Başka doktora gözükmeyi düşünmüyorum çünkü doktoruma güveniyorum merdiven altı odada yapılan bir yer değil oradı düzgün elit bir yer bir sürü elit insanlar geliyor oranın başka bölümleri de ve çok iyi bir yer reklam için yazmıyorum çünkü gerçekten düzgün biryer istiyosan tavsiye ederim yakın zamanda düğünüm var evet sonucu da yazacağım inşallah çooook mutluyum çooook düğün yakın uzak arasında bişey tarihi yazamam ama sonucu yazarımKalici dikim miydi senin ? Ay ara sıra bu konu aklıma çok takılıyor. Sürekli buraya giriyorum acaba biri iyi bir şey yazıyor mu diye.. Böyle duyunca çok seviniyoruuumm. Bilgi verir misin nerede hangi doktora yaptırdın. Yakın bi zamanda düğünün var mı vs ? Bi de başka bi doktora daha gözükmeyi düşünüyo musun
Yaa sonucunu öğrenince bende orayı düşünebilirim. Senden tavsiye alırım. Ayy inşallah olumlu sonuç alırsın. Gönlünü feat tut. :)Başka doktora gözükmeyi düşünmüyorum çünkü doktoruma güveniyorum merdiven altı odada yapılan bir yer değil oradı düzgün elit bir yer bir sürü elit insanlar geliyor oranın başka bölümleri de ve çok iyi bir yer reklam için yazmıyorum çünkü gerçekten düzgün biryer istiyosan tavsiye ederim yakın zamanda düğünüm var evet sonucu da yazacağım inşallah çooook mutluyum çooook düğün yakın uzak arasında bişey tarihi yazamam ama sonucu yazarım
:) :) :)
İçim rahat eminim iyi olacak benceYaa sonucunu öğrenince bende orayı düşünebilirim. Senden tavsiye alırım. Ayy inşallah olumlu sonuç alırsın. Gönlünü feat tut. :)
Ne zamandı düğünün ?İçim rahat eminim iyi olacak bence
yazacağım sonucu
Mrb bende ebru hanım a olmayı düşünüyorum ve korkuyorum ilk gece kEvet kızlar ilişkiye girdik eşim acemi olduğundan yirtmakta dikisleri baya zorlandı hatta yirtamadi sadece oradan sürtünmeyle olan kan geldi dikişyerlerinden.yyanı sonuçta geldi kan.ben çok kastim eşim de benden dolayı pek yapamadı.ancak o gece duş aldım ertesi gün bile kanamam oldu lavobada.sizleretavsiyem rahat olun kasmayino an çünkü zor yirtiliyo dikisler ama sonuç olarak bitti gitti sukur evliyim artik.ve düğün hazirliklarima gonlumce devam edebilirim.inşallah hepinizin kanaması olur ve stresten kurtulursunuz zorlu günlerdi ama sukur Rabbim e bitti.
Yapay zarı nerden aldın ulaşır mısın bana canım lütfencanım sakin ol ya bende senın gıbydım özelden yazacaktım sana ama mesaja kaplıymışsın burda yazayım dedım bu yaznı görünce üzüldüm kendı kötü günlerim aklıma geldı bende aylar önce bu sıteye umutsuzluguma umut aramaya girmiştim ben evlenemem dıyordum ,dikim yaptırp kanaması olmayanlar fazla para verenler dikim sonrası yıtrılanlar enfeksıyon kapanlar vesaire okudukca kafayı yedim bır ara intihar gectı aklımdan sonra burdan bır bayan yapay zar almıs bır yerden onu duydum arastırdım turkıyedekı netten satılanlar sahteymiş işe yaramıyormus bende o bayanın aldıgı yerden aldım almanyadan getırıyorlar ben aslında acık söylemek gerekırse dikime param yoktu hemde bulundugum yer küçüktü hemen duyulurdu ve sehır dısına cıkma ımkanım hem madden hem manen yoktu büyük bır çıkmazdaydım ayrıca her şartı sağlasam diktirsem dahi garantisi yoktu bırde yapılacak mudaheleden korkuyordum ben ömründe iğneden bıle korkan bırıyım en sonunda bır cesaret yapay zar denen seyden satın aldım, bır bayan daha aynısından benımle bırlıkte satın aldı oda bu sıtede onunda benımde sevgılılerımız vardı o sevgılısyle nişan vesaire öncesı bu yapayla bırlıkte oldu işe yaradı benım sevgılım düğün olmadan olmaz dıye tutturdu ve nıhayet gecen hafta düğünüm oldu sorunsuz atlattım yenıden doğmuş gbiyim lutfen umutsuz olma her bunaltının bır cıkıs noktası vardır belkı sende bu yöntemi düşünürsün dıye yazayım dedım
