Başka doktora gözükmeyi düşünmüyorum çünkü doktoruma güveniyorum merdiven altı odada yapılan bir yer değil oradı düzgün elit bir yer bir sürü elit insanlar geliyor oranın başka bölümleri de ve çok iyi bir yer reklam için yazmıyorum çünkü gerçekten düzgün biryer istiyosan tavsiye ederim yakın zamanda düğünüm var evet sonucu da yazacağım inşallah çooook mutluyum çooook düğün yakın uzak arasında bişey tarihi yazamam ama sonucu yazarım
:) :) :)

Yaa sonucunu öğrenince bende orayı düşünebilirim. Senden tavsiye alırım. Ayy inşallah olumlu sonuç alırsın. Gönlünü feat tut. :)

Mrb bende ebru hanım a olmayı düşünüyorum ve korkuyorum ilk gece k
Yapay zarı nerden aldın ulaşır mısın bana canım lütfen

Kızlar iki hafta önce düğünüm oldu ve kanamam oldu çok şükür. Yazamadım uzun süre tatildeydim. Dikim günü batmalarım vardı. Hatta bir gün sonra yolculuk bile yaptım hiç bişi olmadı. Düğünümde hopladım zıpladım oynadım baya. Dikimden sonra ara sıra Hafif hafif kanamalarım oldu. Eşim 3. Denemede zar yırtıldı zorladık biraz çok şükür olumlu sonuç aldım. Soru Sormak isteyen varsa hem burdan hem özelden lütfen sorsun bir süre daha burda üyeliğim devam edecek.bu arada gökçen erdoğana oldum dikimi.

Geçici mi yaptırmıştınız?

Tecavüz e uğrayıp öldürülen kızlar var tecavüz ü küçümseme istersen istemediğin şekilde biri sana bişey yaparsa o zaman geçişte bu forumda ağlama tamam mı insanın günahından haberin olur ama tövbesinden haberin olmaz. O koruduğunu şeyin başına istemediğin şekilde bişey gelir görürsün yazdığına da pişman olursun Allah büyük o kadar kişiyi yargıladın şimdi tecavüz e uğrayan namussuz mu oldu şimdi

Cok sevindim canım
Çok sevindim gözün aydın canım ip durumu var mı sarkma görme ihtimali vs anlatırmsn o ipler canımı cok sıkıyor

Sanane bızım ıkı bacak aramız sanamı düşmüş senı bağlamaz o benım problemım çok konuşma ikile çok namuslusun madem Bi yaran olmasa buraya kadar üye olup ıncelemessın çok konuşma

Canın cok yandımı bide iplerin ne zaman düstü son olarak ve kaç qün sonra iliskiye girdin kanaman azmı oldu çok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…