- 27 Ağustos 2014
- 863
- 375
- 323
Kime yaptırmıştınız acabaKızlar yarın kontrole gidiyorm bana dua edin korkuyorumsize iyi haberlerimi vereyim. Resmen nefes alamıyorum...
Bu arada çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsunKızlar yarın kontrole gidiyorm bana dua edin korkuyorumsize iyi haberlerimi vereyim. Resmen nefes alamıyorum...
Ben de ilk onu düşünmüştüm bu reklam durumlarından dolayı vazgeçtim sizin yakın zamanda düğün var mı? Ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz?Şuan için Turgay hocayı düşinüyorum çünkü bir aksilik olması durumunda çok ilgileniyor ve whatsaptan destek oluyor
Teşekkür ederim canmBu arada çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun
Henüz bir sevgilim bile yok belli değil yani canım.Ben de ilk onu düşünmüştüm bu reklam durumlarından dolayı vazgeçtim sizin yakın zamanda düğün var mı? Ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz?
Henüz bir sevgilim bile yok belli değil yani canım.
Acele davranmayin mumkunse geçici yaptırınBenim de öyle aceleci davranmak istemiyorum bu yüzden
Bir gün önceden bir dikiş daha atmış daha az kanayacağını söylemiş galiba doktor. Önceki mesajlarda yazmıştı aslı olumlu sonuç aldı ve hesabını kapattı artık darısı başımıza kurtulan hesabını kapatıyorNeden ikisini birden yaptırmış ?
İnşallah canım çok sevindim onun adına hesaplarını kapatmasalar keşkeBir gün önceden bir dikiş daha atmış daha az kanayacağını söylemiş galiba doktor. Önceki mesajlarda yazmıştı aslı olumlu sonuç aldı ve hesabını kapattı artık darısı başımıza kurtulan hesabını kapatıyor
Bende yaptırdığım da mutlaka yazacağım inşallah canım sen ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun tarih belli mi?İnşallah bizde olumlu sonuç alırız ya buraya bende girip yazıcam sonucumu bir müddet de kapatmam heralde soru soranlar olur en azından onlara yardımım dokunsun
Kızlar benim arkadaş haftaya perşembe randevu aldı nikahı kıyıldı düğününde cumartesi ğünü olacak geçici ebru hocaya yaptırmaya karar vermiş dua edin kızlar olumlu olursa buraya yazip paylaşcam.dua edin bol bol lütfen mutlu olsun ebru hoca 3300 tl demiş pahalı ama riske atmak istemedi parasi azdı ben verdim düğün hediyesi şimdi stresten uyuyamıyo kan qelcekmi qelmeyecekmi diye olumlu sonuç alırsa burya yazarım iyi geceler
Merhabaİnşallah bizde olumlu sonuç alırız ya buraya bende girip yazıcam sonucumu bir müddet de kapatmam heralde soru soranlar olur en azından onlara yardımım dokunsun
Kızlar saatler kaldı kalıcı yaptıracağım umarım herşey istediğimiz gibi olur
Düştüğünüme bir aydan az kaldı doktor bakıyorum hala gökçen Erdoğan'la konuşmayı düşünüyorum. Geçici olucam inşallah olumlu sonuç alırız ya. Ayaylin sende bize sonucunu mutlaka yaz lütfen arkadaşına dua ediyorum. Bende düğünden 3 gün önce yaptırmayı düşünüyorum dua edin banada lütfen bende sonucumu yazarım buraya bi süre durduktan sonra kapatırım hesabı soru sormak isteyen olur yardımım dokunsun . Lütfen dualarınızı benden de eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?