- 27 Ekim 2016
- 635
- 335
- 103
Yazmış ya ebru hanıma diyeSen kime yaptirdin canim
Canım benim bende burda sizin sayenizde arkadaşıma yardım edebildim bende kendimden emin değildim şükür adanada ebru ünala muayene olmustum bsy çıkmadı çok rahatım suna üstmdn öyle bir yük kalktıki o psikolojiyi çoktan atlattım içme çok rahat uyuyabilyrm.arkadaşıma qelnce cok kararszdı ebru zülfikaroğlundan gökçene qidcekti tavsiyeler dr reklamı diye düşünüyordu hep qüvenemiyodu bir türlü çok kararszdıson anda karar değiştirdi sonuç olumlu sükür kurtuldu ama ip konusunu sordum yine yeni yeni düsmeye başlamş ince saydam olduginu söyledi düqüme benzer kücük ipte bulmus merak edip ped koymus nasıl olduğun merak etmis qaliba ipler gec düsuyo hemen rüsmüyo eşnede agrıyo sancım var dıye oyle ikna etmiş zaten normaldede ilk qeceden sonra bir müddet beklenirmş iplerin çogu dökülmüs kesik kesik öyle uzun ipler bulmaması çamasırnda bir haftadan fazla olyo dün aradım yen szn için sordum çünkü özeldn çok fazla yazan merak den olmus geciciyi her dr yapar arkadaşım ebru hocadan olumlu sonuç aldı diye sirf ona qitmeye karar vermeyin hemen qüvenilir olsun yeter.kanda o kadar çok qelmemis anlattıkları bunlar kızlar o gece canı çok fazla yanmiş hatta kontrol ettim ip falan qörmedm diyo ilk qecedn sonra ilişkiden kaçınmak lazım bence ne olur ne olmaz riske atmayını ip konusun kafanıza takmayin bu pskojinizi bozup sizi hasta etmekten baska bir ise yaramazAylin cok teşekkür ederim ayrıntılı anlatmıssın bende ebru hanıma kalıcı yaptırmıstım ama son dikiş olacak garanti acısından büyük ihtimal bu ip meselesini cok takıyordum içim rahatladı inş benim gibi çaresiz bekleyen herkese dertsiz atlatmak nasip olur
Canım benim bende burda sizin sayenizde arkadaşıma yardım edebildim bende kendimden emin değildim şükür adanada ebru ünala muayene olmustum bsy çıkmadı çok rahatım suna üstmdn öyle bir yük kalktıki o psikolojiyi çoktan atlattım içme çok rahat uyuyabilyrm.arkadaşıma qelnce cok kararszdı ebru zülfikaroğlundan gökçene qidcekti tavsiyeler dr reklamı diye düşünüyordu hep qüvenemiyodu bir türlü çok kararszdıson anda karar değiştirdi sonuç olumlu sükür kurtuldu ama ip konusunu sordum yine yeni yeni düsmeye başlamş ince saydam olduginu söyledi düqüme benzer kücük ipte bulmus merak edip ped koymus nasıl olduğun merak etmis qaliba ipler gec düsuyo hemen rüsmüyo eşnede agrıyo sancım var dıye oyle ikna etmiş zaten normaldede ilk qeceden sonra bir müddet beklenirmş iplerin çogu dökülmüs kesik kesik öyle uzun ipler bulmaması çamasırnda bir haftadan fazla olyo dün aradım yen szn için sordum çünkü özeldn çok fazla yazan merak den olmus geciciyi her dr yapar arkadaşım ebru hocadan olumlu sonuç aldı diye sirf ona qitmeye karar vermeyin hemen qüvenilir olsun yeter.kanda o kadar çok qelmemis anlattıkları bunlar kızlar o gece canı çok fazla yanmiş hatta kontrol ettim ip falan qörmedm diyo ilk qecedn sonra ilişkiden kaçınmak lazım bence ne olur ne olmaz riske atmayını ip konusun kafanıza takmayin bu pskojinizi bozup sizi hasta etmekten baska bir ise yaramaz
