Kızlar bişey sorcam bu dugun oncesi başka şehire gtme imkanı olmayan arkadaşlar neden kendi şehirlerinde bir özel muayenehanesi olan doktora gidip geçici yapmıyorlar. Sonuçta araştırıp öğrenilir bu işlemi yapıp yapmadığı yapıyorm diyosa geçiciyi her doktor zaten yapabilir diye düşünüyorm. eğer görülürum bir tanidjm tarafından diyorsanız o başka .. ben de başka şehirde yaptırdım ama tutmadı diye düşünüyorm acaba kendi şehrimde düğün öncesi geçici yaptırmaya kaksam dıye düşündüm ama bunu düşünen bi tek benmi yim ki aklımda bir sürü soru yani kendi sehirlerimizde elbet bu işlemi yapan birileri vardır. Ben birazda bu istanbuldaki ve ankaradaki işlemi yapan doktorların işi ticarete döktüğünu dusunuyorm

hangi şehirdesiniz

Neyse kızlar önce bir kontrole gidiyimde ben. Daha sakin olmak zorundayım yoksa kafayı yicem. Beklicem mecbur eğer olumsuz giderse o zman bulunduğum şehirde doktor arayışına baslicam. Geçici Olursa da yapacak bişey yok fazla hareket etmicez

geçici den sonra hareket kısıtlaması olması seni endişelendiriyor mu
Canım benim Kuzenim de Konyadan Ankaraya Ebru Zülfikaroğluna gelip yaptırmıştı şehir içi gibi 1.5 saatlik yol trenle niye dert ediyosun ki önemli olan bu işi en içine sinen yerde yaptırmam sonucu çok önemli çünkü hayatımız etkileniyo napcaksın işte.

Evet ama ben yaptırdım ankarada 2 saat sürüyor yol ebru hocaya yaptırmadim başka bi doktora yaptirdim

Bende ankarada yaptırdım zaten 2 saat sürdü fakat ebru hocaya yaptırmadim çok pahalıydi

Daraltma yaptımi bilmoyorun ama hepsi içinde 2500 dediler. O an soramadim o psikolojiyle kontrole gidince sorucam

Kızlar diğer bi konuda yazdım ebru hanıma iki gün önce yaptırdım dün gece de ilişkiye girdik kanmam oldu darısı sizlere sorusu olan olursa yanıtlarım . Bi kaç konuya yorum yapmıştım o yüzden sonucu yazmak istedim .darısı sizlere olsun

Burda birçok kız benim gibi umudunu arıyor bende aramıştım çok pişmanlık duyduğum bir ilişki yaşadım bakireliğim gitti ben napacağım dedim dünyam yıkıldı.O yüzden çektiğiniz sıkıntıyı benden daha iyi anlayan olamaz gözlerim doluyor hala bunları yazarken, o yüzden yardımcı olmak için öneride bulunacağım ben dr.fatih adanacıoğlu diye bir doktora kalıcı dikim yaptırdım dikimden birbuçuk yıl sonra evlendim kanamam oldu dünyalar benim oldu 6 aylık evliyim şükürler olsun. Sizde benim gibi klavuzsuz gemi gibi güvenilecek doktor arıyosunuz biliyorum bu sıkıntıları benim gibi çok yaşamayın diye yazdım.

Fatih beyi bende duydum 2 arkadaşım geçici kızlık zarı dikimi yaptırdı kanamaları oldu memnun kalmışlardı.

merhaba kızlar. ben hiç cinsel ilişki yaşamadım. ama çocukken yaşadığım bir kaza sonucu kızlık zarımı kaybettim. şimdi muayene olup dikim yaptırmak istiyorum. ankaradayım. ebru hanımı düşünüyorum. ama geçici mi kalıcı mı bilmiyorum. geçici yaptırıp uzun zaman sonra evlenen ve sonuç alan yok mu

Geçici yaptırıp uzun zaman geçmesi mümkün değil. Bu ancak kalıcı yöntemle mümkün olabilir ama zor sürec ben yaptırdım ama emin bile değilim nolcak . Düğüne yada ilişkiye yakın dikim yaptircam duruma göre kontrole gidip . Sende ona göre hareket edersin

Arkadaşlar merhaba aylardır mesajları tek tek okuyorum .Bu zarı diktirmekten başka yapılacak birşeyler yok mu ? Jilet ile hallettim falan yazan olmuş .Bu tarz birşey ile geçistirilemez mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…