arasanizda yardimci olacağını zannetmiyorm.. sabırlı olun ve bişey bahsetmeyin eşinize

Canim ben baktigimda bisi anlamiyordum ki kontrole gitigimde iyi basarili gecti dedi tekrar geliyimmi dedim gerek yok dedi ustelik parasinida aldi.. nikahtan bi kac gun once o isi yaptim maksat dugunden sonra yaparsam akmazsa diye rezil olmayim ...

Aslında nikahtan sonra yapsan bişey olmazdı bişey yapamazlardi... ama geçti bunun bi önemi yok tekrar geçici falan denesen o doktora gidip. En azından tejrar dendiğinde kan gelirse bir sorun çıkmaz bu sefer insallah

Operasyondan sonra 2 kez regl oldum ikisi de öncesine göre çok sancılı geçti doktora sordum alakasi var mi diye yok evlenince geçer dedi ama bilemedim. Gerçekten çok küçük bi yer var inceledim iyice
kibrit çöpü gibi bi yer birleşmede canını çok yakmaz mı doktor bu konuda uyarmadı mı acaba doğru yere baktığına emin misin bazen doktorlara güven olmuyor cnm oyuzden diyorum

Operasyondan sonra 2 kez regl oldum ikisi de öncesine göre çok sancılı geçti doktora sordum alakasi var mi diye yok evlenince geçer dedi ama bilemedim. Gerçekten çok küçük bi yer var inceledim iyice
bu video incelemeni öneririm kibrit ucu dediğin bildiğimiz kibritse çok çok çok küçük oluyor ve o gece hastanelik olmana bile sebep olacak derece lütfen yanlış anlama sırf doktorun seni yanlttı mı acaba diye aklıma geldi doğuştan okdr küçük olması bile tehlikeli oyuzden kibrit ucundan bahsedyrsn çünkü

kuzum bshdettiğin yer idrar kanalıdır ve kızlık zarı orada değil biraz daha aşağıdadır oradaki daralma ve deliğin boyutu önemlidir doktorun orası için değil ama diğer yer için problem yok dediyse sıkıntı etme

Doktorum demedi bana o kadar diye ben kendim muayene edip gördüm. Ayrıca oranın doğal yapısı da öyle. Yani bozulmamış bi hymen in açıklığı da aşağı yukarı o kadar. Tabi bünyeye göre farklılık gösteriyor.

Sağlıkçıyım neyin nerde olduğunu biliyorum teşekkürler

öyle diyosan doktorun kimse 0.3 cmlik bi açıklık yapmayı dikiş atmayı başarmış az kalsın tamamen dikecekmiş demekki
Ayyy iyi güldüm yaaa bu yazılana :) yaaa melis kalıcı yaptırmış kanama olmamış yass doktordan doktora fark ediyordur değil mi ya bizdede olmazsa

öyle diyosan doktorun kimse 0.3 cmlik bi açıklık yapmayı dikiş atmayı başarmış az kalsın tamamen dikecekmiş demekki
Özelden fotosunu atayim istiyosan teşbihte hata olmaz canım kibrit çöpünü ne kadar küçük olduğunu anlatmak için söylemiştim. Regl oldum sonuçta illa ki yeterlidir açıklık.

Ayyy iyi güldüm yaaa bu yazılana :) yaaa melis kalıcı yaptırmış kanama olmamış yass doktordan doktora fark ediyordur değil mi ya bizdede olmazsa
Bir doktorun asistanı ile konuştum telefonda kalıcıda flep kaldırılarak vajina dokusundan içinde gerçek damarları olan bir zar yapıyor hocamız dedi, gerçek flep mutlaka kanarmış mantık olarak çok doğru, geçicide ise eski zara birkaç dikiş konuyormuş dikişler eriyince artık kanamıyormuş geçici zar. Sanırım kanamayanların tamamı kalıcı parası alıp geçici yapanlar

Aynen canım doğru söylüyorsun bende kalıcı yaptırcam akın beye karar verdim hem evimede yakın tüm sonuçları herşeyi yazacağım... Inşallah herşey istefiğimiz gibi olur.

Soyle bir şey var ya bu doktorlar gerçekten de kalıcı deyip geçici parası alıyorsa insanların hayatlariyla oynuyor demektir. Bu çok büyük cesaret ve kötülük olmuş oluyor bu kadar kolay olmamalı yaaa . Hayatlar hayaller söz konusu ya. İnanmam istemiyorm bunlara

bazıları flep yaptığını sanıyor sonra seni kontrole çağryor o güne yakın bi zamanda geçici dikiş atıyor eğer gitmezsen ve kanamazsa kontrole gelmediğin için seni suçluyorlar zaten böyle bi konuda üstüne gidip hukuksal yollara başvuramazsn başvursanda bi sözleşme ya da sana garanti ettircek bişy imzalatmıyorlar belki de seni hiç görmedklerini savunacklar bu yüzden doktor önemli kontrole gidilmediği halde sonuç alınan doktorları seçin derim

Dediğin doğru fakat benim düğün gibi bi durum yok ortada bunu biliyorlar ve bana sadece kontrole gel yeter dediler olmadiysa bile ne yapılacağını ogrenmeye çalıştim tekrardan işlem yapılacağını söylediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…