Selamlar merhabalar
Myduck bana izmirdeki flep yontemi ile kalicilik saglayan doktorun adini verir misin cok zor durumdayim nolur

Kızlar arkadasın olumlu qeçerse buraya yazcm suan iki doktor arasında kararsız en iyisi olsun istiyor sonuçta hayatı deıişecek eger olumlu olmazsa intihar edıcm dıyo dua edın kızlar ıyi qecsn 28 qn kaldı yardımcı olan herkese tesekkürler moral oldu kıza o kadar saf temiz sonu onunda burdaki herkesnde mutluluk olur insallah.bide en çok büyük sehır tercih ediliyor küçük yerde yaptıran o kadar çok değıl bide bir sürü doktor var kızlar herseye çare var bence bendinde size tavsiye özel klinikte yaptırın basit yerde yaptırmayn qeçici en qaranti çözüm kalıcı esniyomus iyi iylesmesse qerqn olmasa kanama yaratmıyomus böylede olmsz sonucu var o çikarılan dokuda cok iyi kanlanabiln doku değılmş ebru ünal benmerkezci adanaya qittqm doktor böyle anlatti kalıcı yaptıraniniz olursa son kontrole mutlaka qitmeli esneme olmussa dıkiş atılıyor böylede kurtulursunuz çok dikkat edınbuna sakin unutmayın ince eleyip sık dokumak qerekki saqlam olsun sizde çok dikkat den ve asla erkeklere güvenmeyin sizden evlnmdn bsy isteyen sevmiyordur amaçıyla farklı sakin kanmayın aldanmayın bir anlık hata hayatınızı mahvedıyo bu yollara mecbur kalıyorz

Sana tamamen katiliyorm ayrıca dediğim gibi çoğu jinekolog yapıyor bu işlemi özel muahehaneler falan ama sanırım en garanti yöntem geçici gibi.. Bende ilişkiyi 2 yaklaşık 2 hafta sonra planladim 15 gün sonra haber ederim sizlere. İnşallah doktorum musait olur çünkü çok yoğun.

Ebru hoca paracı olduğundan ötürü mü tercih etmiyorsunuz ? Açıkçası, bende kararsızım genelde hep aynı doktorlar hakkında yorumlar var..

Ebru hoca paracı olduğundan ötürü mü tercih etmiyorsunuz ? Açıkçası, bende kararsızım genelde hep aynı doktorlar hakkında yorumlar var..
Yok bir kişinin tutmamıştı ve ilgilenmediğini parayı alana kadar yüzünüze güldüğünü söylemişti çok uçuk fiyat söyleyen doktorlara zaten güvenesim gelmiyor

Benim henüz tarih belli değil eğer geçici yaptırırsam ebru hoca kalıcı için ise Harun hocayı düşünüyorum kalıcıda başka doktorlarada görüneceğim bir aksilik olmasın diye sizin düşünceniz nedir bu konuda ?

Kızlar yarın kontrole gidiyorm bana dua edin korkuyorum size iyi haberlerimi vereyim. Resmen nefes alamıyorum...

Şuan için Turgay hocayı düşinüyorum çünkü bir aksilik olması durumunda çok ilgileniyor ve whatsaptan destek oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…