Canım sen gerçek misin? Aynı şeyleri tekrar tekrar yazıyosun

Tekrar tekrar yazıyorsun derken anlamadım? İlla birinin soru sormasını beklemedim bilgi vermek için ki soru soran arkadaşlar vardı onlara hitaben yazdım biraz daha detaylı. İhtiyacı olan kişilere yardımcı olacak bilgiler vermem suç mu anlamadım. Özelden çok soru soran var ben hem özelden hemde burdan yardımcı olmak istiyorum üye olmayıp ama okuyan vardır mesajları diye. Aklınıza takılanı cevaplarım çünkü bende çok karamsar olduğum zamanlar oldu korktuğun zamanlar oldu sorularıma cevap yazanda oldu yazmayanda. Ben herkese cevap vermeye çalışıyorum yaşayan anlayan biri olarak.

Ne dedi sana kontrolde canim?
Ara kontrol olduğu için çok gererek bakmıyorlar.kendi yaptığı yerler tutmuş.aktif iliski zamanında daha dikkatli bakicam çok ellersek elimlede yirtilir dedi.ama kanama oolur genede garanti olsun diye ara ara kontrole gel dedi 6 ay 1 yil nasıl istersen dddi.sonra benim ilk kızlık yeri altta griste mis onu keşke gizleseydiniz dedim dedi gerek gormedim.bunu patnerin anlamaz ne olduğunu dedi.ben genede keşke işlem esnasında yapılsaydı diyibce istiyorsan yaparız ama ilişki esnasında ilk girişte çok zorlabir üstüne icerdede yaptığım yerde zorlanir bu sefer canin çok yanar dedi. Bilmiyorum ne yapicam.asistana sordum dedi bence gerek yok takıntı haline getirme dedi bu yaptığı şey yeterli olacaktır dddi

Bencede gerek yok o zaman bana ikinci kontrol eden hanim guzel olmus dedi ama bende ara ara gitmeyi dusunuyorum eger kansr dediyse sorun yapma bence sen ikinci doktora gosterdin mi canim bide ne kadar oldu yaptirali vsr mi yakinda dugun

Bende akın beye yaptırdım umarım iyi sonuç alırız kalıcı yaptırdım yakında düğünüm varrr kafayı yiyeceğim.. Başka doktora gözükmedim bir gören olur diye napıcam bilmiyorum akın beye kontrole gideceğim tekrar yine başkasına gitme cesareti bulamıyorum kendim de

Bencede gerek yok o zaman bana ikinci kontrol eden hanim guzel olmus dedi ama bende ara ara gitmeyi dusunuyorum eger kansr dediyse sorun yapma bence sen ikinci doktora gosterdin mi canim bide ne kadar oldu yaptirali vsr mi yakinda dugun
Dugun yok.ikinci doktora gostermedm ocak ayında yaptırdım canim

Aaaa lütfen benide bilgilerdir ozelden de yazabilirsin doktorlarımız aynı.düğün sonrasinda da lütfen yaz bana

Canım bundan sonra yazma iyılk yaramyms admn bana ceza vermis neymis kullandqm üslup yüzndenms küfür hakaret etsem tamam siklamen hakkımda ilerı qerı knzrkn ona ceza kesilmiyor bn bu hakszlqa sinirlendim.bundan sonra kimseye bsy anlatma paylasma sndn kötüsü olmuyor sonra snçu payyaştn tamam sen kocanlaçmutlu olmaya bak

Bundan sonra buraya tek kelime yazmam paylasmam hakkımda knsanı qörürsm yazarım yeterince yürdm ettim arkadasim evlndı. Sncu saaho payylştm umutla bekmlyn icin insanlar kötü nıyetmys

Geçici mi kalıcı mı oldun

Canım kalici mi oldun ne kadar olmustu yaptirali bide diktirdigindeki seklini hatirliyomusun tamamen kapali miydi

Canım kalici mi oldun ne kadar olmustu yaptirali bide diktirdigindeki seklini hatirliyomusun tamamen kapali miydi

Bana mı soruyorsunuz anlamadım birde açılmıştı şekli nasıldı kapalımıydı muhabbeti yapmayın çünkü doktor bile ayırıyor ve ıkınmanı istiyor görmesi için biz ve sizler anlayamayız bakıpta iyice modunuzu düşünmeyin. Ben evleneli 2 ay oldu yaklaşık düğünden 3 gün önce geçici oldum kalıcı olamdım ve düğünümde de gönlümce eğlendim bana özelden yazanlara detaylıca anlattım sohbette ediyoruz hala. İçinizi ferah tutun çözümü var iyiki. En güzel günlerinizi abartılı düşünerek mahvetmeyin. Vücudunuzun her neresine dikiş atılırsa atılsın o dikişi patlatırsanız yararsanız muhakkak kanar Buda öyle. Çok şükür çaresi var

Bundan sonra buraya tek kelime yazmam paylasmam hakkımda knsanı qörürsm yazarım yeterince yürdm ettim arkadasim evlndı. Sncu saaho payylştm umutla bekmlyn icin insanlar kötü nıyetmys

Canım canını sıkma neden uyarı aldın bilmiyorum bende biriyle konuşurken bi konu tartışırken uyarı aldım. Sinirlenme bilgi alınca yaz çünkü herkesin ihtiyacı var. Bende soru geldikçe yazıyorum.

Canım ben heryere yorum yapıyorum bilqi paylasıyorum bu sitedeki amaç bu zaten bazı kişiler nedense rahatsız oluyor yorum yazmama bilqi paylasmama benım arkadaşım yaptırıp olumlu sonuç almisti bir baska kız daha var ama o arkadasim değıl oda bayan doktor istemiyor mesele qüvenmek değılmi sahap bey ona güven vermiş ilerde ona yaptıracak mesela sen neden qökçen hanıma yaptırdn onu daha qüvenılır buldun o yüzden iste bunu insanlüra anlatamyorsn evet ebru hoca qecicide çok basarılı olasilir ama herkeste ona qitmek zorunda değıl güven duymak önemli bence o kızda sende bunu yaptın sende bana sordun qaliba ama qidip qökçen hanıma yaptırdn sükür olumlu sonuç aldın bütün kadın doğumcular bu islemi biliyor ve sen dedığınde haklısın dikiş atilan yerle oynarsan koparmaya çalırsan o dikişli patlar kanar bende burdaki kimse bosuna korkmasın dikiş atılmssa her halükarda kan qelir

Aynen öyle haklısın.bunu her doktor yapar. Herşeyi araştırıp ve en sonunda herşeyi atlattıktan sonra anlıyorsunuz ne kadar çok boş yere telaş yaptığınızı. Ben de Ebru hocanın adını çok duydum evet çok konuşuluyor bayanı tanımıyorum ama içimden bi ses ona gitme dedi alanında çok iyidir doğrudur evet gitmek istemedim bende hem maddi durumum da o kadar yoktu. Vaktim azdı.Bi doktor Çok para istiyor diye muhteşem yapıyor yada orta derecede para istiyor yada çok makul fiyat istiyor diye alanında kötüdür diyemeyiz. Ben gökçen hocayı araştırdım sevdim ve maddi manevi yakın gördüm ona gittim . Şimdi bu hocanın reklamını yapmış olmuyorum gören duyan faydalansın istiyorum kimsenin zoruyla da gitmedim kimsenin fikriylede gitmedim. İsimleri liste yaptım tek tek araştırdım baktım bu yani. Herkesin allah gönlüne göre versin. Herkes içini ferah tutsun güzel günlerinizin evlilik öncesi günlerinizin tadını çıkarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…