- 27 Ekim 2016
- 635
- 335
- 103
Çok güzel sonuç almışsın bak hiç kafana takma başka dr böyle dediyse ben bi kızla yazıştım 2 sene sonra ilişki olmuş ve kanaması baya olmuştu bi tanesi 4 ay sonea olmuştu yani dr tamam dediyse at artık o konuyu kafandan ben daha gidip yaptırmadımArkadaslar bende biseyler soylemek icin uye oldum buralari hatim etmis biri olarak ben bi bucuk ay once kalici dikim yaptirdim istanbulda ama kontrole gidemedim gidecek gibi bi durumum da yok bende dayanamayarak bulundugum ilde bi doktora kontrole gittim o da dikim yapan bi kadin sorun yok cok guzel tutmus dedi ancak buralarda herkes kalici diye bisey yok gecici olur yazmislar kafam karisti benim yakinlarda dugunumde yok
Canım kalıcı riskli iyi iylesmemisse tutsa bile nadiren de olsa risk var dr iylesmis der mesala yeterince qergin ağzi dar ohmızsa kanamazms her dr yapamıyor yapsada qenellikle basarılı olamıyor sen kalıcı yaptırmıssan qeçici dikgs attır garanti olsnEvet dr tutmus hic korkma dedi hatta sordum ne kadar dayanir diye suresi yoktur cok guzel olmus dedi simdi burda okuyunca esner falan diye inan o kadar uzuldum ki sen hangi doktoru dusunuyosun
Yaptirdim ben kalici yaklasik 50 gun oldu baska doktor da cok iyi kesin kanar dedi ama burda okuyunca asiri korktum dugun oncesi yaptirsam gecici kalicinin uzerine mi olacak nasil olacak orasi tamamen kapali ufak bi delik var ona da adet deligi dendi nasil yapilacak bi fikrin var miCanım kalıcı riskli iyi iylesmemisse tutsa bile nadiren de olsa risk var dr iylesmis der mesala yeterince qergin ağzi dar ohmızsa kanamazms her dr yapamıyor yapsada qenellikle basarılı olamıyor sen kalıcı yaptırmıssan qeçici dikgs attır garanti olsn
Yok canim hayatimda kimseYakın zamanda düğün nişan var ni?
Yani şuan hayatımda kimse yok olduğu zaman düşünücem geçici olursam farketmes dr bana yakın olana giderim kalıcı içinde bilmiyorum mesajlarda kalıcı olup sonuç alan kızlar vardı onlara bi bakarım :)Evet dr tutmus hic korkma dedi hatta sordum ne kadar dayanir diye suresi yoktur cok guzel olmus dedi simdi burda okuyunca esner falan diye inan o kadar uzuldum ki sen hangi doktoru dusunuyosun
Gecici bana sicak gelmedi o yuzden flep yaptirdim tam dugun arifesinde onunla ugrasilmaz diye dusundum kalici da surekli gidip kontrol ettirme gibi avantajin da var bide gecici de yok ip dustu bilmem ne duydum bilmiyorum ya kafam allak bullak olduYani şuan hayatımda kimse yok olduğu zaman düşünücem geçici olursam farketmes dr bana yakın olana giderim kalıcı içinde bilmiyorum mesajlarda kalıcı olup sonuç alan kızlar vardı onlara bi bakarım :)
Bu söylediklernde haklısın evet ama ne bileyim ben öyle çok dikkat edemem gerçi 1 ay dikkat et diyorlar spor falan yaparken ayağımı ayırırım falan huzursuz olurum her an hani kalıcıyıda belki düğünden 2 ay önce yaptırırım o zaman spor vs yapmasamda olur :) aman ya olmuş bitmiş işte hala kafa yorma hayatına biri girince de bi kontrole gidersin olmuş bitmiş öle düşünGecici bana sicak gelmedi o yuzden flep yaptirdim tam dugun arifesinde onunla ugrasilmaz diye dusundum kalici da surekli gidip kontrol ettirme gibi avantajin da var bide gecici de yok ip dustu bilmem ne duydum bilmiyorum ya kafam allak bullak oldu
Canim agzindan bal damliyo keske rahat edebilsem insallah sende en kisa zamanda halleder kurtulursunBu söylediklernde haklısın evet ama ne bileyim ben öyle çok dikkat edemem gerçi 1 ay dikkat et diyorlar spor falan yaparken ayağımı ayırırım falan huzursuz olurum her an hani kalıcıyıda belki düğünden 2 ay önce yaptırırım o zaman spor vs yapmasamda olur :) aman ya olmuş bitmiş işte hala kafa yorma hayatına biri girince de bi kontrole gidersin olmuş bitmiş öle düşün
Senin yeni evlenen arkadasın vardı ebru hocadan olumlu sonuç alan gözünde bire bir gercekse tabi böyle bi örnek varken nasıl baska dr düşünüyor aklım almadı biz bile burda yazılanlara dayanarak coğumuz gittik umut ediyoruz her cümleden enteresan geldiYaw kızlar bir kız daha var arkadaşımın arkadaşı pek samimi değilm oda kasırken kan gelms vajinasndan adet kanımı normal kanım bilmyms çok kan gelmiş 2qün boyunca kesin boçfldu diyo bende doktora qörün dedim oda öyle yapcakta bndede aynı durum olmusturkiye bnet adanada ebru ünala qöründüm o kızda adanada simdi bsy olmussa çaresiz dodo bu yola basvuracak qökçen hocayı aradı sekreterı çıkti pek samımı bulmadı sesi yapmacık dediği suydu hocasının dikim yaptığı kisiler yok doğulyms yok bu islemi yaptıran kızlardan doğum uzmanıyla evlendirdklerı olmus kararsiz dığer ebru zülfikaroğlunu hiç düsünmüyor qüvenilir bulmadqndan şahap inmezi arastırms kafasnada yatmsda burdada sor yaptıran varmı diye hiç size soryrm yaptıran kanaması olan msjmı qörn cevap versin yardımcı ılalm lütfen
Ay onun arkadaşları bitmiyor zaten kendisininde öyle ilişki yaşadığı için değil bi şüphesi varmışmış muayene olmuş ama bu sayfadan eksik olmuyor herşeye yorum ne ayak anlamadımSenin yeni evlenen arkadasın vardı ebru hocadan olumlu sonuç alan gözünde bire bir gercekse tabi böyle bi örnek varken nasıl baska dr düşünüyor aklım almadı biz bile burda yazılanlara dayanarak coğumuz gittik umut ediyoruz her cümleden enteresan geldi
Yanlis oldu sanirim ben size bisey yazmadimBinnur ve sakarya burda bn
Le polemik yaratmaya çalsmayn ben ünıversite öqrencisym hala pek çok arkadaşım var baslarindan nasıl ne olms ne bitmis onu bilemem evet o anlattıqm kız ebru hocaya qitmş olumlu sonuç almış onunla ortaokuldan berı arkadasz ben doguda okuyorum o mersnde okudu bitirdi istanbullular ailecek ben kimseye demedm suna pit su doktora qit önermedmde sadece bnde aynı durumdaydm arkadaşmda kimin ne yasadqnı bilemezsiniz bu yenı kıside bizle paylastı sadece emin değıl ben bu dedığınızı ona anlattım ebru hocayıda pökcenide aramis qüvenılır bulmaması yada bana inanmadı sebebin bilmyrm ama sahap beyı bulmus aklına o yatmis ben suryani üye olarak arastr dedim bara dedı sen sorarmsn yaptıran varmı
Pardon özürdimerm siklamen yazmis ben sen zannettim siklamen yazmsYanlis oldu sanirim ben size bisey yazmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?