Ebru Hocaya geçici mı yaptırmıştı Aylinin arkadaşı ? İçi rahatlamistir artık ya çok sevindim

Sordum herşeyı ıp falan düşmemış ilişkindi sonra öyle olsa o kadr dr var bu işlemi yapmazlardı dr pahalı ama yaptgı işlem qarantili qaliba armadaşm hala kan qeldğıni sylyo az az ip ne zaman düşer blmyrm ebru hoca bir hafta ilişkiyi yasaklmş sanırım düşme süreci bu kadr zmn alyo

Soran arkadaşlarım evet geçiCi dikerken bayan özenmş hissetmiş dikilnce ama hç acı hissetmemiş iptal sarkmasi olmamış detaylı sordum bakmış hatta ipi dikerken görmüş uyanıkken işlem yaptırmış sayarım su rengi ilişkide öyle bir dikiyolarki geriliyor dokuzda kalyon yanı arkadaşım herseyi sormuş zaten dairemsi sekilde dikiyorlar o yüzden bir problem yasahmıyo ilişkiyle qeriliyo qerilnce o dikln yerda yeni bir yaralanma yırtılma meydana qelyo ilk ilişkide olduğu qibi kanama böyle qerçekleşşiyo bazlarnz anlamyodr o yüzden bu kadr detaya qirdm daha iyi anlyn dıye korkmayın dokdn ayrılmıyor eriyecegi zaman ayrılıyordu buda bir kaç qünü bulyomş zatn

Yaa senden allah razı olsun cidden. Senin yazdıklarını takip ediyordum da öyle iyi geldi ki paylaştıklarin :) Arkadasin adına da cookk sevindim. Bi kaç seyi merak ediyorum da. Peki kaç gün önceden yapılmıştı işlem? Yani düğününde o koşturmada hareketlerine dikkat edebilmiş mi?
Kızlar tuşlarm bozkır anlamdğınız yer oldum sorabilirsiniz darısı sıze bende çok sevndm

Canıms ınanın siZe umut olmak için arada sırada bu siteye giriyorum.arkadaşım girsat buldukça arıyor anlatıyor çok mutlu o kadar mutlu ki sevinçten ağladı canım benım arkadaşım herseyi ayarlatti bir qün önce olsun istedi çok korkuyorru ters qidck diye sükür br problem yasamamş harekette kısıtlama yok oynamak zıplamak zarar vermiyormş ipler düsünceye kadar iliski yasaklamış bide benm arkadaşım korktğu içn birğün önce halletti dr verdgi süre ne kadarsa o güne kadar dayanıyor bence bide qecici yaptırın en qarantisi qecici kalıcı yaptırmak isteyen yaptırsn kafa rahatlıyor tutmazsa qecici yapıyorlar zaten bir sekilde atlatılyms insallah burdaki herkes olumlu sonuç alır

İçi rahat değilms o gece fazla oynayammş çok strese qirms şükür kurtuldu ya ebru hocadan tek memnuyetsezligi bÖyle konuşurken takındığı tavrymıs her sorisnu cevaplamş bıkmış qgbi öff pöff demiş bide çok paracı olması kızlar size hanqi dr uyqn geliyorsa ona qdn adı namı çok duyulan bütçeniza qöre seçin qüvenilir olsun yeter her dr bu işlemi yapar.resmen soyuyorlar 3300 lira qeciçi çin çok yüksek bide umudunuzu asla kaybetmeyjn hayatta herseyin çaresi var üzülmekye perisan olmakla ele birsey qeçmez ne olursa olzn

Ya bencede bütün kadın doğumcular yapabilir sadece prensip olarak yapmayan olabilir çünkü normal doğumdan sonra nasıl dikiş atıyorlarsa buda aynı şey geçici dediği sadece girişi daraltıyor haliyle zorlama olunca açılıyor ve kanıyor işlem bu kadar basit çok kafa yormaya gerek yok 3 hün önce git yaptır :)

Canım arkadaşının gözü aydın çok sevindim iyi haberini bekliyorduk şükür o da geldi. Fakat ilk ilişkiden sonra bir hafta ilişkiyi yasaklamış doktor da eşine ne dicek nasıl yaşamıcaz onu anlamadım ben.

Aylin cok teşekkür ederim ayrıntılı anlatmıssın bende ebru hanıma kalıcı yaptırmıstım ama son dikiş olacak garanti acısından büyük ihtimal bu ip meselesini cok takıyordum içim rahatladı inş benim gibi çaresiz bekleyen herkese dertsiz atlatmak nasip olur

Sen kime yaptirdin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…