Kime peki yaptırdınız onuda söyleyin basta burda umutla bekleyen var hala istediğim cevapları alamadım verdiklerimde ben bsey sorunca cevap vermiyor nedense
Haklısın canım umutla ben de bekledim hayatım söz konusuydu çok şükür Ankarada Ebru Zülfikaroğluna yaptırdım.

kızlar ben de ebru hanıma gidecem karar verdim herkes ona gidiyor kanamaları da olmuş ama cok korkuyorum ya allah hepimize yardım etsin

Canım benim Ankarada Ebru hıcaya Ebru Zülfikaroğluna yaptırdım.
Aylin30 baska bir portalda ebru zülfikaroğlu sonuç alanlar diye googleye yazıncada cıkyo sitede sende orda 2 yıl önce msj atmıssn yaptırdım kanamam oldu demissn benim anlamadığım su orya 2yıl önce yazmissn buraya gelip ben yaptırdım kanamam oldu diye yazıyorsun sen ne ara yaptırdın ordaki senmisn bir baskasmı yenimi eskidenmi bahsedyosn ben hç anlamadım yaptırdım derken

Kalıcı esneyebiliyor roktorun nasıl emin oldu peki gergin kanayacakmı dedi çünkü muayenede kanama olup olmayacağını dr anlar ona ğöre işlem yapar kalıcının tutmasi çok zor riskli büna qöre her doktorda bğceremiyo gecici daha garanti risk yok ama kalıcıya nedense inanmıyorm

Yaptırdığı yıldan bahsediyor sürekli yazıyor zaten kaç yıl geçmesine rağmen her başlıkta var yorumu

Kızlar ocak ayında bende kalıcı yaptırdım doktor akın beye yarın ilk kontrolum dua edin lütfen tutmuş olsun çok korkuyorum

Arkadaşlar ben Çarşamba yaptırdım geçiçi olarak. Cumartesi ilişkiye girdim hatta dikimden bir gün sonra yolculuk yaptım. Yani düğünden 3 gün önce geçici oldum.Dikim olduğu gün hafif batmalar oluyor tabi kasmayın kendinizi ve korkmayın bi kaç damla gelebilir dikim olduğu gün yada ertesi gün. Dikimden bir gün sonra yolculuk yaptım çok çok hafif batmalarım oldu. Ben iki kere düğün yaptım her iki düğünde de hopladım zıpladım kasmadım bol bol dua ettim içimden. Günlerimin zehir olmasına izin vermedim moralimi yüksek tuttum. İkinci düğününün olacağı gün biraz kanamam oldu damla damla akşama geçti. İkinci düğünde ise daha fazla oynadım aklımdaydı hep ama düğün benim sonradan pişman olmamak için oynadım korku vardı elbette her dk dua ettim. Gece oluncada üçüncü denemede kanamam oldu ip olayı yalan yada doktordan doktora değişiyordur. Ben ip felan görmedim kan pıhtısı gibi bir iki kez denk geldim o kadar. İp de düşmedi kendiliğinden eridi doktorda öyle demişti zaten. Kanamam bir iki damla gibi değildi. Aşağı yukarı Bir avuç kadar geldi yada biraz daha azdı parça parça aktı zaten.

Canım sen gerçek misin? Aynı şeyleri tekrar tekrar yazıyosun

Çıktım muaneden
En önde görülen nedir dedim.eski hymen mis bize sorun çıkarmaz dedi.keşke onu ordan alsaydiniz işlem zamani dedim dedi ama bu sefer ilişki esbab çok zor olurdu dedi.arka planda yaptığı işlem tutmuş. 6 ayda veya 1 yil sonra ve zaman istersen gel dedi .kontrol altında ol. bu geçici kontrollerde orayı çok germiyorum dedi.bu sefer elimle ben yirtarim dedi.aktif birlsme esnan olmadan bir kac gün önce gelirsin öyle daha detaylı bakarız dedi.böyle yani.

Yakın zamanda düğün nişan var ni?

Arkadaslar bende biseyler soylemek icin uye oldum buralari hatim etmis biri olarak ben bi bucuk ay once kalici dikim yaptirdim istanbulda ama kontrole gidemedim gidecek gibi bi durumum da yok bende dayanamayarak bulundugum ilde bi doktora kontrole gittim o da dikim yapan bi kadin sorun yok cok guzel tutmus dedi ancak buralarda herkes kalici diye bisey yok gecici olur yazmislar kafam karisti benim yakinlarda dugunumde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…