Çandarlı özel Jinekolog varsa onları ara büyük ihtimal çoğu yaparArkadaşlar Van ve yakknlarında kalıcı dikim yapan dr var mı bildiğiniz
Bu ilişkiye girme gününü nasıl kararlaştırıyorsunuz asıl bunu öğrenmek lazım sonrası dediğin gibi ondan 3 gün önce git operasyon olKızlar diğer bi konuda yazdım ebru hanıma iki gün önce yaptırdım dün gece de ilişkiye girdik kanmam oldu darısı sizlere sorusu olan olursa yanıtlarım . Bi kaç konuya yorum yapmıştım o yüzden sonucu yazmak istedim .darısı sizlere olsun
Ertancım benım arkadasımın 1 ay sonra düğünü var sana özelren yazdım ama cvp vermemıssın.ebru hocaya saat kaçta randevu aldın dığerlernın dedığı qıbı randevu süresini uzattimi sana nasıl davrandı ilişkiden sonra iplerın kaç qün sonra düstüKızlar diğer bi konuda yazdım ebru hanıma iki gün önce yaptırdım dün gece de ilişkiye girdik kanmam oldu darısı sizlere sorusu olan olursa yanıtlarım . Bi kaç konuya yorum yapmıştım o yüzden sonucu yazmak istedim .darısı sizlere olsun
Akıntım var de 1 hafta ilişki yasağı var de :)Garanti verdi kanmam da oldu ben güvenilir buldum çok samimi sanki o işlemi değilde normal bi muaymeye gitmiş gibiydim. Garanti veriyor ebru hoca 3500 e yaptı benimkini . Su an dikişler elime geliyor ne yapacağım
Dikisler en fazla kac gun dayanabiliyormus ?Garanti verdi kanmam da oldu ben güvenilir buldum çok samimi sanki o işlemi değilde normal bi muaymeye gitmiş gibiydim. Garanti veriyor ebru hoca 3500 e yaptı benimkini . Su an dikişler elime geliyor ne yapacağım
kanaman olduktan sonra mi dikişler eline geldi anlamadım yoksa birlesmeden sonra ki kanamadan sonra mi geldiDikisler en fazla kac gun dayanabiliyormus ?
Canım ben yanıtladim, Ebru hanım psikolojik anlamda çok yardımcı oluyor dikiş i de attı iki gün sonra ilişki yaşadık kanamam oldu şimdi düğünüm var üç haftaya kadar , en son dikişlerin elime geliyor demiştim dün banyoda baktım elimle aldım zaten erimiş korktuğum gibi olmadı herşey Yolunda 3300 asıl fiyatı ama ben hesap kartından cktirince 3500 banka komisyon alır diye o fiyat aldıKimse yokmu eskiler yeniler msjmı qöruyosaniz lütfen artık biri bsy desin.ne olur yardım edin arkadaşım cok tedirgin üstelik çok seviyo kaybetmek istemiyor tecrübeli qüvenilir ellerde olsun istiyor.tavsiyesi olan varsa yazsan gökçen erdoğana bide hic yaptıran varmis.
Hayır ilişki olalı bir ay olacak on gündür dikişler elime geliyor du, iki gün ped kullandım onlar daha çok eritti bencekanaman olduktan sonra mi dikişler eline geldi anlamadım yoksa birlesmeden sonra ki kanamadan sonra mi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?