Canım sen gerçek misin? Aynı şeyleri tekrar tekrar yazıyosun
Ne dedi sana kontrolde canim?Kızlar ocak ayında bende kalıcı yaptırdım doktor akın beye yarın ilk kontrolum dua edin lütfen tutmuş olsun çok korkuyorum
Ara kontrol olduğu için çok gererek bakmıyorlar.kendi yaptığı yerler tutmuş.aktif iliski zamanında daha dikkatli bakicam çok ellersek elimlede yirtilir dedi.ama kanama oolur genede garanti olsun diye ara ara kontrole gel dedi 6 ay 1 yil nasıl istersen dddi.sonra benim ilk kızlık yeri altta griste mis onu keşke gizleseydiniz dedim dedi gerek gormedim.bunu patnerin anlamaz ne olduğunu dedi.ben genede keşke işlem esnasında yapılsaydı diyibce istiyorsan yaparız ama ilişki esnasında ilk girişte çok zorlabir üstüne icerdede yaptığım yerde zorlanir bu sefer canin çok yanar dedi. Bilmiyorum ne yapicam.asistana sordum dedi bence gerek yok takıntı haline getirme dedi bu yaptığı şey yeterli olacaktır dddiNe dedi sana kontrolde canim?
Bencede gerek yok o zaman bana ikinci kontrol eden hanim guzel olmus dedi ama bende ara ara gitmeyi dusunuyorum eger kansr dediyse sorun yapma bence sen ikinci doktora gosterdin mi canim bide ne kadar oldu yaptirali vsr mi yakinda dugunAra kontrol olduğu için çok gererek bakmıyorlar.kendi yaptığı yerler tutmuş.aktif iliski zamanında daha dikkatli bakicam çok ellersek elimlede yirtilir dedi.ama kanama oolur genede garanti olsun diye ara ara kontrole gel dedi 6 ay 1 yil nasıl istersen dddi.sonra benim ilk kızlık yeri altta griste mis onu keşke gizleseydiniz dedim dedi gerek gormedim.bunu patnerin anlamaz ne olduğunu dedi.ben genede keşke işlem esnasında yapılsaydı diyibce istiyorsan yaparız ama ilişki esnasında ilk girişte çok zorlabir üstüne icerdede yaptığım yerde zorlanir bu sefer canin çok yanar dedi. Bilmiyorum ne yapicam.asistana sordum dedi bence gerek yok takıntı haline getirme dedi bu yaptığı şey yeterli olacaktır dddi
Bende akın beye yaptırdım umarım iyi sonuç alırız kalıcı yaptırdım yakında düğünüm varrr kafayı yiyeceğim.. Başka doktora gözükmedim bir gören olur diye napıcam bilmiyorum akın beye kontrole gideceğim tekrar yine başkasına gitme cesareti bulamıyorum kendim deAra kontrol olduğu için çok gererek bakmıyorlar.kendi yaptığı yerler tutmuş.aktif iliski zamanında daha dikkatli bakicam çok ellersek elimlede yirtilir dedi.ama kanama oolur genede garanti olsun diye ara ara kontrole gel dedi 6 ay 1 yil nasıl istersen dddi.sonra benim ilk kızlık yeri altta griste mis onu keşke gizleseydiniz dedim dedi gerek gormedim.bunu patnerin anlamaz ne olduğunu dedi.ben genede keşke işlem esnasında yapılsaydı diyibce istiyorsan yaparız ama ilişki esnasında ilk girişte çok zorlabir üstüne icerdede yaptığım yerde zorlanir bu sefer canin çok yanar dedi. Bilmiyorum ne yapicam.asistana sordum dedi bence gerek yok takıntı haline getirme dedi bu yaptığı şey yeterli olacaktır dddi
Dugun yok.ikinci doktora gostermedm ocak ayında yaptırdım canimBencede gerek yok o zaman bana ikinci kontrol eden hanim guzel olmus dedi ama bende ara ara gitmeyi dusunuyorum eger kansr dediyse sorun yapma bence sen ikinci doktora gosterdin mi canim bide ne kadar oldu yaptirali vsr mi yakinda dugun
Aaaa lütfen benide bilgilerdir ozelden de yazabilirsin doktorlarımız aynı.düğün sonrasinda da lütfen yaz banaBende akın beye yaptırdım umarım iyi sonuç alırız kalıcı yaptırdım yakında düğünüm varrr kafayı yiyeceğim.. Başka doktora gözükmedim bir gören olur diye napıcam bilmiyorum akın beye kontrole gideceğim tekrar yine başkasına gitme cesareti bulamıyorum kendim de