Valla kızlar olayı çok büyütmeye gerek yok gözünüzde, ben yaptırdım yaptırdıktan bir hafta sonra da adet oldum benimkide adey günüme geldi bir hafta boyunca geciktirici içtim ameliyattan sonra doktorum bir hafta sonra bırak dedi ben de bıraktım sonrasın adet oldum hareketlerimdede sadece bisisklet yasak bir de bacağımmı çok açmiycam bir yani iki hafta sonra kontrole gideceğim bakalım nasıl sonuç alacağım.Kızlar bende bugün gökçen hocadan randevu aldım aradığımda konuştuğum abla çok güzel bilgilendirdi merak ettiğim ne varsa kendi söyledi bende baya soru sordum. Uyarılar bile yaptı tedbirli olmam için korkutmadı hiç az da olsa içim rahatladı. Şimdi haftayı bekliyorum lütfen dua edin. Birde reglim o güne denk gelirse acaba sıkıntı olur mu
Geçici yaptırıyorsun sanırım. Düğünün ne zaman ve kime yaptiriyorsun söyleyebilir misinSen kalıcı yaptırdın sanırım.inşallah hepimiz olumlu sonuç alırız. Dua edin lütfen az kaldı hemde çok az. Sonucumu yazıcam burdan bir süre durup hesabımı kapatırım sorusu olan vardır benim gibi yardımım dokunur hem birine. Geciktirici aldım içiyorum regli günümü hesaplamıştım. 2 gün önce olmam gerekti olamadım galiba stresten hiç de belirti Yok vücudum da bende geciktirici aldım kullanıyorum dünden beri umarım olmam bir hafta
Insallaah sonucun olumlu olur. Gönlünü rahat tut..Ever geçic.Gökçen erdoğana gidicem bir kaç gün sonra.
Bunun bir aldatma olduğunu biliyorsanız o da bir aşama sizin için, ben kimseyi yargılamıyorum haddime de değil kimin ne yaşadığını kimse bilemez ancak böyle konularda nasıl içinize sinerek bu kadar ağır yalanlar söyleyebiliyorsunuz hiç mi ortaya çıkmasından korkmuyorsunuz.. ben hayretler içerisindeyim ..Öff bi bitmediniz yaa bizim derdimiz bize yetiyor zaten . Ha o eşleriniz sizi aldatırken nasıl yüzünüze bakıyorsa bizde öyle bakıcaz canım en azından biz ilişki içinde namusluyuz ne yaşadıysak öncesinde
Kızlar şans dileyin bana şuan bekliyorum sonucumu öğreneceğim birazdan...Valla kızlar olayı çok büyütmeye gerek yok gözünüzde, ben yaptırdım yaptırdıktan bir hafta sonra da adet oldum benimkide adey günüme geldi bir hafta boyunca geciktirici içtim ameliyattan sonra doktorum bir hafta sonra bırak dedi ben de bıraktım sonrasın adet oldum hareketlerimdede sadece bisisklet yasak bir de bacağımmı çok açmiycam bir yani iki hafta sonra kontrole gideceğim bakalım nasıl sonuç alacağım.
Çooook mutluyum çooook sandığımdan çok daha iyi dedi doktor birde kime gidersen git dikildiğini anlamaz dedi benimki arka kısımdaymış çoook iyiiyimmmm istediğin zaman yine kontrole gelebilirsin kafan rahat olsun istiyorsan dedi ama gelmene gerek yok dedi :) :) :)Kızlar şans dileyin bana şuan bekliyorum sonucumu öğreneceğim birazdan...
Çooook mutluyum çooook sandığımdan çok daha iyi dedi doktor birde kime gidersen git dikildiğini anlamaz dedi benimki arka kısımdaymış çoook iyiiyimmmm istediğin zaman yine kontrole gelebilirsin kafan rahat olsun istiyorsan dedi ama gelmene gerek yok dedi :) :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?