Aylincim arkadaşınla müsait zamanda ayrıntılı sorarmısın ip sarkması gibi bi durumu olmus mu o ip nasıl kaybolmus eşin görme ihmali olabiliyormu sevindim bi genc kız daha kurtuldu ebru hanım gercekten verdiği sözü tutuyorTuşlarımbozk kızlr
Ebru Hocaya geçici mı yaptırmıştı Aylinin arkadaşı ? İçi rahatlamistir artık ya çok sevindimAylincim arkadaşınla müsait zamanda ayrıntılı sorarmısın ip sarkması gibi bi durumu olmus mu o ip nasıl kaybolmus eşin görme ihmali olabiliyormu sevindim bi genc kız daha kurtuldu ebru hanım gercekten verdiği sözü tutuyor
Çok çok sevindim gözünüz aydın darısı başımıza inşallah canımın acımasından bende çok korkuyorum ama yapacak bir şey Yok acaba ip düşme vb durumlar söz konusu olmuşmuyduSoNUç OLUMLu kan gelmiş öyLE fazla değİl iki üç damla
Kızlar tuşlarm bozkır anlamdğınız yer oldum sorabilirsiniz darısı sıze bende çok sevndm
Ya bencede bütün kadın doğumcular yapabilir sadece prensip olarak yapmayan olabilir çünkü normal doğumdan sonra nasıl dikiş atıyorlarsa buda aynı şey geçici dediği sadece girişi daraltıyor haliyle zorlama olunca açılıyor ve kanıyor işlem bu kadar basit çok kafa yormaya gerek yok 3 hün önce git yaptır :)İçi rahat değilms o gece fazla oynayammş çok strese qirms şükür kurtuldu ya ebru hocadan tek memnuyetsezligi bÖyle konuşurken takındığı tavrymıs her sorisnu cevaplamş bıkmış qgbi öff pöff demiş bide çok paracı olması kızlar size hanqi dr uyqn geliyorsa ona qdn adı namı çok duyulan bütçeniza qöre seçin qüvenilir olsun yeter her dr bu işlemi yapar.resmen soyuyorlar 3300 lira qeciçi çin çok yüksek bide umudunuzu asla kaybetmeyjn hayatta herseyin çaresi var üzülmekye perisan olmakla ele birsey qeçmez ne olursa olzn
Merhaba nerde yaptirmistin?Merhaba kizlar bende kalici yaptirdim cok korkuyorum bir aksilik cikmasindan
Merhaba bende kalıcı yaptırmak istiyorum .İyice araştırınız mı .Güvenilir bir yöntem miMerhaba kizlar bende kalici yaptirdim cok korkuyorum bir aksilik cikmasindan
Mustafa alihanogluMerhaba nerde yaptirmistin?
Inanin kafam cok karisti ne yapacagimi bilmiyotum doktor evlenmeden once yine gel dedi kalicida gerek var midirMerhaba bende kalıcı yaptırmak istiyorum .İyice araştırınız mı .Güvenilir bir yöntem mi
Evlenmeden 2-3 gün önce nasıl gideceksiniz ki. Bir kaç doktora daha danış istersen canımInanin kafam cok karisti ne yapacagimi bilmiyotum doktor evlenmeden once yine gel dedi kalicida gerek var midir
Canım arkadaşının gözü aydın çok sevindim iyi haberini bekliyorduk şükür o da geldi. Fakat ilk ilişkiden sonra bir hafta ilişkiyi yasaklamış doktor da eşine ne dicek nasıl yaşamıcaz onu anlamadım ben.Sordum herşeyı ıp falan düşmemış ilişkindi sonra öyle olsa o kadr dr var bu işlemi yapmazlardı dr pahalı ama yaptgı işlem qarantili qaliba armadaşm hala kan qeldğıni sylyo az az ip ne zaman düşer blmyrm ebru hoca bir hafta ilişkiyi yasaklmş sanırım düşme süreci bu kadr zmn alyo
Aylin cok teşekkür ederim ayrıntılı anlatmıssın bende ebru hanıma kalıcı yaptırmıstım ama son dikiş olacak garanti acısından büyük ihtimal bu ip meselesini cok takıyordum içim rahatladı inş benim gibi çaresiz bekleyen herkese dertsiz atlatmak nasip olurİçi rahat değilms o gece fazla oynayammş çok strese qirms şükür kurtuldu ya ebru hocadan tek memnuyetsezligi bÖyle konuşurken takındığı tavrymıs her sorisnu cevaplamş bıkmış qgbi öff pöff demiş bide çok paracı olması kızlar size hanqi dr uyqn geliyorsa ona qdn adı namı çok duyulan bütçeniza qöre seçin qüvenilir olsun yeter her dr bu işlemi yapar.resmen soyuyorlar 3300 lira qeciçi çin çok yüksek bide umudunuzu asla kaybetmeyjn hayatta herseyin çaresi var üzülmekye perisan olmakla ele birsey qeçmez ne olursa olzn
Sen kime yaptirdin canimAylin cok teşekkür ederim ayrıntılı anlatmıssın bende ebru hanıma kalıcı yaptırmıstım ama son dikiş olacak garanti acısından büyük ihtimal bu ip meselesini cok takıyordum içim rahatladı inş benim gibi çaresiz bekleyen herkese dertsiz atlatmak nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?