Bende 30 agustos da yaptirdim iki ay oldu ama ben cok tedirginim ya sizde oyle misinizDugun yok.ikinci doktora gostermedm ocak ayında yaptırdım canim
Tamam yazarım umarım iyi şeyler yazarım doktoruma güveniyorum aslında ama işte insan korkuyor yinedeAaaa lütfen benide bilgilerdir ozelden de yazabilirsin doktorlarımız aynı.düğün sonrasinda da lütfen yaz bana
Son kontrol olucak dimi?Tamam yazarım umarım iyi şeyler yazarım doktoruma güveniyorum aslında ama işte insan korkuyor yinede
Canım bundan sonra yazma iyılk yaramyms admn bana ceza vermis neymis kullandqm üslup yüzndenms küfür hakaret etsem tamam siklamen hakkımda ilerı qerı knzrkn ona ceza kesilmiyor bn bu hakszlqa sinirlendim.bundan sonra kimseye bsy anlatma paylasma sndn kötüsü olmuyor sonra snçu payyaştn tamam sen kocanlaçmutlu olmaya bakTekrar tekrar yazıyorsun derken anlamadım? İlla birinin soru sormasını beklemedim bilgi vermek için ki soru soran arkadaşlar vardı onlara hitaben yazdım biraz daha detaylı. İhtiyacı olan kişilere yardımcı olacak bilgiler vermem suç mu anlamadım. Özelden çok soru soran var ben hem özelden hemde burdan yardımcı olmak istiyorum üye olmayıp ama okuyan vardır mesajları diye. Aklınıza takılanı cevaplarım çünkü bende çok karamsar olduğum zamanlar oldu korktuğun zamanlar oldu sorularıma cevap yazanda oldu yazmayanda. Ben herkese cevap vermeye çalışıyorum yaşayan anlayan biri olarak.
Evet gidicemSon kontrol olucak dimi?
Geçici mi kalıcı mı oldunKızlar iki hafta önce düğünüm oldu ve kanamam oldu çok şükür. Yazamadım uzun süre tatildeydim. Dikim günü batmalarım vardı. Hatta bir gün sonra yolculuk bile yaptım hiç bişi olmadı. Düğünümde hopladım zıpladım oynadım baya. Dikimden sonra ara sıra Hafif hafif kanamalarım oldu. Eşim 3. Denemede zar yırtıldı zorladık biraz çok şükür olumlu sonuç aldım. Soru Sormak isteyen varsa hem burdan hem özelden lütfen sorsun bir süre daha burda üyeliğim devam edecek.bu arada gökçen erdoğana oldum dikimi.
Geçici mi kalıcı mı oldun
Canım kalici mi oldun ne kadar olmustu yaptirali bide diktirdigindeki seklini hatirliyomusun tamamen kapali miydi
Bundan sonra buraya tek kelime yazmam paylasmam hakkımda knsanı qörürsm yazarım yeterince yürdm ettim arkadasim evlndı. Sncu saaho payylştm umutla bekmlyn icin insanlar kötü nıyetmys
Canım ben heryere yorum yapıyorum bilqi paylasıyorum bu sitedeki amaç bu zaten bazı kişiler nedense rahatsız oluyor yorum yazmama bilqi paylasmama benım arkadaşım yaptırıp olumlu sonuç almisti bir baska kız daha var ama o arkadasim değıl oda bayan doktor istemiyor mesele qüvenmek değılmi sahap bey ona güven vermiş ilerde ona yaptıracak mesela sen neden qökçen hanıma yaptırdn onu daha qüvenılır buldun o yüzden iste bunu insanlüra anlatamyorsn evet ebru hoca qecicide çok basarılı olasilir ama herkeste ona qitmek zorunda değıl güven duymak önemli bence o kızda sende bunu yaptın sende bana sordun qaliba ama qidip qökçen hanıma yaptırdn sükür olumlu sonuç aldın bütün kadın doğumcular bu islemi biliyor ve sen dedığınde haklısın dikiş atilan yerle oynarsan koparmaya çalırsan o dikişli patlar kanar bende burdaki kimse bosuna korkmasın dikiş atılmssa her halükarda kan qelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?