Şuan için Turgay hocayı düşinüyorum çünkü bir aksilik olması durumunda çok ilgileniyor ve whatsaptan destek oluyor
Ben de ilk onu düşünmüştüm bu reklam durumlarından dolayı vazgeçtim sizin yakın zamanda düğün var mı? Ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz?

A asli2561 ile özelden konuştum gökçen erdoğana hem kalıcı hem geçici yaptırmıştı olumlu sonuç almış iki gün önce yada dün Umarım bizde öyle oluruz

İnşallah canım çok sevindim onun adına hesaplarını kapatmasalar keşke

İnşallah bizde olumlu sonuç alırız ya buraya bende girip yazıcam sonucumu bir müddet de kapatmam heralde soru soranlar olur en azından onlara yardımım dokunsun

İnşallah bizde olumlu sonuç alırız ya buraya bende girip yazıcam sonucumu bir müddet de kapatmam heralde soru soranlar olur en azından onlara yardımım dokunsun
Bende yaptırdığım da mutlaka yazacağım inşallah canım sen ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun tarih belli mi?

Kızlar benim arkadaş haftaya perşembe randevu aldı nikahı kıyıldı düğününde cumartesi ğünü olacak geçici ebru hocaya yaptırmaya karar vermiş dua edin kızlar olumlu olursa buraya yazip paylaşcam.dua edin bol bol lütfen mutlu olsun ebru hoca 3300 tl demiş pahalı ama riske atmak istemedi parasi azdı ben verdim düğün hediyesi şimdi stresten uyuyamıyo kan qelcekmi qelmeyecekmi diye olumlu sonuç alırsa burya yazarım iyi geceler

İnşallah bir sorun yaşamaz arkadaşınız güzel haberlerinizi bekliyoruz iyi geceler

Düştüğünüme bir aydan az kaldı doktor bakıyorum hala gökçen Erdoğan'la konuşmayı düşünüyorum. Geçici olucam inşallah olumlu sonuç alırız ya. Ayaylin sende bize sonucunu mutlaka yaz lütfen arkadaşına dua ediyorum. Bende düğünden 3 gün önce yaptırmayı düşünüyorum dua edin banada lütfen bende sonucumu yazarım buraya bi süre durduktan sonra kapatırım hesabı soru sormak isteyen olur yardımım dokunsun . Lütfen dualarınızı benden de eksik etmeyin

Canım senin çok az kalmış inşallah bir sorun olmadan atlatırsın o kadar az bilgi var ki insan kimi Seçeceğini bilemiyor Daha önce başka bir üye de gökçen hocaya yaptırıp olumlu sonuç almış inşallah senin de öyle olur olumlu haberlerinizi bekliyoruz bizleride haberdar edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…