Mutlaka yazcm canım insallah atlatır burddeaki herkes olumlu sonuç alın insallah ben sanmıyorum hiç bir doktor riske atmaz kanamayı yaratmak için dikiyorlar zaten kan qelip gelmeyeceğini bilyolardır qarantide ona ğöre verıyolar ebru hoca kesin kanar yüzde yüz demiş bide şöyle olurmu bir aksilik çıkarmıştı bazı sitelerde sorunları bunlari okudum falanda filanda diye anlatmış.ebru hocada kulaktan dolma laflara itibar etmayin bu işlemi her jinekolog bilir egitimini hepsi aliyor ince bir iş demiş kadın dogum uzmanları en iyi bilirmş.alanları zaten kadınlarla ilgili

Kime yaptıracaksınız acaba ? İnşallah
Yaptırdım canım çok mutluyum iyiki de akın beye gittim bir yırtık varmış saat altı yönünde nadir görünen bir yapıya sahipmiş benimki doğal kızlık oldu yani yırtığı anlattı başka doktorda baksa anlamaz dedi çünkü benimkinin yapısı farklıymış çok mutlu oldum bir ay sonra kontrole gidicem..

Gözün aydın canım gönlünce olsun her şey sonucunu bekliyoruz

Kızlaaar sanırım derdimize derman okacak şeyy çıkmış zarimon yapay kızlık zarı kapsülü ingilterede üretiliyor içinde vajina sıkılaştırıcı kapsülde var denememiz için kan kapsülü iki tane 300 sterlin yani 1500₺ gibi bi fiyat ben sipariş verip denemyi düşünüyorum bana çok mantıklı geldi ilişkiden 1 saat önce yerleştiriyoruz hem pratik hem acısız . Bunu daha önce kullanan oldu mu acaba

Merhabalar bugun uye oldum ve bnde ankara yasiyorum kalici kizlik zari diktiricem bi kac ay icerisinde evlilik arefesindeyim yardimci olursaniz sevinirim

Canım yapay zar riskli bence aksilik çikarsa ne olacak bir garantisi yok ya erken qelirse ilişkide duyduğum kadarıyla içi su dolu balon gibi olymş erken patlarsa eşin anlar boyü ğibiyse dokudan çıkmazüç kagida qelme 1500 fazla ve bide işe yaramıymuş gazatede bile çıktı haberi hapsi uyduruk çin malı yalan dolan hayatını karartma nette üç kaqıtçı çok bin bes yüz tl yeni diken jinekolog var ya kalıcı ya ğecici diktiler kalici tutmazsa dikiş atiyorlar zaten.benim tavsiyem bu ama yinede sen bilirsin iyi araştır bence yalan olduğunu işe yaramaz olduğun anlaycksn

ya bu kadar basit mi bu işler? o zarı diktirince bakire mi olunuyor ? eşlerinizin yüzüne nasıl bakıyorsunuz? böylesine büyük yalanlar üzerine evlilik kurulur mu? gerçekten kanım dondu..

Zarimon .com canım yeni bişe dediklerinden değil onları biliyorum bu ingilterede üretilmiş videoları izle bana mantıklı geldi aslında dikim olayıda ne bileyim o curcunada nasıl halledilir

ya bu kadar basit mi bu işler? o zarı diktirince bakire mi olunuyor ? eşlerinizin yüzüne nasıl bakıyorsunuz? böylesine büyük yalanlar üzerine evlilik kurulur mu? gerçekten kanım dondu..
Öff bi bitmediniz yaa bizim derdimiz bize yetiyor zaten . Ha o eşleriniz sizi aldatırken nasıl yüzünüze bakıyorsa bizde öyle bakıcaz canım en azından biz ilişki içinde namusluyuz ne yaşadıysak öncesinde

Bir defolnçgidin ya namus bekçileri bir ata sözü var sizin gibilere tamda ünlü yabancı filozof bak ne diyor.kim kime namus ahlak bakçiliği yapıyorsa bilin ki en namusuzu odur.dünyada her insan hata yapar burdaki insanların hayatı seni ilğilendirmez sen kendine kendinize bakın düşen düşmüş olmuşlar ölene çare yok allah kimseyi düşürmesin burdaki insanların bazıları bir hata yapmiş diye ölsünlermi çogu tecavüze ugramiş yara yakınları tarafından istismar edilmiş onlar ne yapsan ömür boyu bir pislim yüzünden hayatı mahvolmş zaten ölmüs acımı çeksn

Bir de cevap verdik mi banlaniyoruz ,arkadaslar benim anlamadigim bu kadar rahatsizlik duyuyorsaniz bu ve benzeri konulardan neden okuyorsunuz bizi asagilamak icin mi bu sizi Allah katinda mertebe mi atlattiriyor herkes hata yapabilir kimse kimseye hesap vermk zorunda da degil

Arkdaslar kalıcı yapan arkadaşlardan ricam .Gerçekten böyle bir uygulama güvenilir mı .Rica ederim güvenilir insanlar yazsın . Yaptırmayanlar boşuna konuşmasın

Arkdaslar kalıcı yapan arkadaşlardan ricam .Gerçekten böyle bir uygulama güvenilir mı .Rica ederim güvenilir insanlar yazsın . Yaptırmayanlar boşuna konuşmasın
Malasef, yaptırıp sonuç alan üyelerin çoğu hesaplarını kapatıyor. O yüzden güncel bir bilgiye ulaşmak zorlaşıyor.

kızlar bildğnz gibi arkadaşımın düğünü dündür istanbla yakın oldgndn kına
Günü ayarlatmş tekrar o günü yaptırmış bırqn önc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…