hangi şehirdesinizKızlar bişey sorcam bu dugun oncesi başka şehire gtme imkanı olmayan arkadaşlar neden kendi şehirlerinde bir özel muayenehanesi olan doktora gidip geçici yapmıyorlar. Sonuçta araştırıp öğrenilir bu işlemi yapıp yapmadığı yapıyorm diyosa geçiciyi her doktor zaten yapabilir diye düşünüyorm.eğer görülürum bir tanidjm tarafından diyorsanız o başka .. ben de başka şehirde yaptırdım ama tutmadı diye düşünüyorm acaba kendi şehrimde düğün öncesi geçici yaptırmaya kaksam dıye düşündüm ama bunu düşünen bi tek benmi yim ki aklımda bir sürü soru yani kendi sehirlerimizde elbet bu işlemi yapan birileri vardır. Ben birazda bu istanbuldaki ve ankaradaki işlemi yapan doktorların işi ticarete döktüğünu dusunuyorm
Konya canimhangi şehirdesiniz
konyada bu işlemi yapan doktorlar olabilr ama bi çok şehirde yok canm oyuzden mecburen kendine en yakin sehirlerde yada gidebilcgi şehirlerde yaptırıyorlarKonya canim
Keşke bilen olsa da gitsemkonyada bu işlemi yapan doktorlar olabilr ama bi çok şehirde yok canm oyuzden mecburen kendine en yakin sehirlerde yada gidebilcgi şehirlerde yaptırıyorlar
geçici den sonra hareket kısıtlaması olması seni endişelendiriyor muKeşke bilen olsa da gitsem
Aynen kına var düğün vargeçici den sonra hareket kısıtlaması olması seni endişelendiriyor mu
Canım benim Kuzenim de Konyadan Ankaraya Ebru Zülfikaroğluna gelip yaptırmıştı şehir içi gibi 1.5 saatlik yol trenle niye dert ediyosun ki önemli olan bu işi en içine sinen yerde yaptırmam sonucu çok önemli çünkü hayatımız etkileniyo napcaksın işte.geçici den sonra hareket kısıtlaması olması seni endişelendiriyor mu
Evet ama ben yaptırdım ankarada 2 saat sürüyor yol ebru hocaya yaptırmadim başka bi doktora yaptirdimCanım benim Kuzenim de Konyadan Ankaraya Ebru Zülfikaroğluna gelip yaptırmıştı şehir içi gibi 1.5 saatlik yol trenle niye dert ediyosun ki önemli olan bu işi en içine sinen yerde yaptırmam sonucu çok önemli çünkü hayatımız etkileniyo napcaksın işte.
Bende ankarada yaptırdım zaten 2 saat sürdü fakat ebru hocaya yaptırmadim çok pahalıydiCanım benim Kuzenim de Konyadan Ankaraya Ebru Zülfikaroğluna gelip yaptırmıştı şehir içi gibi 1.5 saatlik yol trenle niye dert ediyosun ki önemli olan bu işi en içine sinen yerde yaptırmam sonucu çok önemli çünkü hayatımız etkileniyo napcaksın işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?