- 6 Kasım 2016
- 161
- 28
- 18
- 28
Yaptırdım canım çok mutluyum iyiki de akın beye gittim bir yırtık varmış saat altı yönünde nadir görünen bir yapıya sahipmiş benimki doğal kızlık oldu yani yırtığı anlattı başka doktorda baksa anlamaz dedi çünkü benimkinin yapısı farklıymış çok mutlu oldum bir ay sonra kontrole gidicem..Kime yaptıracaksınız acaba ? İnşallah
Gözün aydın canım gönlünce olsun her şey sonucunu bekliyoruzYaptırdım canım çok mutluyum iyiki de akın beye gittim bir yırtık varmış saat altı yönünde nadir görünen bir yapıya sahipmiş benimki doğal kızlık oldu yani yırtığı anlattı başka doktorda baksa anlamaz dedi çünkü benimkinin yapısı farklıymış çok mutlu oldum bir ay sonra kontrole gidicem..
Zarimon .com canım yeni bişe dediklerinden değil onları biliyorum bu ingilterede üretilmiş videoları izle bana mantıklı geldi aslında dikim olayıda ne bileyim o curcunada nasıl halledilirCanım yapay zar riskli bence aksilik çikarsa ne olacak bir garantisi yok ya erken qelirse ilişkide duyduğum kadarıyla içi su dolu balon gibi olymş erken patlarsa eşin anlar boyü ğibiyse dokudan çıkmazüç kagida qelme 1500 fazla ve bide işe yaramıymuş gazatede bile çıktı haberi hapsi uyduruk çin malı yalan dolan hayatını karartma nette üç kaqıtçı çok bin bes yüz tl yeni diken jinekolog var ya kalıcı ya ğecici diktiler kalici tutmazsa dikiş atiyorlar zaten.benim tavsiyem bu ama yinede sen bilirsin iyi araştır bence yalan olduğunu işe yaramaz olduğun anlaycksn
Öff bi bitmediniz yaa bizim derdimiz bize yetiyor zaten . Ha o eşleriniz sizi aldatırken nasıl yüzünüze bakıyorsa bizde öyle bakıcaz canım en azından biz ilişki içinde namusluyuz ne yaşadıysak öncesindeya bu kadar basit mi bu işler? o zarı diktirince bakire mi olunuyor ? eşlerinizin yüzüne nasıl bakıyorsunuz? böylesine büyük yalanlar üzerine evlilik kurulur mu? gerçekten kanım dondu..
İnş güzel gecer bende ebru Zülfikaroğluna yaptırmıştım kalıcı adı altında sonucunu bizlerle paylas lütfen olur muBu arada arkadaşım ankaraya yarın ğidyo işlemi anlatıck bende burda tek tek yazarım dua edin az kaldı
Bir de cevap verdik mi banlaniyoruz ,arkadaslar benim anlamadigim bu kadar rahatsizlik duyuyorsaniz bu ve benzeri konulardan neden okuyorsunuz bizi asagilamak icin mi bu sizi Allah katinda mertebe mi atlattiriyor herkes hata yapabilir kimse kimseye hesap vermk zorunda da degilÖff bi bitmediniz yaa bizim derdimiz bize yetiyor zaten . Ha o eşleriniz sizi aldatırken nasıl yüzünüze bakıyorsa bizde öyle bakıcaz canım en azından biz ilişki içinde namusluyuz ne yaşadıysak öncesinde
Malasef, yaptırıp sonuç alan üyelerin çoğu hesaplarını kapatıyor. O yüzden güncel bir bilgiye ulaşmak zorlaşıyor.Arkdaslar kalıcı yapan arkadaşlardan ricam .Gerçekten böyle bir uygulama güvenilir mı .Rica ederim güvenilir insanlar yazsın . Yaptırmayanlar boşuna konuşmasın
Arkdaslar kalıcı yapan arkadaşlardan ricam .Gerçekten böyle bir uygulama güvenilir mı .Rica ederim güvenilir insanlar yazsın . Yaptırmayanlar boşuna konuşmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?