Gecici islemi yaptrian kizlar maksimum kac gun sonra biseyler yasandi yada burda duyanlar varsa ozellikle ebru hocaya gidip yaptranlr yazablr misinz

Bu ilişkiye girme gününü nasıl kararlaştırıyorsunuz asıl bunu öğrenmek lazım sonrası dediğin gibi ondan 3 gün önce git operasyon ol

Ertancım benım arkadasımın 1 ay sonra düğünü var sana özelren yazdım ama cvp vermemıssın.ebru hocaya saat kaçta randevu aldın dığerlernın dedığı qıbı randevu süresini uzattimi sana nasıl davrandı ilişkiden sonra iplerın kaç qün sonra düstü

İslemi özelden yada burdan ünlatabılırlısın ebru hoca qüvenilirmi ve yüzde yüz qaranti vermısmiydı

Garanti verdi kanmam da oldu ben güvenilir buldum çok samimi sanki o işlemi değilde normal bi muaymeye gitmiş gibiydim. Garanti veriyor ebru hoca 3500 e yaptı benimkini . Su an dikişler elime geliyor ne yapacağım

Garanti verdi kanmam da oldu ben güvenilir buldum çok samimi sanki o işlemi değilde normal bi muaymeye gitmiş gibiydim. Garanti veriyor ebru hoca 3500 e yaptı benimkini . Su an dikişler elime geliyor ne yapacağım
Akıntım var de 1 hafta ilişki yasağı var de :)

Dikisler en fazla kac gun dayanabiliyormus ?

Neden 3500 bi kaç önce 3300 dü muayene ücreti yada ekstra paramı ödedin yoksa vajina durumuna yırtıkların çoklğuna qöre mi fiyat belirliyo

Kızlar burda hic adı en çok qeçen doktorlara yaptırıpta olumsuz sonuç alan varmı burda yazan çoğu kisi burayı terk edıyo hıc birsey demıyo burda qerçekten doktor asistanları olabılırmı olumlu sonuç aldım dıyen bazı kısıler kandırıyolarmı onuda bilemıyorz olumsuz sonuç alan olsaydı doktorları burdada rezil ederlerdıde burda hç öyle bsy dıyen bırıde yok.lütfen varsa yazın arkadasim kaza olmus ebru hocaya yaptıracak emin olamıyo

En cok ebru hoca tavsiye edılmis yüz yüze qörüsmek en ıyısı qaliba son qünlerde bir ertan yaptırmis olumlu geçmis insallah herkesin kısa böyle olumlu olur

Kimse yokmu eskiler yeniler msjmı qöruyosaniz lütfen artık biri bsy desin.ne olur yardım edin arkadaşım cok tedirgin üstelik çok seviyo kaybetmek istemiyor tecrübeli qüvenilir ellerde olsun istiyor.tavsiyesi olan varsa yazsan gökçen erdoğana bide hic yaptıran varmis.

Canım ben yanıtladim, Ebru hanım psikolojik anlamda çok yardımcı oluyor dikiş i de attı iki gün sonra ilişki yaşadık kanamam oldu şimdi düğünüm var üç haftaya kadar , en son dikişlerin elime geliyor demiştim dün banyoda baktım elimle aldım zaten erimiş korktuğum gibi olmadı herşey Yolunda 3300 asıl fiyatı ama ben hesap kartından cktirince 3500 banka komisyon alır diye o fiyat aldı

Bende ertan arkadaş gibi planladim ilişkimi son kontrole gidip o şekilde ilişki düşünüyorm dugun oncesi. Birde kalıcı yaptirmistim gokcen hocaya

Bi tavsiye daha en son dikişler elime geliyor diye korkmuştum ya dün aynaya bakıp elimle çektim hemen çıktı , ped kullanmak dikisleri eritir kalıcı yaptırdım veya yaptıracagim diyenler kesinlikle ped kullanmasın iki gün önce dikişler elime geldiginde hafif çektim canım yandı dün banyoda yaptım aldım hepsini bişey de olmadı korktum gibi değilmiş ben siyah siyah ipler sarkiyor sandım baktım ki küçücük bişey beyaz ince bir ip, annemizin dikiş yaptığı değil he silikon gibi olandan :))

kanaman olduktan sonra mi dikişler eline geldi anlamadım yoksa birlesmeden sonra ki kanamadan sonra mi geldi
Hayır ilişki olalı bir ay olacak on gündür dikişler elime geliyor du, iki gün ped kullandım onlar daha çok eritti bence

canım hepınıze cok tesekkür ederım yardımınıza o kadar ihtiyacım vardıkı anlatamam kız arkadasim kafayı yemek üzereydi bunları okudu ici çok rahatladı artık huzurla uyuyabiliyor.bu arkadasa üvey aqbiyi çocuk yasta pislik yapmış kimseye anlatamamıs zaten hayalmeyal hatırlıyoms 12yasindayken o pıslik layığını bulmus elektrik çarpması ve ölmüs simdivbazıları elestırıyodr herkesçhayatnı kendı seçemiyor ısteyene yasamayan bilemez ki kızın suçu qünahı yok hep ezilmis dayak yemis mutlu olmak onunda hakkı söylese kimse kabul etmez o çocuk hayatının askı çok seviyor.ertancm aslicm size çok minnettarım arkadasmncş durumunu paylascm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…