Bende kızlık zarımı diktirdim ıkı ay sonra düğünüm varDüğün sezonuda kapanmak üzere yok mu sonuç alan kızlar bekliyoruzzz sizii
Kime diktirdinBende kızlık zarımı diktirdim ıkı ay sonra düğünüm var
Harun ozkanKime diktirdin
Geçici mi yaptırmıştınız?Kızlar iki hafta önce düğünüm oldu ve kanamam oldu çok şükür. Yazamadım uzun süre tatildeydim. Dikim günü batmalarım vardı. Hatta bir gün sonra yolculuk bile yaptım hiç bişi olmadı. Düğünümde hopladım zıpladım oynadım baya. Dikimden sonra ara sıra Hafif hafif kanamalarım oldu. Eşim 3. Denemede zar yırtıldı zorladık biraz çok şükür olumlu sonuç aldım. Soru Sormak isteyen varsa hem burdan hem özelden lütfen sorsun bir süre daha burda üyeliğim devam edecek.bu arada gökçen erdoğana oldum dikimi.
Tecavüz e uğrayıp öldürülen kızlar var tecavüz ü küçümseme istersen istemediğin şekilde biri sana bişey yaparsa o zaman geçişte bu forumda ağlama tamam mı insanın günahından haberin olur ama tövbesinden haberin olmaz. O koruduğunu şeyin başına istemediğin şekilde bişey gelir görürsün yazdığına da pişman olursun Allah büyük o kadar kişiyi yargıladın şimdi tecavüz e uğrayan namussuz mu oldu şimdiya nette kızlarla ılgılı forum arıyordum kız yazınca googleye kızlık dikimi cıkıyor vede direk kadınlar klübü en baslarda yer alıyor :) yazdıklarınızu dünden beri okuyorum ve dayanamayıp en sonunda hıc nıyetım yokken üye oldum ya sızler nasıl mahluklarsınız hıcmı utanma sıkılma yok sızlerde yok dikim yok yapayı dikeyi geçeyi rezalet ya bızım gıbı namusunu saklayanların sucu ne peki? Her haltı işle onla bunla yat düş kalk sonrada temizim diye safın tekine kendini diktirip kakala oh ne ala memleket yemin ederim mide bulandırıcısınız hatta o kadar ahlakı yitirmişsinizki burdan acık acık yırtıgınıza çareler arıyorsunuz :) nasıl vıcdan var sızde bence adam gıbı dürüst olun söyleyın sızı kabul eden bu sekılde kabul etsin yada hıc etmesın en azından ınsanlara kendınızı temız dıye kakalamaya ugrasmaktan iyidir ALlah szıler akıl vıcdan versın bence dürüst olun ve ne halt yedıysenız söyleyın kabul etmıyorsa sızı keyfı bilir en azından yalancı olmayın şimdi sorsam hepınız ya tecavüze ugrasmısıtır yada wc de düşünce fırcanın üzerıne düşmüştür bozulmustur :) ama her türlü fantazıyı cok ıyı bılırsınız 100 kişiyle yata kalka erbabı olmussunuzdur sızın gıbler zaten bu toplumun ahlakını çökerten . Bizim gibi namusluların devri bitti galıba artık devır namus yoksunu utanmazların devri vay be dünden beri ibretle okuyorum yazılarınızı hıc utanma sıkılma yokmu arkadas sızde ? Sizi alacak olan adama yazık zavallı sızı temız sanacak ama lağım çukuru gibi karı alacak haberı yok bence bu kafanızı değiştirin adam gibi doğru düzgün itiraf edin yedıgınız haltı
Çok sevindim gözün aydın canım ip durumu var mı sarkma görme ihtimali vs anlatırmsn o ipler canımı cok sıkıyorKızlar iki hafta önce düğünüm oldu ve kanamam oldu çok şükür. Yazamadım uzun süre tatildeydim. Dikim günü batmalarım vardı. Hatta bir gün sonra yolculuk bile yaptım hiç bişi olmadı. Düğünümde hopladım zıpladım oynadım baya. Dikimden sonra ara sıra Hafif hafif kanamalarım oldu. Eşim 3. Denemede zar yırtıldı zorladık biraz çok şükür olumlu sonuç aldım. Soru Sormak isteyen varsa hem burdan hem özelden lütfen sorsun bir süre daha burda üyeliğim devam edecek.bu arada gökçen erdoğana oldum dikimi.
Sanane bızım ıkı bacak aramız sanamı düşmüş senı bağlamaz o benım problemım çok konuşma ikile çok namuslusun madem Bi yaran olmasa buraya kadar üye olup ıncelemessın çok konuşmaya nette kızlarla ılgılı forum arıyordum kız yazınca googleye kızlık dikimi cıkıyor vede direk kadınlar klübü en baslarda yer alıyor :) yazdıklarınızu dünden beri okuyorum ve dayanamayıp en sonunda hıc nıyetım yokken üye oldum ya sızler nasıl mahluklarsınız hıcmı utanma sıkılma yok sızlerde yok dikim yok yapayı dikeyi geçeyi rezalet ya bızım gıbı namusunu saklayanların sucu ne peki? Her haltı işle onla bunla yat düş kalk sonrada temizim diye safın tekine kendini diktirip kakala oh ne ala memleket yemin ederim mide bulandırıcısınız hatta o kadar ahlakı yitirmişsinizki burdan acık acık yırtıgınıza çareler arıyorsunuz :) nasıl vıcdan var sızde bence adam gıbı dürüst olun söyleyın sızı kabul eden bu sekılde kabul etsin yada hıc etmesın en azından ınsanlara kendınızı temız dıye kakalamaya ugrasmaktan iyidir ALlah szıler akıl vıcdan versın bence dürüst olun ve ne halt yedıysenız söyleyın kabul etmıyorsa sızı keyfı bilir en azından yalancı olmayın şimdi sorsam hepınız ya tecavüze ugrasmısıtır yada wc de düşünce fırcanın üzerıne düşmüştür bozulmustur :) ama her türlü fantazıyı cok ıyı bılırsınız 100 kişiyle yata kalka erbabı olmussunuzdur sızın gıbler zaten bu toplumun ahlakını çökerten . Bizim gibi namusluların devri bitti galıba artık devır namus yoksunu utanmazların devri vay be dünden beri ibretle okuyorum yazılarınızı hıc utanma sıkılma yokmu arkadas sızde ? Sizi alacak olan adama yazık zavallı sızı temız sanacak ama lağım çukuru gibi karı alacak haberı yok bence bu kafanızı değiştirin adam gibi doğru düzgün itiraf edin yedıgınız haltı
Canın cok yandımı bide iplerin ne zaman düstü son olarak ve kaç qün sonra iliskiye girdin kanaman azmı oldu çok muKızlar iki hafta önce düğünüm oldu ve kanamam oldu çok şükür. Yazamadım uzun süre tatildeydim. Dikim günü batmalarım vardı. Hatta bir gün sonra yolculuk bile yaptım hiç bişi olmadı. Düğünümde hopladım zıpladım oynadım baya. Dikimden sonra ara sıra Hafif hafif kanamalarım oldu. Eşim 3. Denemede zar yırtıldı zorladık biraz çok şükür olumlu sonuç aldım. Soru Sormak isteyen varsa hem burdan hem özelden lütfen sorsun bir süre daha burda üyeliğim devam edecek.bu arada gökçen erdoğana oldum dikimi.
Az kaldı tam gün veremem canım kalıcı yaptırdımNe zamandı düğünün ?
Kalıcı mı yaptırdın ozaman son dikiş olmadan kanama olursa ayakta alkışlıcam :)Bende kızlık zarımı diktirdim ıkı ay sonra düğünüm var
Ben kalıcı yaptırdım canım son dikiş de yapılmadı ve kanadıKalıcı mı yaptırdın ozaman son dikiş olmadan kanama olursa ayakta alkışlıcam :)
Kime peki yaptırdınız onuda söyleyin basta burda umutla bekleyen var hala istediğim cevapları alamadım verdiklerimde ben bsey sorunca cevap vermiyor nedenseBen kalıcı yaptırdım canım son dikiş de yapılmadı ve kanadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?